web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Astrologie uit vorige levens: wat uw karma is op basis van uw sterrenbeeld

Astrologie uit vorige levens: wat uw karma is op basis van uw sterrenbeeld

deada886731fa68adc7f3284c8f1832d AnGel-WinGs.nl
In zijn lied, That’s Life, blikt Frank Sinatra terug op zijn leven en zingt hij over wie hij in een vorig leven zou kunnen zijn geweest:

” Ik ben een marionet geweest, een pauper, een piraat.
Een dichter, een pion en een koning.
Ik ben op en neer geweest en over en uit.
En ik weet één ding.
Elke keer als ik plat op mijn gezicht lig
, raap ik mezelf op. en ga terug in de race ”

Terwijl we ons huidige leven leiden, worden velen van ons achtervolgd door een verbijsterende vraag: wie waren we in een vorig leven? Welk karma hebben we meegenomen in onze huidige geboorte? Wat hadden we moeten leren? Hoe kunnen we onze ervaringen uit het verleden gebruiken om een ​​gelukkiger, bevredigender leven te leiden in ons huidige leven?

Allereerst, wat is karma?

 

In het hindoeïsme en boeddhisme wordt de som van iemands acties in deze en eerdere bestaanstoestanden gezien als beslissend voor hun lot in toekomstige levens; ook: lot of noodlot, volgt als gevolg van oorzaak .

Het begrijpen van je horoscoop (dwz geboortehoroscoop) kan je de antwoorden geven die je zoekt over je karma en wie je was in een vorig leven. Zoals je je kunt voorstellen, kan dit een ingewikkelde discussie zijn, vooral voor niet-astrologen. Daarom zal ik het simpel houden. Er zijn veel manieren om naar je horoscoop te kijken om meer te weten te komen over wat er in je vorige leven zou kunnen zijn geweest.

Sommige astrologen kijken bijvoorbeeld naar de planeet Saturnus, retrograde planeten en de Noord- en Zuidknopen in een geboortehoroscoop om iemands vorige leven te interpreteren. Maar er is nog een meer basale manier om meer te weten te komen over je karma en ervaringen uit vorige levens. Het is door uw “rijzende teken” te kennen, ook wel bekend als de “ascendant”.

Houd er rekening mee dat uw horoscoop is verdeeld in 12 gelijke segmenten, ‘huizen’ genoemd. Elk huis wordt geregeerd door een teken van de dierenriem. En elk huis vertegenwoordigt een levensafdeling, zoals je persoonlijkheid, financiën, communicatie, huis, gezin, kinderen, werk, partners, geheimen, opleiding, reizen, spiritualiteit, vrienden, doelen, verborgen geheimen en je karma uit het verleden.

Het 1e huis van je horoscoop toont je ascendant (of stijgend teken). Het ascendantteken beschrijft je persoonlijkheid en wie je bent in de buitenwereld ‘in dit leven’.

Als u zich echter voorstelt dat u het wiel van uw horoscoop één teken naar beneden draait, is het resultaat dat het 12e huis nu het 1e huis wordt. Door dit te doen, creëer je nu een venster op je vorige levens, je karma, wat je hebt geleerd en de problemen waaraan je in dit leven moet werken.

 

Om uw stijgende teken (of ascendant) te weten te komen, heeft u uw exacte geboortetijd nodig.  Dus stel je hebt Stier als ascendant dan is dat om je vorige leven te bepalen in dit geval Ram.Oftewel je twaalfde huis en soms is je 12 huis ook nog je ascendant omdat het teken onderschept is, maar je ziet vanzelf wel wat de cups is van je 12 e huis.
Daar gaat onderstaande tekst dus over dat teken moet je lezen. Ik heb zelf bv Schorpioen als ascendant maar ook in het 12e huis ik moet dus de Boogschutter ascendant lezen om de beschrijving te krijgen voor Schorpioen in het 12 e huis die nu is verschoven naar de ascendant.

Lees ook:   Why i love you

Je vorige levensastrologie onthult wie je was in een vorig leven en wat je karma is, gebaseerd op de 12 verschoven Ascendanten :

1. Ascendant Ram

Als je nu Ram hebt die opkomt in je eerste huis, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Vissen. Dus in je vorige leven was je waarschijnlijk spiritueel en diep introspectief en leefde je een plichtsgetrouw leven in dienst van anderen.

Je Ram stijgende zegt dat je klaar bent voor een nieuw begin, leren een leven te leiden dat vrij en onafhankelijk is, waar je jezelf dient en niet anderen. Uw uitdaging zal zijn om te voorkomen dat u te egoïstisch wordt. Je karma is om te voorkomen dat je een slachtoffer wordt.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je misschien een dichter, een mysticus, een priester , een genezer, een sjamaan of zelfs iemand die gevangen zat of met een verslaving worstelde.

Gerelateerd: Ram-persoonlijkheidskenmerken: een dierenriemgids voor het ondernemende maar meedogenloze teken

2. Ascendant Stier

Als je Stier nu op je eerste huis hebt staan, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Ram. Je komt uit een leven waarin je agressief of zelfs een vechter bent geweest.

Dus in dit leven ben je initiërend, creatief en zelfs een beetje impulsief in je drang om materieel succes te behalen, te genieten van het comfort van schepsels en de sensuele geneugten van het leven. Je karma is om niet dominant te zijn.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je misschien een krijger, een generaal of een succesvolle koopman die je eigen onderneming runde .

 

3. Ascendant Tweelingen

Als je Tweelingen nu in je eerste huis ziet opkomen, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Stier. In dat leven had je een aardse aard en werd je verteerd door sensuele verlangens.

Je bent nu op zoek naar een leven dat mentaal stimulerend is en gevuld met interessante ervaringen die je betrokken houden. Voorkom dat je je geaarde karakter verliest en weifelend en “schilferig” wordt. Je hebt de mogelijkheid om een ​​geweldige communicator te zijn door middel van lesgeven, schrijven of een intellectuele bezigheid. Je karma is om te voorkomen dat je te rigide bent.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je misschien een schilder, muzikant, tuinman of rijke zakenman .

 

4. Ascendant Kreeft

Als je nu Kreeft hebt die opkomt in je eerste huis, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Tweelingen. In dat leven was je intellectueel, maar niet emotioneel expressief. Je gemakkelijke aard gaf je de vrijheid om zonder enige verplichting van de ene activiteit naar de andere te vliegen.

In dit leven ben je klaar om meer aandacht te besteden aan je innerlijke emotionele aard. Nu ben je gefocust op een meer verantwoordelijk leven met een huis en gezin. Je karma is om je emoties in evenwicht te brengen met je intellect. Voorkom dat je geest je hart overheerst.

Volgens de astrologie van je vorige leven, in een vorig leven, stelden je superieure vaardigheden als communicator je in staat om een ​​geweldige verkoper, redenaar, leraar of schrijver te zijn.

 

5. Ascendant Leeuw

Als je Leeuw nu op je eerste huis staat, is je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Kreeft. Als Kreeft was je vervuld van diepe emoties, angsten en onzekerheden omdat je niet volledig geliefd was.

Lees ook:   Voorspellingen 2020

Nu voel je je zelfverzekerd, romantisch en verlangend om een ​​hartstochtelijke liefde met iemand te delen. Hoewel je de neiging hebt om egocentrisch te zijn, geef je genereus je hart op. Je karma is om te vermijden egocentrisch te zijn en om je angst om in de steek gelaten te worden te overwinnen. Je kunt dit doen door vrijelijk lief te hebben en te weten dat je het waard bent.

Volgens de astrologie van je vorige leven zorgde je in een vorig leven voor anderen, misschien als een moeder-overste of een superieure moeder.

 

6. Ascendant  Maagd

Als je nu Maagd hebt die opkomt in je eerste huis, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Leeuw. In dit vorige leven was je focus op jezelf en stond je in het middelpunt van de belangstelling voor iedereen om aan je behoeften te voldoen.

Nu voel je je aangetrokken om verantwoordelijk en dienstbaar te zijn aan anderen, en voor hen te doen. Zorg er in dit leven voor dat je niet zoveel voor anderen doet dat je vergeet aandacht te schenken aan je eigen behoeften. Jouw karma is om je te concentreren op een leven van dienstbaarheid waarin je teruggeeft aan degenen die in het verleden voor jou hebben opgeofferd.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je in een vorig leven van het koningschap, of het nu een koning of een koningin was, of een hofnar of een rijke landeigenaar.

 

7. Ascendant  Weegschaal

Als je Weegschaal nu op je eerste huis hebt laten stijgen, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Maagd. In dat leven werkte je onvermoeibaar om anderen te dienen, vaak ten koste van je eigen behoeften.

In dit leven probeer je een balans te vinden waarin je jezelf en je esthetische behoeften kunt plezieren terwijl je nog steeds van jezelf geeft. Uw gevoel voor eerlijkheid en rechtvaardigheid is wat u drijft om anderen te dienen. Je karma is om te voorkomen dat je een leven leidt waarin je je vooral richt op een pleaser zijn.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je in een vorig leven een verpleegster, een chef-kok, een vakman of een technisch schrijver.

 

8. Ascendant  Schorpioen

Als Schorpioen nu opkomt in je eerste huis, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Weegschaal. Je hebt je vorige leven geleefd terwijl je probeerde balans te vinden, vaak oppervlakkig, met een focus op het bevredigen van je sensuele verlangens.

Nu ben je alleen geïnteresseerd in diepe en intense ontmoetingen. Je zoekt naar mogelijkheden om diep in de mysteries van het leven en de mensen die je ontmoet te graven, ook al brengen dergelijke ontmoetingen emotionele conflicten in je leven. Je karma is om een ​​balans te brengen tussen je vroegere neiging om oppervlakkig te zijn en de huidige om te intens te zijn.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je in een vorig leven diplomaat, advocaat, rechter, schilder of winnaar van een schoonheidswedstrijd.

 

9. Ascendant  Boogschutter

Als Boogschutter nu op je eerste huis staat, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Schorpioen. Het diepe nadenken en onderzoeken dat je in je vorige leven deed, geeft je nu de mogelijkheid om je kennis te delen, hetzij door te filosoferen of door te onderwijzen over wat je hebt geleerd.

Lees ook:   Karma en retrograde planeten in je horoscoop

Je diepste behoefte is om totaal onbeperkt te zijn, zodat je, je reis kunt voortzetten op zoek naar nieuwe avonturen. Het is jouw karma om niet toe te staan, ​​dat je vrije geest je ervan weerhoudt om te genieten van de intimiteiten van een een-op-een-verbintenis.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je in een vorig leven een wetenschapper, mysterieschrijver, psycholoog, seksonderzoeker of crimineel.

 

10. Ascendant Steenbok

Als je nu Steenbok op je eerste huis hebt staan, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Boogschutter. In dat leven stonden plezier maken, reizen en avontuur beleven hoog in het vaandel.

Nu ben je klaar om serieus te zijn en verantwoordelijkheid te nemen voor het bereiken van je verheven carrièredoelen. In tegenstelling tot vroeger ben je vastbesloten om gedisciplineerd hard te werken om je ambities waar te maken. Je karma is om hard werken en je verlangen naar materieel succes je niet te laten weerhouden van reizen en avonturen die je helpen groeien als persoon.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je in een vorig leven een professor, advocaat, scheepskapitein, wereldreiziger of cabaretier.

 

11. Ascendant Waterman
Als je Waterman nu in je eerste huis ziet opkomen, was je belangrijkste vorige leven geassocieerd met Steenbok. Je bent nu de discipline en het harde werk beu die je ervan weerhouden om het leven op een meer vrijgevochten manier te ervaren. Je houdt er niet van om conservatief te zijn, omdat je er de voorkeur aan geeft je leven als individu te leiden – op een onconventionele manier zonder regels of grenzen.

Toch wil je een ontdekking doen waarmee je iets terug kunt doen voor de samenleving waarin je leeft. Je karma is om je leven niet te leiden als een ‘rebel zonder reden’. Werk aan een praktisch doel.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je in een vorig leven een politicus, politieagent, dokter of president van een bedrijf.

 

12. Ascendant  Vissen
Als u Vissen nu in uw eerste huis ziet opkomen, was uw belangrijkste vorige leven geassocieerd met Waterman. In je vorige leven genoot je van je vrijheid om een ​​individu te zijn dat zijn/haar eigen regels maakt. Je deed ontdekkingen die de samenleving verbeterden voor toekomstige generaties.

Nu, in dit leven, wil je je focus veranderen om je op een meer spiritueel ‘hart’-niveau met anderen te verbinden. Je voelt je geroepen om dienstbaar te zijn aan degenen die lijden en je genezende vermogens nodig hebben. Je karma is om te beseffen dat je moet “dienen of lijden” (om niet te dienen). Toch moet u er ook voor zorgen dat u uw eigen behoeften niet negeert, opdat u geen slachtoffer wordt.

Volgens de astrologie van je vorige leven was je in een vorig leven een technologisch genie, een politicus, een tv-ster of een wetenschapper.

 

Astrologie en karma uit vorige levens

Elk leven dat je leidt, leert je lessen die je kunt meenemen in het volgende dat je leeft. Het karma van één leven kan je leiden naar de gebieden waar je de kans hebt om als mens te groeien. Als je je inzet voor je eigen evolutie, zul je jezelf en de levens van degenen die je aanraakt beter vervullen.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien