web analytics

Ouders gaan flinke boete betalen als hun kinderen wapens hebben

https://www.ad.nl/binnenland/voortaan-dwangsom-van-2500-euro-voor-ouders-van-jonge-messenbezitters-uit-rotterdam~a1030a32/

2500 euro!
Nu dat is niet misselijk voor veel mensen.

Spyderco Endura 4 Custom-Designed

Rotterdamse ouders van wie hun kind voor de tweede keer wordt betrapt met een mes op zak moeten binnenkort een dwangsom van 2500 euro betalen. Die maatregel heeft burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam vanavond aangekondigd. Daarmee wil hij het messengeweld in de stad bestrijden. Ook wil hij betrapte jongeren een gebiedsverbod opleggen.

,,Als agenten een kind dat een mes in zijn bezit heeft nu naar huis brengen, reageren ouders geregeld laconiek’’, zegt hij. ,,Dan zeggen ze dat alle kinderen tegenwoordig een mes op zak hebben. Ik wil deze ouders treffen. De eerste keer dat hun kind wordt betrapt met een mes krijgen ze een waarschuwing. Gebeurt het weer dan moeten ze 2500 euro aftikken. Ik heb de bevoegdheid om deze dwangsom op te leggen.’’

Tjah blijkbaar is het dus nodig, ouders voeden de kinderen niet goed op en dan krijg je dit.
Wie laat zijn kind rondlopen met een mes op zak?

Er zijn teveel jongeren die elkaar tegenwoordig  te lijf gaan met een mes, dat is al absurd genoeg.

 

Lees ook:   The Brexit Full Movie

Gerelateerde artikelen

Back to top button