web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Nieuwe UFO-clip vastgelegd door piloot roept nieuwe vragen op

Een nieuweopname die is vrijgegeven door Discovery+’s UFO Witness heeft zowel sceptici als gelovigen aan het hoofd doen krabben. In de video zijn piloten te horen die praten met luchtverkeersleiders terwijl ze een handvol niet-geïdentificeerde vliegende objecten melden. Op een gegeven moment zendt een piloot een bericht naar de dichtstbijzijnde toren uit om te informeren naar vreemd vliegende vaartuigen.

‘We hebben hier een paar vliegtuigen naar het noorden en hij draait rondjes, veel hoger dan wij. Enig idee wat ze zijn,’ vroeg voormalig straaljagerpiloot Mark Hulsey aan de toren. Hulsey bestuurde op dat moment een chartervliegtuig net voor de kust van Los Angeles, naar verluidt in de nacht van 18 augustus. De controller kan verward worden gehoord over wat het vaartuig zou kunnen zijn.

In het volgende half uur veranderde één vaartuig in drie en drie vaartuigen in zeven. “Ze blijven maar rondjes draaien. Ik was een F-18-piloot bij het Korps Mariniers en ik zeg je, ik heb veel onderscheppingen gedaan, ik heb nog nooit zoiets gezien’, zei in de opname.

Lees ook eens:  Wat ze op de maan zagen, zal je shockeren

De clip is sindsdien vrijgegeven door UFO Witness , gehost door voormalig FBI-agent Ben Hansen, die de opnames heeft verkregen via een verzoek van de Freedom of Information Act.

“Veel van deze piloten hebben er alle vertrouwen in dat de lichten niet slechts in één richting gingen, maar in beide richtingen, wat zeer ongebruikelijk is voor satellieten”, zei Hansen in een interview met de Daily Mail . “In het geval van Mark zouden ze vanuit het noorden gaan en dan daadwerkelijk boven zijn vaartuig gaan, waar hij zijn nek moest strekken om ze vanaf de overkapping te kunnen zien.”

Hansen voegt eraan toe dat meer dan een dozijn vluchten hetzelfde fenomeen zagen in de nacht van augustus.

“Het werd gezien door meer dan 15 verschillende commerciële vluchten. En ten minste zes piloten zijn bereid om hun naam en alles te vermelden als een onderzoeksbureau daarom vraagt”, voegde Hansen eraan toe. “In dit geval hebben we een wereldwijd fenomeen van zo ver naar het westen als Japan, tot zo ver naar het oosten als mogelijk Miami. Wat het ook is, piloten zien het van over de hele wereld.”

Toevallig genoeg zei de marine kort nadat de waarnemingen voor het eerst werden gemeld, te stoppen met het vrijgeven van UFO- /UAP-clips omdat het nu een bedreiging vormde voor de nationale veiligheidsmaatregelen .

Lees ook eens:  Aliëns ontvoeringen en

“De UAP Task Force heeft gereageerd op DNS-36 en heeft verklaard dat de gevraagde video’s gevoelige informatie bevatten met betrekking tot Unidentified Aerial Phenomena (UAP) en geclassificeerd zijn en zijn vrijgesteld van openbaarmaking in hun geheel onder vrijstelling 5 USC § 552 (b) (1) in overeenstemming met Executive Order 13526 en de UAP Security Classification Guide”, zei Gary Cason, adjunct-directeur van het FOIA-kantoor van de marine, eerder dit jaar in een brief. “Het vrijgeven van deze informatie zal de nationale veiligheid schaden omdat het tegenstanders waardevolle informatie kan verschaffen over de operaties, kwetsbaarheden en/of capaciteiten van het ministerie van Defensie/Marine. Er kunnen geen delen van de video’s worden gescheiden voor release.”

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥