web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Nigel Farage – Corona: Stop huisarrest! Stop 5G Huawei!

Nigel Farage over de lockdown, China en het Coronavirus. “Behandel de burgers met respect. Sluit ze niet op. GEEN huisarrest.” “Op een paar domkoppen na weet iedereen wat hen te doen staat!” “Geef NIET teveel macht aan de overheid!” “Wij zitten thuis opgesloten terwijl er dagelijks tientallen vluchten aankomen uit Italië, de VS en andere hot spots van het Coronavirus!” “Dit is geen common sense!” “Laat je niet bedonderen door China met hun liefdadigheidsacties. De ruil is hun macht in ons 5G netwerk.” Dat is de boodschap van Nigel Farage in deze video

Lees ook:   Aan het eind van mijn geld
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien