web analytics

VN Bespreekt Injectie van aërosolen in de Stratosfeer van de Aarde om ‘de zon te blokkeren’

VN Bespreekt Injectie van aërosolen in de Stratosfeer van de Aarde om ‘de zon te blokkeren’

Geoengineering und Chemtrails - Wir werden durch Wettermanipulation vergiftet!

Verenigde Naties bespreken het injecteren van aërosolen in de stratosfeer van de aarde

De VN wil praten over het wegtrekken van CO2 uit onze atmosfeer en het injecteren van aërosolen in de stratosfeer om de zon te blokkeren.

De geo-ingenieursresolutie zal volgende week worden besproken op de Milieulijst van de Verenigde Naties, wanneer deze bijeenkomt in Nairobi.

Nature.com meldt: Men  staat klaar om te debatteren over een resolutie over geo-engineering-benaderingen, die kunnen worden gebruikt om de klimaatverandering te bestrijden, en die een controversiële kwestie tot het hoogste politieke forum tot nu toe heeft verheven.

Climate Engineering Pilot Disclosure? » Climate Engineering Pilot Disclosure? | Geoengineering Watch

Een voorstel, gesteund door Zwitserland en tien andere landen vereist dat het VN-milieuprogramma (UNEP) een uitgebreide beoordeling van geo-engineering voorbereidt, inclusief methoden om CO2 uit de atmosfeer te halen of chemtrails (Wat ze al jaren doen overigens) in de stratosfeer te injecteren om zonlicht te blokkeren. Tegen augustus 2020 zou het rapport de onderliggende wetenschap en technologie onderzoeken en onderzoeken en een grootschalig gebruik besturen.

Voorbesprekingen begonnen deze week en een definitieve beslissing door de ministers van de regering kon komen aan het einde van de vergadering van de VN-vergadering, die van 11-15 maart loopt.

“In principe is het een groot probleem”, zegt Ted Parson, die milieurecht en beleid studeert aan de Universiteit van Californië in Los Angeles. “Dit zou het begin kunnen zijn van de serieuze internationale deliberatie over bestuur die al jaren nodig is.”

Andere VN-organen hebben geo-engineering in het kader van specifieke verdragen overwogen. In 2010 riepen de 196 lidstaten van het Verdrag inzake biologische diversiteit een moratorium op voor geo-engineeringtechnologieën, waarbij wordt verwezen naar leemten in de wetenschappelijke kennis en potentiële ecologische, sociale en economische risico’s; het niet-bindende besluit bevat uitzonderingen voor onderzoek. En in een reeks beslissingen van het afgelopen decennium hebben partijen bij de Conventie van Londen over vervuiling van de oceaan het commerciële gebruik van oceaanbemesting – waarbij ijzer wordt vrijgegeven om de groei van CO2-absorberende algen op gang te brengen – verboden, terwijl criteria worden vastgelegd voor onderzoek.

Maar bezorgdheid over het wereldwijde karakter van zonne-geo-engineering – de injectie van reflecterende deeltjes in de stratosfeer – heeft met name de inspanningen gestimuleerd om het bestuursdiscussie meer aandacht te geven binnen de VN. Een vloot van hoogvliegende vliegtuigen zou genoeg zwavel in de stratosfeer kunnen pompen om ongeveer 1,5 ° C aan opwarming te compenseren voor slechts US $ 1 miljard – $ 10 miljard per jaar, volgens het Intergouvernementeel Panel over Klimaatverandering. -Trump betaald niet langer mee aan het klimaat beheersingsprogramma in Europa, vandaar dat men vaart maakt met smoesjes om toch aan het geld te komen dat dit alles gaat kosten. Waarschijnlijk was de test van oorsprong uit Amerika afkomstig. Amerika betaalde mee aan de geoengineerings testen in de EU.

Lees ook:   Caroline legt probleem van polarisatie door de demissionaire regering bloot. Grachtengordelgeleuter!

-April 2017-

Trump: Klimaatakkoord Parijs is oneerlijk voor VS

De Amerikaanse president Donald Trump vindt dat de Verenigde Staten oneerlijk behandeld worden in het klimaatakkoord van Parijs. Hij komt over ongeveer twee weken met een besluit of de VS het akkoord blijft steunen.

Trump zei gisteren in een interview met persbureau Reuters dat landen als China, India en Rusland te weinig geld neerleggen om kleinere landen te helpen met het tegengaan van klimaatverandering. Dat, terwijl de VS volgens hem enorme bedragen neertelt. ,,We willen eerlijk behandeld worden”, stelt hij.

De Amerikaanse president had tijdens zijn verkiezingscampagne verklaard dat hij de steun van de VS aan het akkoord zou opzeggen. Volgens de president leidt het afschaffen van de ‘groene regels’ tot een stimulering van de productie van olie, gas en steenkool en levert dat duizenden banen op.

https://www.ad.nl/buitenland/trump-klimaatakkoord-parijs-is-oneerlijk-voor-vs~a961370f/

1 juni 2017

FED UP WITH HAZY,WHITE SOUPY SKYS?.....No More Chemtrails/GeoEngineering/Solar Radiation Management

Trump: VS trekken zich terug uit klimaatakkoord

De Amerikaanse president Donald Trump heeft om 15:30 plaatselijke tijd in een toespraak vanuit de tuin van het Witte Huis bekendgemaakt dat de VS zich terugtrekken uit het klimaatakkoord dat eind 2015 in Parijs werd gesloten. “Ik ben gekozen om de burgers van Pittsburgh te dienen, niet die van Parijs”, aldus Trump. De opzegging houdt ook in dat VS per direct hun financiële bijdragen staken aan organisaties als het Green Climate Fund.

De president voegde eraan toe niet uit te sluiten dat de VS na nieuwe onderhandelingen weer terugkeren in het akkoord, of dat er een alternatieve deal komt. Hij wil echter voor alles “een eerlijker deal voor de VS en zijn arbeiders”. Het Parijse akkoord schaadt volgens Trump de Amerikaanse economie en werkgelegenheid.

Veel Europese leiders hebben de Amerikaanse terugtrekking nu al scherp veroordeeld. De burgemeester van Parijs spreekt van “een misstap met rampzalige gevolgen”. Eurocommissaris van Klimaat en Energie Miguel Arias Cañete spreekt van een “trieste dag”. Vanuit de verschillende lidstaten komt protest: Nederlands premier Rutte betreurt de beslissing. Belgisch premier Charles Michel deelt zijn ongenoegens op Twitter: “Dit is een brutale daad tegen het klimaatakkoord. Leiderschap betekent: samen tegen de klimaatverandering vechten.” De Franse president Emmanuel Macron maakte zijn verontwaardiging duidelijk met een kwinkslag naar de slogan van Trumps verkiezingsprogramma: “Make our planet great again”.

Lees ook:   Alles over corona

Maar ook binnen de VS zelf roept Trumps besluit van veel kanten weerstand op. De vorige Amerikaanse president Obama: “De VS komt in een rijtje met een handvol landen die de toekomst afwijzen”. Voormalig vice-president Al Gore: “De beslissing van Trump is in conflict met wat de meerderheid van de Amerikanen wil van hun president.” Elon Musk (directeur van Tesla) trekt zich terug als Trumps adviseur.

Tot vandaag waren er slechts twee landen die niet meedoen met het klimaatakkoord, nl. Nicaragua en Syrië.

„Grüner« Werner Schulz (M.E.P.) sagt, daß Geoengineering am Himmel bereits angewendet wird!

Update 2 juni 2017

.Greenpeace verklaart dat het uittreden van de VS een trieste zaak is voor het klimaat. Bij de milieuorganisatie vinden ze Trump bovendien zielig en een “regelrechte loser”. Op de gevel van de Amerikaanse ambassade in Berlijn werd die boodschap dan ook geprojecteerd. Parijs, New York en Boston lieten voor de gelegenheid enkele spots aanrukken om, als blijk van protest, hun stadhuis in een groen kleurtje te zetten.

https://nl.wikinews.org/wiki/Trump:_VS_trekken_zich_terug_uit_klimaatakkoord

De relatief goedkope prijs heeft tot bezorgdheid geleid dat individuele landen uiteindelijk een dergelijk programma op eigen kracht zouden kunnen nastreven, met wereldwijde consequenties. Janos Pasztor, hoofd van het Carnegie Climate Geoengineering Governance Initiative, een belangenbehartigingsgroep in New York City, heeft meer dan twee jaar lang gesproken over de noodzaak van geo-engineering governance met vooraanstaande overheidsfunctionarissen over de hele wereld. Hij zegt dat een UNEP-beoordeling de aandacht zou trekken en zou helpen om overheden op snelheid te brengen.

“Er is geen algemene beoordeling van geo-engineeringtechnologieën geweest, en dit is hard nodig”, zegt Pasztor, die de voormalige VN-secretaris-generaal Ban Ki-moon adviseerde over klimaatverandering.

Maar andere wetenschappers vragen zich af of een UNEP-beoordeling van geo-engineering wel iets aan het mondiale debat zou toevoegen, aangezien organisaties zoals de UK Royal Society en de Amerikaanse National Academies of Sciences, Engineering en Medicine al grondige analyses hebben gemaakt. En hoewel een UNEP-beoordeling gesprekken binnen overheden zou kunnen stimuleren, is de vraag of die gesprekken onderzoek zullen bevorderen of belemmeren, zegt Steve Rayner, directeur van het Instituut voor Wetenschap, Innovatie en Samenleving aan de Universiteit van Oxford, Verenigd Koninkrijk.

Lees ook:   Over de regering...enzooow

“Tien jaar geleden, toen we het rapport van de Royal Society schreven, dachten we dat de bestuurlijke uitdaging van geo-engineering tijd was om Dr. Strangelove tegen te houden,” zegt Rayner. “Een decennium later ben ik geneigd om te denken dat het de heer Scrooge kickstart.”

Vooruit kijken

Stop Chemtrails

De vooruitzichten voor het komende geo-engineering-debat in de VN-milieuvergadering zijn onduidelijk. De resolutie wordt geconfronteerd met tegenstand van landen zoals de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië, evenals scepticisme van niet-gouvernementele groepen die zich verzetten tegen geo-engineering.

“De technologieën blijven speculatief, dus we hebben niet echt een nieuwe studie nodig”, zegt Silvia Ribeiro, directeur Latijns-Amerika van de ETC Group, een milieukundige groep in Val-David, Canada. Ze zegt dat de UNEP-resolutie de werkzaamheden onder het Verdrag van Londen en het Verdrag inzake biologische diversiteit, die al soortgelijke beoordelingen van wetenschap en bestuurskwesties met betrekking tot geo-engineering hebben opgeleverd, verlaagt.

Als de VN-Milieuassemblee de resolutie goedkeurt, dringt Ribeiro aan op veranderingen waarvoor vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld, inheemse stammen en anderen zouden moeten deelnemen aan een ad-hocadviescommissie die het UNEP zou adviseren over de beoordeling.

De organisatie van Pasztor heeft een neutrale houding aangenomen ten opzichte van de resolutie zelf, en hij zegt dat de uitkomst onduidelijk blijft. Hoe dan ook, hij zegt dat het debat zelf een succes is. “Ons doel is om regeringen samen te laten komen en te laten praten,” zegt Pasztor. “We hebben het proces gekatalyseerd en nu is het een vraag voor overheden.”

 

https://nworeport.me/2019/03/16/un-discuss-injecting-aerosols-into-earths-stratosphere-to-block-the-sun/

Zie ook het vorige bericht.https://angel-wings.nl/chemtrails/2019/03/verduisteren-van-de-zon/

 

 

Zij weten onderling al lang waar het om gaat!

Kijk eens wat vaker naar boven!

Geoengineering and us.

Bomenkap overal
en 5G

https://www.climategate.nl/2019/01/rutte-keer-om-voor-de-schade-ons-allen-boven-het-hoofd-groeit/

Gerelateerde artikelen

Back to top button