web analytics
...

UFO’s vliegen over Lake Michigan in Chicago

Deze UFO-waarneming werd gefilmd in augustus 2015, maar werd vandaag pas op de website van MUFON gepubliceerd.

Getuigenverslag: Mijn man en ik waren op een woensdagavond aan het meer in Chicago in de lucht- en watershow die dat weekend zou plaatsvinden, dus er waren Jets en dergelijke die overdag aan het oefenen waren. We staken de straat over om naar de Buckingham-fonteinen te gaan toen we dit object in de lucht boven het water zagen. Het was erg moeilijk om te onderscheiden wat het was en er kwam geen zichtbaar geluid uit. Niemand anders in de omgeving lijkt te denken dat het iets was of het zelfs maar op te merken. Ik stuurde de video naar zuidelijke nieuwe stations, maar hoorde nooit meer, dus we werden gewoon geleid om te geloven dat het iets was voor de lucht- en watershow. Maar hoe vaker ik de video aan mensen heb laten zien, niemand kan me vertellen wat het is.

Lees ook:   DNA TEST ONTHULT ANDERE WEZENS
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button