web analytics

Het WeatherWar101-interview

Al tien jaar bewijs ik de onweerlegbare realiteit van dagelijks vervaardigde stortvloeden en zwaar weer – elke dag opnieuw. Het ontkennen van de realiteit van deze dagelijkse door de mens veroorzaakte weersomstandigheden is verwant aan het ontkennen van het bestaan ​​van de verbrandingsmotor, en het is net zo gemakkelijk te bewijzen. Als je kokend water kunt begrijpen, kun je ook begrijpen waar triljoenen liters waterdamp vandaan komen die de dagelijkse triljoen-gallon overstromingen creëren en voeden die we een andere gemeenschap zien wegspoelen, ergens in de wereld. Dit staat niet ter discussie, en het is net zo gemakkelijk waar te nemen als zonsopgang.

Maar tien jaar lang is mijn werk volledig ontkend, in diskrediet gebracht, belasterd, onderdrukt en beroofd en enige financiering of steun, ik ben persoonlijk belasterd, bedreigd en valselijk geïdentificeerd door de zogenaamde ‘leiders’ van de gecoöpteerden ” Waarheid Gemeenschap, ‘ en ik ben bespot, belachelijk gemaakt en ontslagen door de zogenaamde ‘meteorologen’ in MSM-nieuws en de ‘Climate Change’-gemeenschap. De simpele realiteit die ik ontdekte tijdens 20 jaar onderzoek en reverse-engineering die alle ‘mysterie’ over de opwarming van de aarde, klimaatverandering en anderszins onverklaarbare ernstige weersomstandigheden die uit het niets opduiken uitwist, is keer op keer de meest bedreigende informatie gebleken er is voor de gevestigde orde een grote misleiding begaan op de bevolking van deze planeet.

Daarom weten na tien jaar nog maar een handvol mensen van deze dagelijks waarneembare wereldperspectief-veranderende werkelijkheid. Het wordt tijd dat dat allemaal verandert. Hier is ieders kans om volledig te begrijpen waar ik het over heb, precies hoe dit onweerlegbare oeuvre is gemaakt, en precies waarom het de belangrijkste fundamentele kennis is die een mens kan hebben over de planeet waarop we leven. Terwijl de Weather Channel en MSM Meteorologen ons dagelijks in het gezicht liegen, zou dit interview iedereen moeten laten zien hoe echt ik ben, en hoe waar dit is.

Lees ook:   NVWA doet onderzoek naar omstreden kruidenmengsel Giel Beelen

Ik heb het grootste deel van twee decennia besteed aan het samenbrengen van deze kennis en het verstrekken ervan aan iedereen die de waarheid wil begrijpen over de ineenstorting van het klimaat, de echte staat van de opwarming van de aarde, de echte staat van de ingestorte watercyclus en de waarheid over 200 jaar industrialisatie die niet alleen aan de basis ligt van deze rampen, maar ook aan de basis van de wereldwijde inspanningen om ze te verdoezelen. Ik geef deze kennis vrijelijk, omdat ieder mens het zou moeten hebben. Dat betekent geenszins dat het produceren van dit werk een minder fulltime baan of minder vermoeiend is dan alles wat iemand bij het Weerkanaal doet – om de bevolking verdoofd te houden. In feite is het exponentieel meer zo, aangezien er maar één van mij is, en ik geen 3,5 miljard dollar heb zoals de Weather Channel heeft om hun wereldwijde waanvoorstelling in stand te houden.

Onnodig te zeggen dat ik dit de afgelopen tien jaar niet heb gedaan om rijk te worden. Ik heb dit gedaan, omdat ik weet dat dit de belangrijkste informatie is die iemand kan hebben, en (om duizend verschillende redenen) in een unieke positie om dit bewustzijn te leveren, het is het hoogste doel dat ik kan dienen. Echter, na tien jaar van gecontroleerde oppositie en cyberterroristen die probeerden dit werk van blootstelling en financiering te verhongeren, en in een poging mij en dit werk tot zwijgen te brengen, heb ik de steun nodig van kijkers die begrijpen hoe serieus en belangrijk dit is. Help me alstublieft om zoveel mogelijk mensen te blijven informeren over waar onze onnatuurlijke weers- en overstromingsrampen eigenlijk vandaan komen, door te doneren aan deze tien jaar durende unieke inspanning.

Lees ook:   We zijn getuige van een staatsgreep nieuwe stijl

Er is hier geen kans op bedrijfssponsoring… alleen hoop op echte kijkers die om deze planeet geven en die niet meer in het ongewisse willen worden gehouden. WW101 PayPal Er is hier geen kans op bedrijfssponsoring… alleen hoop op echte kijkers die om deze planeet geven en die niet meer in het ongewisse willen worden gehouden.

Gerelateerde artikelen

Back to top button