web analytics
...

Voormalig ambtenaar van het Pentagon geeft toe dat UFO’s ons nucleaire arsenaal verstoren

0382ccb9777b1d075094e74dc10acaeb via Angel-WingsOp het gebied van ufologie is het algemeen bekend dat het aantal UFO-waarnemingen snel is toegenomen sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, toen twee atoombommen boven Japan ontploften. Zou dit een technosignatuur kunnen zijn die de aandacht trok van andere soorten die onze wereld in de gaten hielden? is het mogelijk dat UFO’s ons nucleaire arsenaal verstoren?

UFO’s verstoren ons nucleaire arsenaal
Dat kan tenminste worden afgeleid – gedeeltelijk – als we kijken naar de talrijke UFO-waarnemingen die plaatsvonden boven geheime kernwapenfaciliteiten. In feite heeft bijna elke grote kerncentrale ter wereld dergelijke ontmoetingen gemeld en vrijgegeven (bijvoorbeeld Frankrijk).

Nu heeft Luis Elizondo, een voormalige Pentagon-functionaris die werkte in het ooit geheime AATIP-programma (Advanced Aerospace Threat Identification Program), erover gesproken in een live interview met de Washington Post .

“Dat is een van de zorgen die we hebben vanuit het perspectief van de nationale veiligheid, dat er een soort van congruentie of een soort kruising lijkt te zijn tussen deze UAP- of UFO-waarnemingen en onze nucleair aangedreven technologie, kernenergieopwekking of kernenergiesystemen . van kernwapens. Bovendien zijn diezelfde waarnemingen ook in andere landen waargenomen. Ook zij hebben dezelfde incidenten gehad. Dat vertelt ons dat dit een wereldwijd probleem is’, zei Elizondo toen hem naar het probleem werd gevraagd.

“Nu hebben we in dit land incidenten gehad waarbij deze UAP’s tussenbeide kwamen en in feite onze nucleaire capaciteiten hebben losgekoppeld. En ik denk dat sommigen waarschijnlijk zullen zeggen, nou dat is een teken dat wat het ook is, het een beetje vredig is. Maar in dezelfde context hebben we ook gegevens die suggereren dat deze dingen in andere landen hun nucleaire technologie hebben verstoord en in feite geactiveerd, online gezet. Dus dat is net zo zorgelijk voor mij, ‘vervolgde hij.

Lees ook:   Ufo film

‘Ik denk dat er op dit moment zeker genoeg gegevens zijn om aan te tonen dat er interesse is in onze nucleaire technologie, een potentieel om zelfs die nucleaire technologie te verstoren. En als je naar al deze marineschepen kijkt, laten we bijvoorbeeld de Nimitz-vloot nemen , in sommige gevallen heb je het over een nucleaire voetafdruk die waarschijnlijk groter is dan de meeste steden. We hebben nucleair aangedreven vliegdekschepen en dan heb je kernraketten. Je hebt onderzeeërs met kernwapens aan boord

“Dus ik denk van wel, het zou geen verrassing moeten zijn dat er misschien meer interesse is in onze capaciteiten als het gaat om onze nucleaire technologie. En de marine is daar zeker niet immuun voor’, zei Elizondo.

UFO’s verstoren ons nucleaire arsenaal
Na het gebruik van atoombommen in Hiroshima (foto) en Nagasaki volgden decennia met golven van UFO-waarnemingen.

Ten slotte karakteriseerde de voormalige functionaris de UFO’s die door het leger werden waargenomen. De hypersonische snelheid, manoeuvres en versnellingen die de wetten van de fysica tarten, camouflage (lage waarneembaarheid) en transmediale capaciteit (objecten kunnen vliegen of onder de oceaan duiken).

https://infinityexplorers.com/former-pentagon-official-admits-ufos-interfere-with-our-nuclear-arsenal

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!