web analytics

Verbluffende beelden van 2021 van Mars zijn zojuist vrijgegeven door NASA

dddb17d9c561574c063b0f5fcbab413f AnGel-WinGs.nl

Onlangs is door NASA zelf een nieuwe serie foto’s vrijgegeven van de Curiosity Rover op Mars. Zoals je zelf aan de clip kunt zien, zijn de afbeeldingen die hier worden weergegeven enkele van de beste die we ooit van de Rode Planeet hebben gekregen, en dat komt omdat het team dat de video heeft gemaakt specifiek de beste van de om de ervaring zo aangenaam mogelijk te maken.

We kunnen zien dat het avontuur van de rover begint op Mars op de berg van Mars die bekend staat als Mount Sharp en alle stops die hij onderweg maakte. Je zult alle zones kunnen zien die NASA al heeft ontdekt op de Rode Planeet en alle gekke namen die het hen heeft gegeven.

Zoals je kunt zien, zijn sommige afbeeldingen enigszins gewijzigd om de geologen een betere kans te bieden om de rotsen op de Rode Planeet te zien.

We beginnen in de Gale Crater, waarna de rover verder gaat naar de Yellowknife Bay, specifiek in het gebied dat bekend staat als Glenelg. Dit is waar de rover de krankzinnige ontdekking deed dat de Gale Crater in het verleden tot de rand gevuld was met zout water.

We gaan dan verder naar de Bagnold Dunes naar het Naukluft Plateau, door de Murray Buttes waar we uiteindelijk de Mount Sharp zullen beklimmen. De bestemming wordt uiteindelijk bereikt als de rover bovenop de Vera Rubin Ridge klimt en zijn camera opnieuw op de Gale Crater richt om ons het ongelooflijke uitzicht te laten zien dat hij heeft vastgelegd.

Het laatste bericht dat NASA ontving van de Oponitity Rover was: “Mijn batterij is bijna leeg en het wordt donker”.

Lees ook:   Genetische manipulatie eeuwen geleden

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button