web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Snowden onthult de wereldwijde moordagenda van HAARP

Edward Snowden, NSA-klokkenluider en voortvluchtige, heeft documenten vrijgegeven aan verslaggevers van Internet Chronicle waaruit blijkt dat het High Frequency Active Auroral Research Program, of HAARP, definitief betrokken is bij een programma van moord en mind control.

Terwijl het industriële complex van de militaire gevangenis er routinematig op heeft aangedrongen dat het in Alaska gevestigde HAARP alleen bedoeld is om natuurlijke fenomenen in de ionosfeer van de aarde te bestuderen, is Snowden erin geslaagd een meedogenloos massale schertsvertoning open te blazen.

“HET HAARP-ONDERZOEKSSTATION,” ZEI HIJ, “STRATEGISCH GEBASEERD WEG VAN NIEUWSGIERIGE BLIKKEN IN DE BUURT VAN GAKONA, ALASKA, WORDT FEITELIJK GEBRUIKT OM POTENTIËLE DISSIDENTEN VAN HET MONDIALE KAPITALISME OP DE SCHAAL VAN MILJOENEN MENSEN TE BEËINDIGEN OF TE MANIPULEREN.”

SNOWDEN VOEGDE TOE MET BEHULP VAN VINGERCITATEN: “MET DEZE TERRESTRISCHE ANTENNES IS DE NAVO [DE NOORD-ATLANTISCHE VERDRAGSORGANISATIE] IN STAAT OM OP WERELDSCHAAL ‘DADERS’ VAN ‘AFWIJKENDE OF SUBVERSIEVE’ GEDACHTEGANGEN OP AFSTAND HET ZWIJGEN OP TE LEGGEN.”

Zonder dat de slachtoffers of hun dierbaren het weten, projecteert HAARP ultrakrachtige radiogolven. Die golven werken op dezelfde elektronische frequentie als de truncus encefali, of hersenstam, en veroorzaken selectief sterfgevallen die ogenschijnlijk door natuurlijke oorzaken zijn – ook doordat sommige voor lijkschouwers zo onschadelijk lijken als beroertes of hartaanvallen.

“WANNEER EN ALS DE INLICHTINGENGEMEENSCHAP REGELRECHTE MOORD NIET ALS EEN OPTIMAAL EFFECT BESCHOUWT,” ZEI SNOWDEN, “KUNNEN ZE EEN ‘DOELWIT’ GEWOON OP EEN KRANKZINNIGE MANIER LATEN HANDELEN OM HEN IN DISKREDIET TE BRENGEN. TOEN WE OP DOORREIS WAREN TUSSEN HONG KONG EN MOSKOU, MOESTEN WIKILEAKS-MEDEWERKERS EN IK DE CONSTANTE DREIGING VAN DOOR RADIO GEGENEREERDE MOORDDADIGE WANEN AFWEREN.”

De voormalige NSA-contractant liet het personeel snel zijn royale kamer in Hotel Novotel op Sheremetyevo Airport binnen en begon zichzelf uit te leggen. Vanwege geheimhoudingsovereenkomsten met de 30-jarige, voorheen van Booz Allen Hamilton, kan de Chronicle niet verder gaan dan het punt dat hij zijn hele flat heeft uitgerust als een goed functionerende kooi van Faraday.

Lees ook:   Mediamanipulatie van de toespraak van de koning tijdens dodenherdenking op de Dam 4 mei 2020

Snowdens lukraak geconstrueerde kooi van Faraday, beweert hij, kan interferentie van externe statische en niet-statische elektrische velden blokkeren.

“ZONDER,” ZEGT HIJ, “WAS IK DOOD GEWEEST OP HET MOMENT DAT HET EERSTE VERHAAL VAN THE GUARDIAN GEDRUKT WERD.”

Snowden ondersteunde zijn getuigenis met HAARP-documenten die hij had verzameld uit de privé-e-mailaccounts van hooggeplaatste functionarissen, zoals admiraals en brigadegeneraals van de luchtmacht. Bronnen binnen de inlichtingengemeenschap hebben aan The Internet Chronicle de authenticiteit van deze documenten bevestigd, evenals hun gruwelijke gevolgen voor de menselijke waardigheid.

Bronnen die bekend zijn met discussies tussen het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) en de Universiteit van Alaska, die HAARP helpt runnen, suggereerden dat zendmasten, evenals TrapWire, “hier in het spel zijn”.

De getuigenis van Snowden lijkt gedeeltelijk in overeenstemming te zijn met die van de broer van een Amerikaanse senator in 2009. Het was toen dat hij, Nick Begich, aan “Conspiracy Theory with Jesse Ventura” vertelde dat “het zo gemakkelijk is om de hersenen te beïnvloeden met veranderingen in de emotionele toestand”. volbracht” met HAARP.

 

“God spelen”: HAARP, Chemtrails, Atmosferische opwarming. Wapens die worden gebruikt om aardbevingen, tsunami, vulkaanuitbarsting, opwarming van de aarde, bliksem, cyclonen, tornado’s, overstromingen, droogte, megastormen, enz., Te Produceren

Dr. Michio Kaku  gaf toe dat HAARP elektromagnetische golven kunnen worden gebruikt om geofysische gebeurtenissen te stimuleren, zoals het weer, aardbevingen, klimaatverandering, vulkaanuitbarstingen, orkanen en dergelijke.

Dr. Kaku gaf toe dat  ‘op maat gemaakte orkanen’  het resultaat zijn van een regeringsprogramma voor weersverandering waarbij de lucht werd besproeid met nanodeeltjes en stormen vervolgens ‘geactiveerd’ werden door het gebruik van  ‘lasers’.

Lees ook:   Nederland wil een Referendum om de E.U. te verlaten (humor)

Het idee achter Weather Control is eenvoudig, als je er eenvoudig over nadenkt. Als je een sterke onweersbui ziet en meemaakt, met veel bliksem en donder, welk feit over deze storm valt je dan het meest op?

Ben je niet onder de indruk van het krachtige vertoon van energie waarvan je getuige bent? Energie is het belangrijkste ingrediënt achter de stormen van de natuur. Daarom moet je geloven dat, heel misschien, als energie de meest dominante externe factor is in alle soorten stormen, energie in de eerste plaats de sleutelfactor zou kunnen zijn bij het creëren van dergelijke stormen.

Dus, vraag je, hoeveel energie is er nodig om stormen te creëren en vervolgens te leiden? Het antwoord op die vraag hangt van veel factoren af, maar laten we u vertellen hoeveel capaciteit er is ingebouwd in het nieuw gecreëerde krachtoverbrengingsstation in het afgelegen Alaska.

I am only the messenger!

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥