web analytics

Niburu en de Anunnaki

Did the Anunnaki create mankind over 400 thousand years ago? | Ancient Code
Nibiru – 6,8 miljard jaar oud – dan de aarde (4,5 miljard oud). “Nibiru draait niet om de zon op hetzelfde vlak als de ecliptica, komt onder een hoek binnen en kruist de ecliptica met een helling van 31,2 graden, komend vanuit het zuiden.

Nibiru’s “vaste kerndichtheid is 4,2 die van de aarde” en deze kern geeft Nibiru een veel grotere elektrische lading (die de Nibiranen gebruikten voor hun stroombehoeften) dan die van de aarde. “De magnetische kern maakt de planeet vulkanisch actief, met ongeveer tweehonderd vulkanen” die de Nibiranen “op het oppervlak oogsten voor hitte, kooldioxide, sporengassen en zuurstof.

Nibiru’s satellieten zijn rotsachtig en bezaaid met bevroren water; ze missen de interne warmte die Nibiru heeft.

Naarmate Nibiru nadert, zoals het nu doet, lijkt het steeds meer op een enorme planeet “met een spoor als het de Zon nadert vanwege verlies van watermassa door elektromagnetische interactie.” [Bordon: 43-45]

Nibiru’s  lange blanke voornamelijk ”homo sapien” genetici die 450.000 jaar geleden naar de aarde kwamen, pasten hun genoom aan om ons te maken, om goud voor hen te delven en vertelde ons om hen de Anunnaki of de heren (“el”) te noemen. (Denk aan de namen van engelen in de bijbel die eindigen op ël)- Dit is het verhaal van hoe onze Nibiru zijn gevormd en hoe onze ET-voorouders zich daar vestigden.
Zes miljard jaar geleden draaide Nibiru, een rotsachtige, woestijnachtige homeplaneet met slechts één continent, rond Sirius C. Sirius C was toen een hete, helderblauwe ster.

Nibiru is zes keer de grootte van de aarde. Twaalf manen cirkelden rond Nibru. Tall Whites uit Lyra zaaide (panspermed) Nibiru, volgens Penre.

Lyrans en de Nibirans die ze fokten zijn menselijk zoals wij (we zijn aanpassingen van de Nibirans), “5,7 -9 voet lang. Ze hebben wit haar ¿ , amandelvormige ovale ogen en een lichte huid. ”Nibiran-mannen hebben meestal baarden.

Estimated to be ~10,000 yrs old. Kailash Temple, Ellora Caves, India has been carved out of single rock, top-down (Yes, top-down!) - 9GAG
Anunnaki mensen

Lang krullend haar
Gespierd
Sommigen hadden een langer hoofd

Ze hadden grote Afrikaanse leeuwen als huisdieren

De Lyrans, schrijft Penre, veranderde Nibiru in een Type 1-beschaving: ze leerden de Nibiranen hoe ze aardbevingen en weersomstandigheden konden beheersen. Ze leerden de Nibirans genetische manipulatie en hielpen hen bij het ontwikkelen van ruimtevaarttechnologie om het systeem van planeten te verkennen die rond Sirius C draaiden. De Lyrans lieten de Nibiranen zien hoe ze energiebronnen binnen en buiten Nibiru konden besturen, omdat ze wisten dat de Nibirans energiebeheer nodig hadden technologie om de explosie te overleven die ze zagen aankomen. Ze waarschuwden de Nibiranen dat Sirius C nova zou worden (en dus zou exploderen).

Wanneer Sirius C explodeerde, zou het Nibiru uit zijn baan slingeren; Sirius C zou veranderen in een rode reus en “een paar miljoen jaar later zich terugtrekken in een witte dwergster” (Nemesis).
De Lyrans vertelden de Nibiranen hoe ze energie uit de kern van Nibiru konden tappen om warmte te krijgen wanneer Sirius C zou exploderen en Nibiru ver van de warmte van Sirius Cs zou schieten. Maar voordat Sirius C ging nova Nibirans vochten en wonnen een oorlog tegen hun Lyran-mentoren.

De Anunnaki hadden licht haar en lichtgekleurde ogen…LEES DE TABLETTEN … De eerste mensen werden gedragen door vrouwelijke Anunnaki “NINMAH” De eerste mensen hadden donker haar en een huid  zoals de klei van ABZU “het zit in de kleitabletten ….  we lezen bv dat ENKI een zoon had die op hem leek! … Het beschrijft de baby als “stralend” en ‘ heldere ogen met de kleur van de hemel en licht haar als de ‘gouden zon’. Het is vrij duidelijk uit die beschrijving dat de ANUNNAKI een lichte huid moet hebben gehad.

Als we uit de Anunnaki zijn gemaakt, moeten we op hen lijken, ik betwijfel of ze dierenkoppen hadden, ze droegen waarschijnlijk dierenmaskers. Overheden en reguliere wetenschappers willen dat we bang zijn, zodat we niet te diep in het verleden gaan graven , dus ze creëren deze enge verhalen. Ik denk dat buitenaardse wezens er een beetje anders uitzien dan wij, maar ze zien er nog steeds zeer menselijk uit, sommige zijn misschien heel klein, sommige zijn misschien heel lang, misschien zijn ze een beetje anders vanwege de planeet waarop ze leven, zoals op Mars waar de lucht dun is, zodat de mensen daar misschien kleiner zijn dan wij.

Buitenaardsen zijn er in vele vormen, maten, vormen, kleuren, soorten. De Anunnaki speelde met hybridisatie. Ze vonden het leuk om genen te combineren en dus creëerden ze een andere soort.  Ook droegen ze soms maskers zodat ze onder ons konden lopen. Maar ze creëerden dingen zoals centaurs, minotaurs, enz.

———

Alle wezens / zielen en alles komt van de geest / kracht van ALLES / ALLES, het uni / multiversiële bewustzijn waarvan alles en iedereen deel uitmaakt om zichzelf te ervaren en creaties en zijn verdere creaties te manifesteren!

En zo gebeurde de evolutie zo lang geleden (voordat de aarde en haar zonnestelsel zelfs bestonden) in zoveel stadia waarvan velen bleven vorderen en evolueren, van de micro- tot macroschaal, van oer-energieën tot ‘eenheden en atomen’ het mineraal tot bacteriën tot grotere organismen tot planeten, sterrenstelsels en en universums / multiversa en wie weet wat verder in allerlei verschillende dimensies …

Uiteindelijk, toen sommige soorten technologisch genoeg evolueerden om inter-stellair te reizen, waren ze in staat hun invloed op andere werelden te beïnvloeden, waarvan velen van hen zich in een nog veel  primitiever stadium bevonden en sommige soorten en groepen soorten maakten er misbruikten  van. Stel je voor dat wij mensen ooit in staat zijn een andere planeet te bezoeken met nogal stupide mensachtige wezens en we zijn inmiddels bekend met dna technieken etc en we kunnen die mensen daar slimmer maken en we maken dan bv een soort nieuwe wereld en kijken toe hoe ze het redden…zeer interessant natuurlijk, dus voor hen ook ooit lang geleden!)

Door inter-stellair te reizen ontmoetten ze meer buitenaardse wezens en slaagden erin om op manieren te communiceren of niet, en het leidde tot vele allianties en vijanden en de oorlogen waren het gevolg van conflicten en verschillende meningen en gewoonten enz …

Masolino da Panicale

Toen sommigen voldoende geavanceerd waren in de genetica, gebruikten ze het om andere wezens te veranderen en te mixen en zichzelf zelfs genetisch te verbeteren.

Sommige welwillende of neutrale wezens, en zelfs sommige kwaadwillende wezens, interfereren niet met minder ontwikkelde wezens op andere planeten, omdat dit een morele / ethische regel werd voor sommigen & raden en federaties.

Maar het gebeurde natuurlijk toch op veel plaatsen / planeten inclusief de aarde en je kunt dit zien alsof je een kijkje neemt in de geschiedenis en de goden en hun religies voor mensen en in de verschillende rassen die het resultaat zijn van meerdere verschillende rassen onderling en genetisch modificerend & ingenieur.

Sommige planeten werden vernietigd door vreselijke oorlogen en werden vernietigd, en sommige van hen werden hersteld en opnieuw gevormd, net zoals dat gebeurde met andere onbewoonbare (voor hen en anderen) planeten, dit gebeurde ook met de aarde, volgens sommige verhalen ongeveer 3 keer.
(De laatste was de oorlog tussen de rijken van ORION, SIRIUS & OLYMPUS (thuis / voormalige berg olympus mogelijk op de voormalige aarde in dit zonnestelsel) nadat Zeus de oorlog heldhaftig had verloren, kwamen de anderen hun zaken op aarde doen en eindigden opnieuw op terraforming aarde en genetisch de primitieve / oorspronkelijke soort van deze planeet en anderen voortbrengen, maar ze waren bedoeld om gewoon goudwinningslaven te worden door de wil van anu & enlil enz … alleen voor (hun) zaken, het herstellen van hun buitenpostplaneet nibiru door het zich te verspreiden mono-atomaire gouddeeltjes in de atmosfeer om het te repareren (en waarschijnlijk door hun (ook fysiek) verslavende behoeften aan goud) en om de ORION Queens af te betalen omdat ze nu in hun bezit waren vanwege de grootvader van Zeus, voormalige koning ( van sirius / SSRRSS) AL.AL.sloot een deal met de koninginnen van Orion voor het claimen van dit zonnestelsel en deze planeet met goud dat hij ontdekte (ALAL omvergeworpen door ANU maar Anu verloor zijn zaadballen hiervoor …

Lees ook:   Gnosis - Jesus Was Heir To Cleopatra and Julius

Voordat Nemesis explodeerde, verhuisden de Nibirans ondergronds. Ze verwarmden zichzelf met energie in de kern van Nibiru terwijl ze door de ruimte reisden. Op een dag wisten ze dat ze een kunstmatige atmosfeer konden bedekken boven Nibiru met goud als component en terug konden keren naar de oppervlakte. Goud verspreid in de atmosfeer zou terug stuiteren om het oppervlak van Nibiru te verwarmen zodat mensen weer konden leven in plaats van binnen in Nibiru.

Toen Sirius explodeerde, “werd Nibiru met zo’n kracht uit zijn baan gekatapulteerd dat het de verbinding met de zwaartekracht van het Sirius-zonnestelsel verloor en streefde naar diepe ruimte.” Nibiru, de ‘Rode Planeet’ met zijn 11 satellieten werd onze eigen jonge zonnestelsel, 8,6 lichtjaar van Sirius door zwaartekracht van Neptunus. ”

Nibiru, schrijft Penre, “kwam het zonnestelsel retrograde binnen, kwam vanuit een hoek naar boven, kwam vanuit het zuiden naar binnen en ging op weg naar een andere reus in ons zonnestelsel, Tiamat, gelegen tussen Mars en Jupiter. Een van Nibiru’s satellieten trof Tiamat en splitste het in twee voordat Nibiru ons zonnestelsel verliet en zijn reis terug naar de diepe ruimte hervatte om om de 3600 jaar (geef of neem 70 jaar) om terug te keren naar ons innerlijke zonnestelsel (volgens Bordon en Sitchin). Andere bronnen zeggen dat Tiamat werd vernietigd door degenen die op de planeet leefden vanwege misbruik van energie en niet vanwege een botsing tussen Tiamat en de manen van Nibiru. ”[Penre, W., 2011b: 4-7]

Treasures of the Queens of Nimrud, page 1

Bordon rapporteerde van zijn ontmoetingen met het Linkage Institute, een interspecies groep buitenaardse wezens die zich bezighouden met de aarde, hoe ze van plan waren ons voorbij de gevaren van Nibiru te krijgen die dwars door het binnenste zonnestelsel tussen Mars en Jupiter kruisten. De ET’s hebben ons gered. Ze verplaatsten ons naar een parallelle tijdlijn zodat we Nibiru’s bezoek aan ons innerlijke zonnestelsel omzeilden.

ZE VERZETTEN ONZE PLANEET NAAR EEN TIJD NA NIBIRU DOORGEVOERD DOOR ONS BINNENZONNE-SYSTEEM. BORDON RAPPORTEERDE HOE DE AARDE “OP EEN PARALLELLE TIJDLIJN ZOU KUNNEN GAAN NA DE PASSAGE VAN NIBIRU. DE ETS HEEFT SUCCES DE TECHNOLOGIE GETEST EN HAD HAD IN PLAATS OM “MOMENTARILIE ONS MEDIUM TE ROKEN UIT DE REST VAN ONZE ZONNE-SYSTEEMRUIMTE / TIJDVERHOUDING.”

Het aarde / zonnestelsel zou, zo zeiden de ET’s, door een tunnel gaan en aan het andere einde naar buiten komen. Hopelijk, zeiden ze, zouden de aarde en het zonnestelsel uitkomen op dezelfde tijdlijn als toen het de mantel binnenging. Bordon voegt eraan toe: ‘Het werkzame woord hier is’ hopelijk ‘. “

De dialoog was snel, woedend en fascinerend toen we onze vrienden en familieleden, de geliefde Anunnaki, onze voorouders die ons menselijke hybriden creëerden, bedekten. Waar is Nibiru? De zoektocht naar Planet X gaat verder. Is ze al door ons zonnestelsel gegaan en zitten we nu op een verschoven tijdlijn die onze ezels heeft gered? Of moet ze nog komen? Zal ze enorme vernietiging brengen of passeren zonder dat we het nauwelijks merken? Luister en leer van ons ongelooflijke team van onderzoekers. DE ANUNNAKI Langlevende (honderdduizenden jaren) buitenaardse Homo Sapien Goliaths van de planeet Nibiru ontgonnen goud op aarde 400.000 jaar geleden. 300.000 jaar geleden creëerden ze vanuit de aarde aangepaste, kortlevende mijnslaven – dat zijn wij.

We noemden ze ‘Anunnaki’, People-from-the-Sky of Serpent-People. Of Goden… 🙂 Ze leerden ons hiërarchie, geweld, hebzucht, slavernij, schulden. Ze lieten ons hen aanbidden en ze ‘goden’ noemen. Ze verwekte hybriden, die hen dienden als priesters en heersers. Ze hielden aanbidding als belastinginning.
200.000 jaar geleden verwekte Enki, hun hoofdwetenschapper, een reeks aardbewoners die hij verhoogde. In 11000 verwekte Enki en zijn geliefde Batanash, Noah. Na de zondvloed van Noach regeerde Anunnaki door de nakomelingen van Noachs zonen.

We boekten vooruitgang toen de Anunnaki ons nieuwe technologieën gaf. Elke 3600 jaar gaven ze ons geweldige apparaten, astronomische en geologische informatie, nieuwe gewassen, nieuwe chemie en steeds dodelijkere wapens. Plots ontstonden onze architectuur, openbare projecten, wapens en militaire training en we bouwen nieuwe steden, tempels en legers.

De Anunnaki hebben hun oostelijke mediterrane steden verwoest met nucleaire explosies en neerslagstormen. Het grootste deel van Anunnaki keerde terug naar Nibiru door 311 BCE. Maar sommigen bleven. Zij en hun nakomelingen (de machtselite) regeren ons tot op de dag van vandaag. Bloedlijnen! Rhesus negatief.

Iran Politics Club: Faravahar History & Art Gallery 2: Historical Faravahars – Ahreeman X

We weten hoe ze elkaar doodden om te regeren; de elite vermoordt vandaag nog steeds elkaar en elkaars volgers. Onze voorouders plunderden, maakten anderen tot slaaf of doodden wie hun meester was. Wij aardbewoners plunderen nog steeds, we maken ons tot slaaf en doden alles wat onze elites ons vertellen. De Anunnaki hebben plagen, nucleaire bommen en andere massavernietigingswapens losgelaten. Ze dwongen ons onbegrijpelijke talen en scripts op en hielden kennis achter. Zij en hun spawn maakten exclusieve, vijandige naties en religies om ons verdeeld te houden. Ze hebben ons ver-slaaf-d gemaakt aan kredietinstellingen om ons slaaf te houden.

Onze Sumerische voorouders dachten niet aan de buitenaardsen die hen geletterd maakten en hen vertelden wat ze moesten schrijven. In plaats daarvan verzonnen ze goden, en hadden de  Sumeriërs seksuele omgang met de Anunnaki. Sumeriërs zagen de reuzen, (grotere mensen)  machines en computers bedienen; ze zagen hen wapens van massavernietiging afvuren. Ze zagen de Anunnaki met kleine apparaten, andere Anunnaki overmeesteren.
De Anunnaki dicteerden hun wereldbeeld aan aardse schriftgeleerden van Irak (toen Sumerië genoemd). Kleitabletten die de goden dicteerden zeggen dat terug op Nibiru een koning en zijn leger regeerden. De goden dicteerden verhalen over hoe ze 450.000 jaar geleden goud van de aarde kregen en hoe ze tot 300.000 jaar geleden (toen ze onze voorouders voor de mijnen creëerden) het goud terugstuurden naar Nibiru. Wat onze voorouders zagen en wat de Anunnaki hen lieten schrijven over het leven van Anunnaki op aarde voordat ze onze voorouders ons inprentten met hun waarden. We omarmden hun hiërarchische, door mannen gerunde, meester-slaaf-vijandige mentaliteit. Wij, zoals zij, tot slaaf maken, schulden makend, extraheren, vervuilen, oorlog voeren, pesten, monopoliseren en obsederen.
In Sumer gaven de goden op deze planeet onze voorouders altijd geavanceerde technologieën en modellen zodat hun halfrassen konden regeren, relateren, mijnen, gegevens opslaan, berekenen, schrijven, bouwen, ruilen en oorlog voeren.

Lees ook:   Ontvoerd door aliëns?

#Sumerian God Family Tree. #Tiamat and Apsu as the parents of them all. The Entire History of the #Anunnaki #Annunaki Gods on TheEternalCircle.net
Tenzij ET’s tussenbeide komen om ons te redden of het gewicht van Sumerisch bewijs  moslims, joden en christenen overtuigt om hun angstgoden op te geven, hun dwang om zonder enige twijfel overheids- en religieuze autoriteiten te gehoorzamen, hun impuls om anderen te verpletteren en de mentale programma’s waarmee de genocidale Anunnaki oplegde om ons verdeeld en overwonnen te houden, zullen we blijven strijden.
We zijn één familie en we zijn allemaal ergens gedupeerd door de Anunnaki en hun halfbloed opvolgers van soms moorddadige manipulators. We moeten onze eenheid als soort herstellen. Omdat we geconfronteerd worden met nieuwe ET-eisen voor onze trouw en goud, kunnen we onderhandelen over levensverlenging, medicijnen, gratis energie, ruimtetransport en andere ET-technologieën. Wij en zij kunnen elkaar ondersteunen en onze gemeenschappelijke uitdagingen aangaan – ecologisch, sociaal en psychologisch.

De ET’s hebben ons gered. Ze verplaatsten ons naar een parallelle tijdlijn zodat we Nibiru’s bezoek aan ons innerlijke zonnestelsel omzeilden.
Ze hebben onze planeet verplaatst naar een tijd nadat Nibiru ons innerlijke zonnestelsel was gepasseerd. Bordon rapporteerde en besprak hoe de aarde “naar een parallelle tijdlijn kon worden verplaatst na de passage van Nibiru. De ET’s hadden de technologie met succes getest en hadden deze op zijn plaats “om ons medium tijdelijk af te schermen van de rest van de ruimte / tijd-verhouding van ons zonnestelsel.”
Het aarde / zonnestelsel zou door een tunnel gaan en hopelijk aan de andere kant naar buiten komen dezelfde tijdlijn als toen het in de wake kwam. Het werkzame woord hier is “hopelijk”.
ARBordon 0514101Hosts Janet Kira Lessin & Dr. Sasha Lessin interviewden Michael Lee Hill 21 juli 2014 op buitenaardse radio op Aquarian Radio op www.blogtalkradio.com/aquarianradio. In deze show – die je hoort als je op de blauwe pijl [niet de witte] op het tweede pictogram hieronder klikt – praten we over het werk van AR Bordon en zijn ervaringen met The Linkage Institute. Leden van dit exopolitieke netwerk hebben achtergronden bij bedrijven, militaire en inlichtingendiensten, maar de groep werkt onafhankelijk en onderhandelt als een losse operatie om de evolutie, motieven en agenda’s van een vrij groot aantal buitenaardse rassen en beschavingen en hun te identificeren en te begrijpen interacties met de mensheid op aarde.

Deze directe interacties omvatten verschillende soorten mensen die sterk genoeg op ons lijken om op straat met ons te communiceren zonder dat we weten wie ze zijn. Andere soorten mensen zouden we als verschillend van ons herkennen als we elkaar op straat tegenkomen. Soorten die niet menselijk zijn, omvatten verschillende soorten Grijzen, verschillende soorten wezens met Reptielen en voorouders van insecten en andere waaronder machine-intelligenties, robots, enz. (?)
Het grote beeld is van een goed bevolkt universum van ruimtevarende wezens van zeer uiteenlopende aard, sommigen die om een ​​aantal redenen belangstelling hebben getoond voor aardse zaken, omdat het voor hen winstgevend is om met ons te communiceren uit eigenbelang en coöperatieve belangen.
Zie veel van Dr. AR Bordon-documenten op https://www.scribd.com/mhill_300992. Elke serieuze burger van deze planeet moet Bordons documenten op de hotlink bestuderen.

Tijdens de show leest Janet de brief (hieronder weergegeven) van AR Bordon aan Michael Hill om te delen met de wereld. Bordon las deze brief hardop voor aan de jaarlijkse Confederation Council of ET’s die zich bezighouden met Earth.
BURGERLIJKE DIPLOMATEN EISEN LIDMAATSCHAP: AR BORDON VERMOEID ETS 3 PERCENT AARDE BEVOLKING VREDESVERBINTENIS. VERKLARING Gemaakt door AR BORDON Voor het Link-plenum op 10 januari 2011
kom ik vandaag naar u toe met een petitie in de hand. De petitie is voor waarnemerslidmaatschap van deze LinkTable voor het Linkage Institute International, een initiatief van de Life Physics Group California. Er zijn vandaag drie leden van de Life Physics Group hier, Robert, James en I.
Door ons initiatief beginnen mensen op aarde zich te verzamelen in een groep die nu het Linkage Institute wordt genoemd, met de term linkage als een synoniem van het proces dat we hier en nu blijven ondergaan tussen ons allemaal, elk uit een andere wereld, nu elk jaar voor bijna twintig jaar. Beschouw vandaag de start van dit initiatief als een kleine zandkorrel in de enorme zes miljard en meer spikkels van mensenlevens die nu op de aarde leven. Met elk jaar zal het aantal leden van dit Linkage-instituut groeien, als woorden naar voren komen dat er een manier is om iemands stem te laten tellen in onze dialoog met jullie allemaal. Door dit te doen, zullen we ook de heiligheid van het Leven, heiligheid in de zin van zijn volledigheid en heelheid, handhaven en respecteren.
Als een Linkage Institute zullen we Life in stand houden door lidmaatschap van het Institute te zoeken en actief na te streven als een 3-procent van het groeiende totaal van de wereldbevolking. We doen dit om de hele mensheid te indexeren naar een systeem van resonerende harmonische eenheid dat het stadium van ontwikkeling is dat nodig is voor alle levensvormen nu in het stadium waarin we ons bevinden, in overeenstemming met de fysica van het leven dat je hebt geleerd ons. We streven naar deze indexering van het geheel met zijn 3 procent, zodat we een One-Org kunnen worden, wat het huidige middelpunt en imperatief van de mensheid op aarde is, een mandaat voor de mensen op aarde die dan met één wil en één geest kunnen spreken voordat de mensen van het universum Unum. Hiermee herkennen we het leven zoals het is. Robert,
De mensheid komt vóór je, klopt op je deur en laat je aan je tafel zitten. Mensen zijn nog geen unisono in stem en wil. We beweren hier dat het, als het meer tijd krijgt, en dat het leven op aarde in menselijke vorm zal overwinnen en alle wisselvalligheden en barrières voor zijn harmonische resonantie met zichzelf en al het leven in het universum Unum zal overwinnen, want het is geschreven in al onze heilige boeken en al ingeschreven in elk menselijk hart en verstand op alle volkeren van de aarde. Let op onze woorden hier en onthoud ze want als profetie zullen we het vervullen zoals hier gesproken.
Wat is de mensheid die vandaag voor je komt? Laat mij namens ons spreken.
WAT EN WIE IS HUMANKIND VAN AARDE
De mensheid van de aarde is van biologische aard, net zoals de meesten van ons hier nu aanwezig zijn. We zijn geen klant van iemand, noch zoeken we klanten van iemand die hier aanwezig is of aanwezig is in de ruimte van het sterrenstelsel waartoe de planeet waar we nu zijn behoort. Wij, leden van het Linkage Institute of Earth, proberen naar je toe te komen als waarnemers om te leren en respectvol te worden gehoord.
Zoals u al weet, dragen we nog niet de stem van drie procent van onze menselijke biokind, maar we streven ernaar deze stem in de toekomst te dragen. Het is onze plechtige belofte dat we op een dag zullen spreken als de drie procent voor de meerderheid van de mensen die niet in overeenstemming zijn met of behoren tot officiële organisaties. Wij, als Linkage Institute, behoren ook niet tot en nemen niet deel aan bedrijfsentiteiten voor financiering of onderhoud, noch hebben wij enige vorm van directe of indirecte relatie met het Internationaal Monetair Fonds en de Wereldbank. Het Linkage Institute is ook geen onderdeel van, beholdento, of op welke manier dan ook, direct of indirect, geassocieerd met de Verenigde Naties.
We willen alleen aan tafel gaan zitten als rechtmatig lid van een verzameling van leven die niet inheems is op de aarde, die nu op aarde bestaat en nu invloed uitoefent op de zaken van de mensen, regeringen en niet-gouvernementele organisaties van de aarde.
Wat we zijn: we zijn een biokind. Wij zijn leven. Het doet er weinig toe voor ons of een God van onze mentatie ons heeft geschapen, of degenen die vanuit de hemel naar de aarde zijn gekomen ons doelbewust panspermen omdat nieuwe informatie over onze planeet ons nu laat weten of dat we het product zijn van een evolutie van RNA-DNA dat op de een of andere manier (nu doet het er niet toe hoe) het aardoppervlak bereikt dat we kennen, bewonen en bezitten. Het feit is dat we zijn! Als we geschiedenis claimen over hoe we hier zijn gekomen, waren we ooit krakers in wat nu van ons is. Dit is niet langer een kwestie van debat, en een feit dat je moet erkennen, want het is een feit waar je ook grip op moet krijgen. We zijn niet te ontkennen. U kunt ons het lidmaatschap van de waarnemer van dit lichaam ontzeggen, en u kunt ons een lang leven en zelfs het leven ontzeggen.
Mocht je ons nu het lidmaatschap ontzeggen, ergens, ergens anders, dan zullen we naar boven komen en weer tevoorschijn komen als levende biokind, levensvormen die bewust en bewust zijn en onmiskenbaar met elkaar verbonden zijn en een creatieve kracht die door ons heen stroomt terwijl het door elk heen loopt van jou. We kunnen dit zelfs nog een keer doen op deze planeet, zoals we al meerdere keren eerder hebben gedaan.
De creatieve kracht die door ons heen stroomt terwijl het door ieder van jullie stroomt kennen we en noemt het God, ondeelbaar en En Pluribus Unum, één in vele, want wij geloven dat het ons allemaal bevat, want het bevat ook ieder van jullie, of je nu wel of niet geloof het zo.
We weten nu dat wijsheid zonder lange levensduur onlogisch is voor onze ontwikkeling en vooruitgang als een unieke biokind, en we herstellen de fouten gemaakt door onze voorouders, degenen waarvan we weten dat ze naar de aarde kwamen om zijn rijkdom te ontginnen en die onze voorouders zijn, de grondleggers van onze biokind. We kennen en herinneren ons in onze cellen en in het merg van onze botten hun scheppingsdaad. We kennen en begrijpen ook de omstandigheden die door hun waargenomen behoeften zijn ontstaan. We herinneren ons dat ook, en hoewel we het nu vergeven, onthouden we het ook en zullen het niet vergeten. En dus gingen we verder, naar een toekomst die alleen wij voor onszelf kunnen maken.
WAT ZEG JIJ ALLEN?
Om deze toekomst na te streven, komen we hier voor je om tegen je te zeggen: “Laat ons binnen, want we horen hier terecht thuis.”
Er zijn niet veel van ons die vibreren op een hogere, meer met liefde gevulde vibratie / frequentie om het hele Massabewustzijn te effectueren, slechts 3% in feite. Geweldig he?
Het hele menselijke ras moet op bepaalde frequenties trillen als een massabewustzijn om zich af te stemmen op verschillende realiteiten – van de meest op VREES gebaseerde gedachtevormen tot de meest LIEFDE gevulde realiteiten uit de talloze parallelle universums en tijdlijnen en alles daartussenin.
Maar AR Bordon, mijn insider-vriend, heb zoveel geleerd van het volgende in zijn enige gepubliceerde artikel dat ooit aan het publiek is vrijgegeven.
HET PROTOCOL VAN 3%
Het 3 procent-protocol is erkenning dat wanneer 3 procent van de bevolking van een bepaalde levensvorm (apen, vuurvliegjes, ratten, honden, katten) een nieuw gedrag verwerft en manifesteert, de rest verwerft en hetzelfde uitdrukt als bij toverslag, ongeacht de afstand of generatielijn.
ZEVEN CENTRA VAN RESONANT HARMONISCH BEVESTIGING IN ALLE CONTINENTEN
Er zijn zeven centra van resonante harmonische meeslepen op alle continenten. We kennen de locatie van vier van hen en werken aan het lokaliseren van de rest. We weten hoe ze werken en wat onze rol is in het proces dat ons mensen bezighoudt.
Veel van dit was ons al bekend in de vroege jaren 90, enkele jaren voordat Jamisson Neruda de kat uit de zak liet aan een journaliste genaamd Sara. Bovendien, als linguïst, zijn de directe bijdragen van Neruda aan de huidige inspanning niet verder gegaan dan zijn eerste uiteenzetting van de kwestie in zijn interviews met Sara en via de website die vervolgens is opgezet om de bevindingen bekend te maken.
We hebben experimenteel en quasi-experimenteel bewijs gecontroleerd dat het 3 procent-protocol tegelijkertijd tot zeer interessante fysieke manifestaties leidt, materieel en fenomenologisch. Bijvoorbeeld, in de winter van 01-02 in de omgeving van Chicago, leidde een experimenteel protocol dat werd gebruikt door een groep sjamanen over hoe te interveniëren op weersystemen tot de afwezigheid van sneeuw in Chicago-land van begin november tot 01 november half februari – ruim binnen de toepassingsperiode van deze protocollen door de groep. Het resultaat was geen enkele sneeuw in het gebied – het object en de bedoeling van de toepassingen.
Een ander voorbeeld was de aanwezigheid van 3 procent effecten op de manifestatie van een ander fenomeen door kinderen van 8 tot 11 jaar, in een experimentele opstelling die in 03 werd uitgevoerd door collega’s van mij met behulp van een protocol dat ik in 02 had ontwikkeld. Het resultaat was dat toen 3 van de 10 deelnemende kinderen produceerde het gewenste effect, de rest begon en produceerde binnen enkele dagen dezelfde gerichte effecten. Dit experiment werd uitgevoerd door twee leden van mijn groep en er bestaat video-eigen bewijsmateriaal over de gerichte effecten die door de kinderen worden uitgevoerd. Ik zal niet ingaan op wat de beoogde effecten waren; het volstaat te zeggen dat het zeker binnen de door de Chinezen genoemde uitgebreide menselijke functies viel, en in feite was het een replicatie van een experiment dat halverwege de jaren 90 in China werd uitgevoerd.
Hoe helpen deze fenomenen ons als biokind? Welnu, om te begrijpen hoe, we moeten het binnen de overkoepelende notie van een HumanOrg plaatsen – dat wil zeggen, de som van alle biominds op de planeet. Drie procent daarvan zou de aantallen op ongeveer 193 miljoen zielen plaatsen. Om dit te bereiken werken we momenteel stilletjes samen met organisaties op het internet van over de hele wereld om te zien of een veldexperiment dat specifiek gericht is op protocoleffecten serieus kan worden overwogen, uitgevoerd en bestudeerd. Dit, mijn medemensen, zijn slechts een paar dingen waar ik mijn pensioen aan heb gewijd.
Bron – AR Bordon – http: //enkispeaks.com/2015/07/bordon-revealed-how-anunnaki-linkage-insti …
Meer – https://www.agoracosmopolitan.com/… / 2007/12/25 /02043.html

Lees ook:   We leven in een holografische matrix

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button