web analytics

Tijdsreiziger verteld

Op internet hebben al velen deze video bekeken.
Het zou gaan om een inmiddels 50 jarige man, Noah,  die eruit ziet als iemand van 25.
Dit dankzij hem volgens medicijnen voor verjonging.
Hij komt vanuit 2021. Velen vragen zich dan ook af of dit fake is of echt.
Zijn gezicht is geanonimiseerd, zijn stem vervormd.
Hij zou uit Zuid Amerika komen, en nam deel aan een overheidsproject.
Hij lijdt inmiddels aan anorexia en depressie vanwege het feit, dat hij al vele jaren bezig is met tijdsreizen.

Hij houdt zichzelf anoniem, omdat hij bang is voor zijn leven, maar hij wil de mensen gewoonweg de waarheid vertellen. Volgens Noah begon de mogelijkheid voor tijdreizen al in 2003, maar het wordt geheim gehouden en slechts enkele topgeheime organisaties gebruiken het.

Noah zegt dat zijn “natuurlijke” jaar 2021 is, maar sinds 13 november zat hij vast in 2017,  nadat hij  ontslagen was na het zakendoen met reizigers. Op dit moment huilt hij. Blijkbaar zou hij vanaf zijn 2021 zowel naar het verleden als naar de toekomst kunnen reizen, omdat hij zegt dat in 2028 de mogelijkheid van tijdreizen voor iedereen toegankelijk zal zijn.

Daarna vertelt hij over enkele dingen die in de toekomst zullen gebeuren. Hij zegt dat er binnenkort een nieuw apparaat op de markt komt, vergelijkbaar met Google Glass, en dat de huidige Amerikaanse president Donald Trump in 2020 zal worden herkozen voor een tweede termijn.

Hij zegt ook dat er in 2021 nog meer verbeterde elektrische auto’s zullen zijn en dat mensen nog meer in virtual reality zullen zitten. Aan het einde van de video bedankt hij de luisteraars en wenst hij hen een goede toekomst.

Lees ook:   Mijn familie wordt langzaam vervangen

Uiteraard zorgde dit bericht voor veel sceptische opmerkingen. Van een real-time reiziger zou je meer onthullingen uit de toekomst kunnen verwachten, dan wat woorden over auto’s en Trump. Een anoniem beeld met een verstoring van de stem en een verborgen gezicht werkt hierop zelfs nog alarmerender.

Aan de andere kant, hoe zou een Realtime-reiziger zich kunnen gedragen, als hij  bang zou zijn voor zijn leven? Hij zal waarschijnlijk niet echt teveel vertellen.

Misschien gelooft hij het echt dankzij drugsgebruik oid?

Gerelateerde artikelen

Back to top button