web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

KRANKZINNIGHEID dit is STRAF voor het weigeren om de prik te nemen

KRANKZINNIGHEID: Niet-gevaccineerde mensen in Quebec hebben nu chaperonnes toegewezen aan grote kiosken om ervoor te zorgen dat ze geen “niet-essentiële” items kopen … dit is STRAF voor het weigeren om de prik te nemen

Om grote winkelketens zoals Walmart en Costco binnen te gaan, moeten inwoners van Quebec, Can., nu het bewijs van Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccinatie” tonen of anders door een medewerker in de winkel worden begeleid om zorgen ervoor dat ze alleen voedsel kopen.

CBC News meldt (bekijk hieronder) dat de niet-gevaccineerden in Quebec nu beperkt zijn tot het kopen van alleen dingen zoals melk en brood wanneer ze bijvoorbeeld de IKEA food court bereiken. Al dat Zweedse meubilair zal echter verboden terrein voor hen zijn.

 

 

“Tegenwoordig zullen grote-dooswinkels met een voetafdruk van 1.500 vierkante meter of meer mensen, klanten, moeten vragen om een ​​vaccinatiebewijs te tonen”, legt de CBC – verslaggever in het segment uit.

“Nu worden apotheken en kruidenierswaren hiervan vrijgesteld. Dus als je een Costco of een Walmart of iets dergelijks binnengaat, waar je misschien naar binnen gaat om boodschappen te doen of de apotheek te bezoeken, in dat geval zal een medewerker bij die persoon moeten zijn als ze door de winkel lopen om ervoor te zorgen dat ze geen andere producten of andere items gaan kopen die in de winkel zouden kunnen zijn.”

Lees ook:   Gemeenten mogen beslissen of ze vuurwerk verbieden of niet

Minister van Volksgezondheid Christian Dubé vernietigt de economie van Quebec met een jab-mandaat

Met andere woorden, alleen ‘essentiële’ goederen kunnen worden gekocht door niet-gevaccineerden. En de overheid mag blijkbaar willekeurig definiëren wat essentieel betekent om alleen de basis van het leven te omvatten. (Gerelateerd: Canadese supermarkten hebben ook last van problemen in de toeleveringsketen.)

 

“Er zijn verschillende redenen waarom we teleurgesteld zijn”, zegt Patrick Delisle, hoofd marketing van de hardwareketen Canac in Quebec. “Allereerst hadden we graag behandeld willen worden als een essentiële dienst – we zijn essentieel sinds het begin van de pandemie.”

Minister van Volksgezondheid Christian Dubé geeft echter niets om de benarde situatie van Canac. Hij zou liever de niet-gevaccineerde straffen en lokale bedrijven pijn doen in een poging om meer mensen te dwingen zich te laten injecteren.

“We gaan iemand die te maken heeft met waterschade [in hun huis] niet vragen of ze gevaccineerd zijn of niet”, voegde Delisle eraan toe over de waanzin van dit nieuwe decreet. “Het is echt frustrerend om klanten te moeten beheren die in dergelijke situaties leven … het is niet onze taak.”

Naast de enorme last van het moeten controleren van de status van mensen aan de deur, om nog maar te zwijgen van de verloren economische activiteit die daaruit voortvloeit, zegt Canac dat het ongeveer $ 100.000 per week zal kosten om Dubé’s mandaat af te dwingen in zijn 31 winkels in de provincie.

Simon Gagnon, eigenaar van een Sports Experts-franchise in Quebec, voegde toe dat het huidige tekort aan arbeidskrachten het een “kolossale uitdaging” zal maken om voldoende bewakers ter plaatse te houden voor handhavingsdoeleinden, laat staan ​​werknemers om de winkels te blijven runnen.

Lees ook:   Bloed sneeuw in Europa

“Wat ons bang maakt, is dat mensen niet in de rij gaan staan, maar ergens anders gaan winkelen”, zegt Gagnon, en hij merkt op dat het mandaat van Dubé oneerlijke concurrentie creëert tussen grotere retailers met diepe zakken en kleinere winkels die niet over de middelen beschikken om de nieuwe regels te handhaven.

“Wij zijn slechts de boodschapper … wij zijn het niet die hebben besloten om het te doen”, zegt Delisle. “We krijgen veel berichten van mensen op sociale media die hun hart uitstorten – om het beleefd te zeggen.”

Ook de bouwsector, die op een vrijstelling had gehoopt, kampt met een tekort aan arbeiders omdat ze moeten worden ingespoten om een ​​loonstrookje te krijgen.

Wuhan coronavirus (Covid-19) tirannie verspreidt zich als een virus in Canada (en elders!). Ga naar Fascism.news om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Twitter.com

CBC.ca

NaturalNews.com

Ik weet het niet hoor… de logica is; er zijn mensen die gaan de politiek in. Nu dat kan iedereen zijn tegenwoordig, daar hoef je niet meer zo nodig voor gestudeerd te hebben.
(Helaas)
En die mensen gaan de politiek in, worden betaald van belastinggelden, betaald door mensen die werken in een land…
En die mensen in de politiek moeten dan ervoor zorgen dat een land goed op rolletjes loopt, en kijk wat er gebeurd!!!!!!!

Knettergek zijn ze… gebruiken ze drugs ofzo, of pilletjes, wat is er mis met die mensen in de politiek!?
Dit kan toch niet gewoon!

Lees ook:   Voorkom huisuitzetting!

Gewoonweg knettergek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amazing…Hoe dan?
Er moeten toch mensen zijn rondom die idioten die zeggen: Ho eens even!?
Zoals FVD doet bv;…heey dit kan niet…
Nee, dan hebben die idioten die het voor het zeggen hebben, ook nog slaafse volgelingen!
Hoe dan!???????????
Als je een beetje kunt nadenken, snap je toch wel dat dit soort dingen niet normaal zijn!?
Argh…

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken