web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologieTweelingzielen

Tweelingzielen en astrologie, hoe bepaal je dat

5a553a13505e3cd1b71e698089ca945a AnGel-WinGs.nlDe tweelingzielverbinding is iets waar de meesten van ons naar streven, om ons Goddelijke Mannelijke of Vrouwelijke te vinden, om ons weer heel te voelen met een romantische partner. Toch is deze verbinding een weerspiegeling van jezelf in de ander, wat heel confronterend en uitdagend kan zijn.
Er zijn veel dingen die erop wijzen dat de tweelingziel in je leven aanwezig is of wanneer het gaat gebeuren. Er zijn ook bepaalde gradaties van Twinflame-relaties. De Twinflame-relatie is een uitdaging, de andere is de exacte weerspiegeling van jezelf alsof je in de spiegel kijkt. Beide versterken en verzwakken elkaars voor- en nadelen, wat de band soms extreem moeilijk maakt. Deze verbintenis is bedoeld om je ware liefde te tonen, het leert je onvoorwaardelijk lief te hebben en de normen los te laten. Laat de controle los en probeer de ander te bezitten, want de schoonheid zit in het loslaten.

Onmiddellijke bekendheid qua gevoel

Meest voorkomende aanwijzingen

1) Leeftijdsverschil
De meeste tweelingzielen hebben een leeftijdsverschil

2) Ongewone ontmoeting
In de meeste gevallen ontmoeten ze elkaar in hun dromen. Deze dromen zijn ongelooflijk realistisch, mogelijk seksueel en je zult ze je levendig herinneren als je wakker wordt. Je krijgt er heimwee van. Meestal gebeuren deze dromen 1-5 jaar voordat je elkaar online of in het echt ontmoet, en je zult (onmiddellijk) je tweelingziel herkennen. Je weet dat het die persoon was uit je dromen. Deze dromen komen meer dan eens voor en hebben altijd een zeer vergelijkbare setting en sfeer.

3) Overeenkomsten & tegenstellingen
Mogelijkheid om een ​​gelijkaardige naam te hebben. Beginnend met dezelfde letter, vrouw-mannelijke versie, of dezelfde klinkende namen. Een vergelijkbare gezichtsstructuur of uitstraling hebben. Zelfde haarkleur of slag in het haar. De een is vaak groter dan de ander. Zelfs in hun geboortehoroscoop hebben ze te maken met overeenkomsten & tegenstellingen, zoals het hebben van zonnetekens vierkant/tegenover. Planeten in hetzelfde teken of element of de tegengestelde hebben. Meer over de astrologische aanduidingen van Tweelingvlammen.

Lees ook:   Cheiron en je soulmate

4) Gescheiden
Soms  zijn ze over mijlen en landen gescheiden, om dan zelfs een andere culturele achtergrond te hebben. Het leven wil je om de een of andere reden uitdagen door obstakels en grenzen tussen jullie beiden te stellen, want dat is het doel van een tweelingzielvereniging: om de shit uit je leven te verschuiven en veranderingen teweeg te brengen die nodig zijn voor zowel jullie individuele groei. Als je om de een of andere reden niet zo ver uit elkaar woont, krijg je te maken met een fase waarin je gescheiden raakt door omstandigheden waar je geen invloed op hebt. Elke Unie doorloopt een fase van afscheiding die ook wel ‘De donkere nacht van de ziel’ wordt genoemd. Dit om innerlijke balans en zelfliefde te vinden.

5) Grote veranderingen in het leven
Rond de tijd dat je ze ontmoet, zullen dingen beginnen te veranderen. Zoals relaties die eindigen, van baan veranderen, baan opzeggen, een nieuwe of lang gewenste hobby beginnen, verhuizen, aan jezelf werken, in een afkickkliniek gaan, bepaalde slechte gewoontes veranderen, bevallen, nieuw positief gedrag aanpassen,.. Maar helemaal alleen. Tweelingvlammen zijn niet co-afhankelijk.

6) Symboliek & “toeval” Dubbele cijfers

zien…tot op het punt dat je bijna denkt dat je gek wordt. Dat was een grap, maar het is mogelijk dat het je tot wanhoop verwart. Allerlei kleine details die met elkaar verbonden zijn en je herinneren aan je tweelingziel zullen overal om je heen opduiken. Zoals het zien van hun naam, het zien van hun verjaardags nummer, plotseling het zien van advertenties op je feed over hun hobby, land, cultuur tot zelfs iets dat je onlangs met je tweelingziel hebt besproken. Een lied dat ze onlangs met je hebben gedeeld dat begint te spelen op de radio, sigaretten van hetzelfde merk rookt, moedervlekken of blauwe plekken heeft op dezelfde plek, symboliek zien bij dieren (bijvoorbeeld: sprinkhaan) die wijzen op een verandering die je moet nemen, symbolische dromen hebt
(voorbeeld : hij verschijnt in groene kleuren/kleding = vernieuwing en groei) , Het zien van de kleurpatronen waar de ander zo van houdt. De lijst gaat maar door, en bovendien komt deze symboliek elke dag een paar keer per dag voor.

Lees ook:   Tweelingzielen en hun verjaardagen

7) Onmiddellijke herkenning en aantrekkingskracht
Je zult je THUIS voelen als je je tweelingziel ontmoet. Het kan in het begin moeilijk zijn om het te begrijpen, vooral als je niet erg spiritueel bent of je niet eens bewust bent van dit soort dingen. Je zult iets voelen, en het is anders dan normaal. Meer als: Niet van deze wereld.
Hun ogen zullen heel vertrouwd overkomen, alsof je er al eerder in hebt gekeken, soms zijn de vorm en oogkleur hetzelfde. Er is een intense magnetische aantrekkingskracht tussen jullie beiden en een intens verlangen om bij die persoon te zijn en samen tijd door te brengen.

8) Telepathische verbinding
Als je tweelingziel stoute gedachten heeft, zul je zeker uit het niets opgewonden kunnen raken. Je voelt elkaar van een afstand alsof je helemaal niet echt van elkaar gescheiden bent. Weten wanneer ze contact met je opnemen, aan je denken en zelfs tegelijkertijd een orgasme hebben. En ja, het is mogelijk dat je elkaar zelfs fysiek op afstand voelt, zoals de hartslag van je tweelingziel voelen, of tegelijkertijd hoofdpijn hebben. Het kiezen van dezelfde afbeelding van Google. Weten dat de ander iets doet zonder van elkaar te weten dat je het weet.

9) De echo voelen:
Je hele leven weet en voel je dat er iets ontbreekt. Je ziel weet en voelt dat er iemand is, maar je hebt ze nog niet ontmoet, maar de kennis verzacht de afwezigheid. De echo wordt duidelijker en verdwijnt uiteindelijk bij hereniging. Je kunt hun echo herkennen aan de melodie die aanwezig is in de manier waarop ze spreken, de muziek die ze maken, de manier waarop ze schrijven en zinnen verzinnen, de lichaamstaal die bekend voorkomt of zelfs hetzelfde is als die van jou.

Lees ook:   Tweelingzielen en kenmerken

10) Fysieke eigenschappen die je eerder hebt gezien:
Gedurende je leven ontmoet je veel mensen, sommige zijn gedenkwaardig, en uit eigen ervaring hadden al die mensen iets gemeen met mijn Tweelingziel. Enkele voorbeelden zijn: Zelfde kapsel, zelfde muziek voorkeur, persoonlijkheid, karakter, handen, stem, gewoontes, zelfde zonneteken / rijzend teken,…
De Twinflame is letterlijk de perfecte mix van alle positieve eigenschappen, versmolten tot één persoon.

11) Eerder gezien en gedaan:
Het is heel goed mogelijk dat wanneer je je Tweelingvlam ontmoet, je plotseling beseft dat je iets eerder hebt gedaan, zoals ’toevallig’ hun taal leren op een bepaald punt in je leven. Of dat jullie allebei op dezelfde plek in je leven zijn geweest zonder te weten dat jullie daar allebei aanwezig waren, het kan ofwel in de echte fysieke wereld zijn, zoals naar een plaats reizen of dezelfde tentoonstelling bezoeken. Maar het kan ook online zijn, zoals op dezelfde sociale netwerken en forums zijn (niet praten over Facebook). Een poging wagen tot een hobby die de hunne lijkt te zijn als je ze voor het eerst ontmoet. Geïnteresseerd geweest in iets wat de ander doet, cultuur, religie, onderwijs,..

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien