web analytics

Wat is HAARP en waarom geven sommigen het de schuld van de enorme aardbeving in Turkije en Syrië?

HAARP oorzaak aardbevingTurkije? Nieuwe beelden

 

https://www.reality-choice.org/177/sura-the-russia-haarp-which-could-destroy-usa-in-one-fell-swoop

Er zijn mensen die reageerden op de verwoestende aardbeving die Turkije en Syrië maandag trof, door te beweren dat de natuurramp werd veroorzaakt door de Amerikaanse regering.

De aardbeving met een kracht van 7,8 op de schaal van Richter schokte beide landen ongeveer een minuut lang, wat tot nu toe tot het bekende verlies van minstens 5.000 mensen heeft geleid. Terwijl het grootste deel van de wereld met afgrijzen toekeek, begonnen sommigen te vertellen dat een apparaat dat bekend staat als HAARP de schuldige kon zijn.

HAARP of het High-frequency Active Auroral Research Program is een ionosferisch onderzoeksproject in Alaska (en overal in de wereld!!!) dat wordt gefinancierd door delen van het Amerikaanse leger en door de University of Alaska Fairbanks. Sommige mensen  zeggen dat HAARP is ontworpen om aardbevingen en andere natuurrampen te veroorzaken.

“De aardbeving in Turkije lijkt op een strafoperatie (HAARP) van de NAVO of de VS tegen Turkije”, twitterde een gebruiker. “De video toont blikseminslagen, die niet normaal zijn bij aardbevingen, maar altijd voorkomen bij haarp-operaties.”

In werkelijkheid is het fenomeen, bekend als aardbevingslichten, goed gedocumenteerd. Het blijft ook onduidelijk of het knipperen in de video daadwerkelijk afkomstig is van bliksem of een onderstation van het elektriciteitsnet dat tijdens de aardbeving is beschadigd. (Dat was nog net voor de aardbeving begon dat de lichten zichtbaar werden!

Desalniettemin verspreidden de opmerkingen zich al snel die met de vinger naar HAARP wezen als een lopend vuurtje over sociale media.

“Triest om te horen over de aardbeving in Turkije. Het is erg verdacht dat er vóór de ramp bliksem in de lucht was”, schreef een andere gebruiker. “Als je niet weet welk project HAARP is, zoek het dan op. Toevallig toen Turkije een doorn in het oog van de NAVO werd met betrekking tot Rusland.”

Related video: What parts of Turkey and Syria look like after a powerful earthquake killed thousands (INSIDER)

View on Watch

Lees ook:   De grote onteigening: hoe elites profiteren van onze ellende

Berichten op de  sociale-mediasite Gab noemden HAARP ook vaak als de oorzaak van de verwoestende aardbeving.

“83 AARDBEVINGEN IN DE AFGELOPEN 24 UUR! HAARP/CERN ZIJN BEZIG GEWEEST!”, schreef een gebruiker .

De bewering werkte zich ook een weg naar TikTok.

Wetenschappers en meteorologen zeggen echter dat HAARP het weer niet kan veranderen, laat staan ​​aardbevingen kan veroorzaken. (HAHAHAHAHA echt weer de media die dit ervan maakt, wij mogen dat niet weten, dus is het niet waar!? Omgekeerde psychologie vind hierbij plaats, jij leest dit her en der, en elke keer denk je het zal dan wel waar zijn toch? Dus zo ontkracht men de mensheid met verhalen die niet kloppen,  En daarom doet men dat ook. Dizzen van peeps.)

Jessica Matthews, de HAARP-programmamanager aan de University of Alaska Fairbanks, vertelde eerder  aan USA TODAY dat de frequentiebereiken die door HAARP worden uitgezonden “niet worden geabsorbeerd in de troposfeer of de stratosfeer – de twee niveaus van de atmosfeer die het weer op aarde produceren.”

Dat weerhoudt HAARP er echter niet van om te worden ingeroepen wanneer een natuurramp toeslaat. Een soortgelijke aardbeving in Iran werd ervan beschuldigd het werk van de VS te zijn toen de spanningen met het land hoog waren.

(Amerika speelt de onschuld natuurlijk, die zou zoiets nooit doen toch!?)
https://angel-wings.nl/politiek-elite/2023/02/bad-america-als-er-een-land-de-anti-christ-zou-zijn-zijn-zij-dat/

De situatie ter plaatse in Turkije en Syrië verslechteren. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewaarschuwd dat het aantal slachtoffers uiteindelijk de 20.000 zou kunnen overschrijden.

Msn.com

In Mexico waren er opeens ook lichten  de lucht toen daar een aardbeving plaatsvond.

Lees ook:   Erdogan campagne mag niet?

https://www.nationalgeographic.com/environment/article/earthquake-lights

Toen Mexico in 2017 werd getroffen door een aardbeving met een kracht van 8,1 op de schaal van Richter, doken er op sociale media angstaanjagende beelden op van groene en blauwe lichten in de lucht.

Ook daar was onenigheid met Amerika gaande.

Aardbeving in Turkije veroorzaakt door door de VS gesteunde HAARP-aanval? Samenzweringstheorieën als vreemde blauwe bliksem gezien in de lucht seconden voor de eerste aardbeving

 

The lightning flashes are moments BEFORE the devastating earthquake and were recorded from a mobile phone by someone who had gone out on his balcony to record the phenomenon because the sky was clear.

Meeting between US NAVAL CAPTAIN & US AMBASSADOR IN TURKEY https://www.facebook.com/reel/868919107662762?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz

Minuten voor de verwoestende aardbeving van magnitude 8 in #Turkey , waarbij duizenden mensen om het leven kwamen, verschijnt het HAARP-wapen met vreemde bliksemflitsen. #HAARP overstromingen, orkanen, aardbevingen, onweersbuien, etc. heeft het vermogen om te triggeren. #Kalkoen

SKYGLOWPROJECT.COM: HAARP BOREALIS from Harun Mehmedinovic on Vimeo.

https://www.geo.tv/latest/469778-haarp-was-earthquake-in-turkey-created-by-united-states

SURA : The Russia HAARP which could destroy USA in one fell swoop

https://wakeup-world.com/2011/05/11/haarp-weather-altering-earthquake-making-machine/

https://duckduckgo.com/?q=haarp+earthquake+machine&t=h_&iax=videos&ia=videos

Gerelateerde artikelen

Back to top button