web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNWeer

Gekleurde luchten en het weer

”Je hebt ze vanochtend misschien wel voorbij zien komen op je tijdlijn: foto’s van de paarsige ochtendlucht. Het leverde ongetwijfeld mooie kiekjes op, maar waarom delen we dit weerfenomeen massaal? En hoe bijzonder is zo’n gekleurde lucht eigenlijk?

e3169e1a854bc7c5018c91c22fac05a7 AnGel-WinGs.nl

Zo’n paarse, rode of roze lucht is eigenlijk alleen bij zonsopkomst of zonsondergang te zien, vertelt William Huizinga, meteoroloog bij Buienradar. “Er zitten allerlei vuildeeltjes in de lucht. Op het moment dat het zonlicht daarop botst, verstrooit het”, vertelt hij aan EditieNL. ”

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5276142/ochtendrood-gekleurde-lucht-fotos-sociale-media-delen-waarom-hoe

Als iets al nooit voorkwam toen je grootouders nog leefden en je overgrootouders waarom  moeten wij deze leugens dan gaan geloven?

01589c1e7d5668664261d70d5be3b712 AnGel-WinGs.nl

Dit zijn de normale ouderwetse luchten van vroeger, wolken in allerlei kleuren, geen dichtzittende lucht… alleen maar wolken…overal, 50 tinten grijs.

Dit is niet normaal.
Men zei dat het zou komen door tuinderijen, nou ook nog nooit gezien dat die de lucht van een hele stad van kleur kon doen veranderen.
Daarna zou het komen door het schoonmaken van treinen, ja hoor de hele lucht van een stad?

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/231238/dit-is-waarom-de-lucht-gisteren-zo-mooi-kleurde

En dan dit vandaag:

cfba97801252b8b0b1e548318d6f9ec3 AnGel-WinGs.nl

Rode luchten kondigen weersomslag aan, stormachtige dagen voor de boeg

De luchten boven Drenthe kleurden vanochtend rood, paars, oranje en alles daar tussenin. Onder meer fotograaf Hans Buls stuurde een indrukwekkende foto naar de redactie van RTV Drenthe met daarbij de tekst:

“Ochtendrood brengt water in de sloot. De voorbode van storm Isha die er aan komt”.

Vroeger zei men deze weerspreuk in de zin van, ”Avondrood – water in de sloot”

-Ochtendrood is een nieuwe die iemand bedacht heeft of die zich vergist heeft.-

En die rode luchten zijn inderdaad de voorbode van een flinke weersomslag. Na een winterse periode kunnen we ons nu gaan opmaken voor een paar stormachtige dagen. RTV Drenthe weerman Hans Nienhuis: “Er staat ons een herfstige week te wachten!”
(Erhm Herfst is al geweest, voorjaarstormen noemt men dat, vroeger kreeg je een storm voor het lente werd, of zomer of herfst, dat was normaal, dan wist je er kwam een weersomslag, tegenwoordig nu men het weer manipuleert krijgen we ineens raar gekleurde luchten dankzij CERN en HAARP en Chemtrails, wat dus echt niet normaal is, geen hele hemel gevuld met 1 en dezelfde kleur nml)

Code geel vanwege windstoten

Waar in de ochtend nog code geel van kracht was vanwege gladheid, geldt vanaf komende nacht code geel in Drenthe vanwege de kans op zware windstoten. (De voorspelling was dat we overdag al storm zouden krijgen)
“Vanmiddag is er al een toenemende wind, maar het blijft wel droog. Maar dat is de stilte voor de storm”, zegt Nienhuis. “Komende nacht en ook morgenvroeg hebben we te maken met een krachtige tot harde zuidwestelijke wind. Die kan windkracht zes tot zeven bereiken met ook kans op zware windstoten. Het gaat daarbij ook nog eens regenen (Goh ja is wel vaak zo bij een storm duh), dus dat wordt een geweldige ochtendspits”(?), aldus de weerman van RTV Drenthe.
Morgenmiddag neemt de wind iets af en met af en toe een klein beetje zon tussen de buien door, dat maakt het weerbeeld iets vriendelijker.
c829427a54313fee2879578edfbac8db AnGel-WinGs.nl

Tweede storing

Maar dinsdag komt er een nieuwe storing. “Die gaat opnieuw wind brengen, die is hard tot misschien wel stormachtig zelfs en opnieuw zijn er zware windstoten mogelijk”, zegt Hans Nienhuis. Vanaf vandaag loopt de temperatuur ook flink op. “En de komende dagen krijgen we echt een temperatuursbult, met een graad of elf in de nacht naar de woensdag. Die dag daalt de temperatuur dan weer langzaam. De wind neemt dan af en het wordt iets droger.”
Weerman Nienhuis tot besluit: “Pas in de tweede helft van de week wordt het echt iets rustiger. Dan zullen we die wind wel weer kwijtraken. Maar voorlopig is er ieder geval geen winterweer meer op komst.”
831440e35648c48d6412dd9de17d0849 AnGel-WinGs.nl

Dus tot zover het weer en de ”geverfde” lucht.

Lees ook eens:  Vreemde geluiden in de lucht, Iran

Vannacht ook gehoord dat vreemde geluid in de atmosfeer?
Vaak voor het weer veranderd, valt mij inmiddels op.
Zou het…
Alsof men in de verre verten ergens bezig is met bouwen, maar dat is dus niet zo…
midden in de nacht…dat gebrom, monotoon en soms ineens weer heftiger, dan weer in een ander tempo… alsof…alsof het HAARP is…die storm moet fabriceren…wie zal het zeggen, mij verbaast niets nog.

dc2c09d83952f5ff54c68a3f38588bbe AnGel-WinGs.nl
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥