web analytics

Vreemd licht dat alleen kan worden gezien met nachtkijker en V-vormige ufo waargenomen boven een stad in Duitsland

Clip één: Dit werd vastgelegd in Porter County in Indiana op 9 januari 2022. Dit bizarre licht kan alleen worden waargenomen met behulp van de nachtkijker en in de normale modus is het onzichtbaar. De getuige verklaarde: “We zien ze vrij vaak met onze nachtzichtcamera en hebben er verschillende op ons kanaal gepost. Deze video laat zien hoe de lucht eruit ziet als de nachtzichtcamera op schemering wordt geschakeld.” Met dank aan Contact at 110 UAP Sightings voor het gebruik van zijn beeldmateriaal en het bekijken van het origineel:https://youtu.be/oeaKAmNVFFg

Clip twee: Dit werd waargenomen op 24 januari 2022 rond 11:00 uur boven Göppingen bij Stuttgart in Duitsland bij het treinstation. In deze beelden lijkt dit op een V-vormig of Boomerang-vormig vaartuig, maar wat denken jullie? Dank aan Saim voor het gebruik van zijn beeldmateriaal en voor het bekijken van het origineelhttps://www.youtube.com/watch?v=zIu5-…

Lees ook:   Een onderzoeksreeks met betrekking tot de oorsprong van de Anunnaki

Gerelateerde artikelen

Back to top button