23 april 2021

 

Meisje zei ja tegen MDMA 1 pilletje… maar


Een pilletje op een feestje bij vrienden thuis veranderde het leven van de 16-jarige Amy Thomson voor altijd. De Schotse tiener stortte in elkaar door een pilletje MDMA en werd afgevoerd naar het ziekenhuis waar ze in een coma terechtkwam. Na een maand ontwaakte ze en startte de lange revalidatie, maar Thomson zit nu wel in een rolstoel. In een confronterend filmpje laat ze zien welke schade een klein pilletje kan aanbrengen. 

“Alle tieners zeggen ja tegen MDMA”, en dat is exact wat dit 16-jarig meisje heeft gedaan. Op een XTC-feestje in juni nam Amy Thomson een pilletje dat MDMA zou geweest zijn. Even later stortte ze in en moest ze naar het ziekenhuis worden gevoerd.

Haar familie postte een filmpje van Thomson in een rolstoel. Daarop zie je Thomson die haar handen omhoog probeert te doen en “Thank you, thank you everyone” zegt. Haar revalidatie verloopt goed, maar moeizaam. “Sommige mensen hebben misschien geweend, sommigen hebben misschien zelfs gelachen en sommigen zijn in shock na het zien van dit filmpje. Maar dit is wat een klein pilletje kan doen met jou”, reageert de nicht van Thomson op het filmpje. “Als dit geen eye-opener is voor iedereen die drugs neemt, dan weet ik het niet meer.”

Thomson was niet de enige minderjarige die op het feestje drugs had genomen. Drie andere meisjes van 15, 17 en 18 moesten ook worden afgevoerd, maar konden na enkele dagen al terug naar huis. De politie heeft een 33-jarige man en twee jonge vrouwen van 17 en 18 opgepakt voor het verkopen van drugs.

Lees ook:   Betekenis ziekten en symptomen

Heftig!

Scusi zo gek doen kun je toch ook zonder pilletjes?
🙂 Gewoon doen! Dan zeg je dat je een pilletje hebt gehad… doe gewoon alsof hahaahahahaha!

Geil hoor lol!
HOLY FUCK????????

He is fucking the grass…?Drugs maakt het er niet beter op…aantrekkelijker?
Nah!
Sad man, zo’n bad trip lijkt me dus mega eng! Drugs uberhaupt lijkt me eng…daarom zal ik het nooit gebruiken!dit is dus echt niet grappig!!!!!!
Leuke tips voor als iemand een bad trip krijgt…nou ja als ze dan nog helpen?
Lijkt me niet…omstanders? Maybe kunnen ze helpen…

Damn je zou hier uren inzitten in zo’n trip????????

Gerelateerde berichten