web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNMysterie

Over de hele wereld verschijnen mysterieuze regenboogringen in de lucht en niemand weet waarom

96c6f2a133a32f9cb6cd560c0e4cdf20 AnGel-WinGs.nl

Over de hele wereld verschijnen mysterieuze regenboogringen in de lucht en niemand weet waarom. Wat een vreemd toeval. Is het niet? Een recente ongewone wolkenformatie in Zuid-China gaat viraal op internet, maar ze krijgen slechts een deel van het verhaal. In Puning City, in de zuidelijke provincie Guangdong in China, werd een prachtige, iriserende pileuswolk gezien. Een pileuswolk, ook wel een pet- of sjaalwolk genoemd, wordt gevormd wanneer een opwaartse luchtstroom met een gezwollen cumuluswolk koeler vocht erboven ontmoet, waardoor condensatie ontstaat en deze mistige ringen boven de wolken ontstaan. Wanneer de zon op de juiste plaats staat, kunnen in deze wolken ook breking en irisatie optreden.


https://youtu.be/kuymERE9Aq4

Maar wacht, er is meer.
Dit was niet de enige iriserende pileuswolk die deze week in China verscheen (andere rapporten plaatsen er een in Haikou City, verder naar het zuiden in Hainan, wat een vergissing of een geheel apart incident kan zijn). Het was ook niet het enige incident van deze ongelooflijk zeldzame formatie ter wereld, allemaal in dezelfde week!


https://youtu.be/wqo6HArPU4g

In deze tweede video maakt een andere iriserende pileuswolk zich bekend in de lucht boven Florida. Gezien het tijdsverschil is het mogelijk dat deze op dezelfde dag verscheen als die in Pining. Wat zijn de kansen?
Er zijn sommigen die geloven dat het verschijnen van regenbogen een goddelijk teken is. In het Bijbelse verhaal van Noach, het verschijnen van de regenboog als een verbond van God om de aarde niet meer te laten overstromen. Als zulke zeldzame en dramatische regenboogformaties een ander teken zijn, moeten we nog onderscheiden wat de hemel ons probeert te vertellen.

Lees ook eens:  Vintage kerstcadeau veroorzaakte angstaanjagende paranormale activiteit voor de familie in de Mississippi

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥