...

19 juni 2021

 

Verduisteren van de zon?

Men verduisterd de zon al enige jaren, en dit is hun opzettelijke plan.

 Het klinkt als een drastische manier van handelen: spuit chemicaliën  hoog in de atmosfeer van de aarde om een ​​beetje zonlicht te weerkaatsen en het broeikaseffect tegen te gaan. Maar nogmaals,  broeikasgassen in de atmosfeer en het opwarmen van de planeet was ook behoorlijk ingrijpend.

De sleutel om verstandig na te denken over deze “zonne-geo-engineering” is om  extremen te vermijden en de meest plausibele gebruiksscenario’s te overwegen. Dat betekent niet dat we dingen als zonne-geoengineering, kunnen negeren, om alle opwarming uit te schakelen en toch zoveel CO 2 uitstoten als we willen .

Er zijn een aantal redenen om dit idee van tafel te halen. Het feit dat de afkoelende invloed van atmosferische chemtrail injecties slechts tijdelijk effect heeft, onthult snel de volledige kracht van de opwarming die je compenseert. (De vraag is ook, of dit het niet juist erger maakt!)  Er is ook het feit dat deze regeling alleen de opwarming tegengaat – de verzuring van de oceanen zou wel  doorgaan. En voor een ander voorbeeld, de mismatch in de fysica tussen zonne-geoengineering-aangedreven koeling en broeikaseffect betekent dat de neerslag kan dalen, zelfs als de temperatuur hetzelfde blijft.

Dus minder regen als gevolg.

Een nieuwe studie van een team onder leiding van Harvard’s Peter Irvine richt zich op die neerslagproblematiek. Het Irvine-team ging op onderzoek uit om te zien of een meer plausibel geo-engineering-plan de negatieve impact op de hydrologische cyclus zou kunnen minimaliseren.

Extremen vermijden

- Philip Stallings: The Facts About Chemtrails (Warning - Facts Subject To Growth)
Het scenario dat ze gebruikten was een verdubbeling van de concentratie van CO 2 in de atmosfeer, wat veel opwarming zou moeten veroorzaken. Maar in plaats daarvan reageren we door voldoende zonne-geo-engineering te doen om de resulterende opwarming in honderd jaar in tweeën te snijden. Er zijn manieren om de locaties van  chemtrail injecties aan te passen, zodat de kleine reflecterende aerosoldeeltjes in de stratosfeer gelijkmatig over de hele wereld verdeelt, wat van cruciaal belang zou zijn.

In elk model werden simulaties uitgevoerd met en zonder zonne geoengineering om te zien welk effect het had op zaken als extreme regenval, de algehele balans van neerslag versus verdamping en zelfs de sterkte van orkanen. Globaal gezien heeft het gesimuleerde scenario een rechttoe rechtaan effect op de temperatuur. Door de helft van de opwarming van de aarde te compenseren, ziet elke locatie in principe minder opwarming. Dit vermindert ook aanzienlijk de steroïde boost die opwarming aan orkanen geeft en dus hun toekomstige sterke punten vermindert.

Terwijl het broeikaseffect in het algemeen resulteert in een nat-gebied-krijgen-natter, droog-gebied-krijgen-droger patroon, verhoogt de verdubbelde CO 2 -simulatie de globale gemiddelde neerslag met drie procent. Bij zonne-geoengineering daalde dat aantal tot 0,5 procent. Het is geen algemene vermindering – het is een kleinere toename.

Kleine lokale veranderingen
Vooral op het gebied van neerslag zijn de lokale veranderingen in deze modellen echter van belang – als een regio een voordeel ziet van geo-engineering en een andere regio extra schade ondervindt, wil iedereen in beide regio’s hiervan op de hoogte zijn. Maar in deze modellen is de focus niet veel anders op lokaal niveau. Slechts 0,4 procent van het ijsvrije landoppervlak van de wereld ziet een statistisch significante daling van de neerslag met zonne-geoengineering. Ongeveer 25 tot 45 procent van het landoppervlak (afhankelijk van welk aspect van neerslag u controleert) ziet een kleine toename.

Lees ook:   HAARP veroorzaakt Orkanen

Het zou best eens kunnen zijn dat, bij nadere beschouwing, het compenseren van de helft van onze toekomstige opwarming niet het optimale scenario is, maar dit suggereert wel dat we veel zonne-geoengineering zouden kunnen doen zonder noemenswaardige bijwerkingen op de neerslag.

“Onze resultaten ondersteunen niet de veelgehoorde bewering dat zonne-geoengineering onvermijdelijk zou leiden tot aanzienlijke schade aan sommige regio’s”, schrijven de onderzoekers, “noch de beweringen dat -voordelen van zonne-geoengineering- altijd een sterk ongelijke verdeling hebben .”

Veel klimaatwetenschappers staan ​​fel gekant tegen – of op zijn minst diep sceptisch tegenover – het concept van zonne-geo-engineering. Als gevolg hiervan, het onderzoek  resulteert telkens  in een aantal levendige discussie . Maar voorstanders van het onderzoek beweren dat we niet kunnen debatteren over iets dat we niet begrijpen, en een constructief debat moet zich richten op plausibele scenario’s in plaats van het meest extreme ‘wat als?’

Iedereen is het erover eens dat de enige echte oplossing is om de uitstoot van broeikasgassen te elimineren, maar wat als we dat niet snel genoeg doen en er een extra optie open is? Studies als deze verduidelijken wat een hypothetisch back-upplan zou kunnen inhouden.

"Nothing is real and nothing is not real, there is only the perception of an experience and its...

Nature Climate Change , 2019. DOI: 10.1038 / s41558-019-0398-8 ( Over DOI’s ).

Men vergeet hierbij het effect op mens en dier en het plantenrijk! Dit verhaal gaat men straks ook vertellen aan de mensen, en is na enkele hete zomers waarschijnlijker.
Chemtrails zijn echt! Ze bestaan, en hierbij bewijs alweer dat ze dit al jaren deden, want het is al getest.
-Ze komen pas na jaren naar buiten met iets nieuws, dat er al was.
Ergerlijk wel dat de lente hier in ons land tegengehouden is door chemtrails. Waar gister even een stukje zon doorbrak en de dieren buiten ineens weer helemaal de lente in hun bol kregen en deze vogels binnen een uur en vele strepen in de lucht, plots weer konden nederzitten op takken van de bomen en zij weer moeten wachten op de liefde in de lente…
Het is niet gezond!
Dat de mens het milieu minder moet belasten weten wij al jaren lang…
Maar wat doet men om te helpen bij Fukushima?
Daar doen ze niets aan…en de mens wil nog meer nucleaire energie, ja heel schoon,… tot het mis gaat!!!!!
En dan? Je kunt dat afval nergens kwijt, die straling blijft vele jaren actief.
Daarnaast nog landen die ten allereerste eens zouden moeten beginnen met de milieubewustwording, landen die enorm weinig doen aan het milieu en waar anderen aan moeten meebetalen.
Laten ze daar naartoe gaan en praten over hoe het zou moeten!
Het is niet voor niets dat er zoveel mensen een ernstig vitamine D tekort hebben, dankzij het verduisteren van het zonlicht, dat al enige jaren gaande is!
Vergis je niet..en de gevolgen daarvan zijn nog niet te overzien!

 

 

 

A contrail is normal water vapor. A chemtrail Spreads into a fake cloud

Gerelateerde berichten