web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Soul Mate Astrologie

Soul Mate Astrologie

info past life soulmates signs AnGel-WinGs.nl

Er zijn verschillende synastraliteitsaspecten waar je op moet letten als je op zoek bent naar je soulmate. Deze verbindingen tonen aanzienlijke aantrekkingskracht en compatibiliteit tussen de twee mensen, die gemakkelijk een leven lang kunnen duren.

Contact tussen de zon en de maan: Soul Mates hebben over het algemeen sterke Sun-Moon-verbindingen in de synastry-kaart. De conjunctie en oppositie zijn de krachtigsten. De driehoek en het sextiel zijn ook krachtig. Met dit aspect komt een sterk gevoel van steun en begrip. Dit aspect is bijzonder krachtig wanneer het de maan van de vrouw is in aspect van de zon van de man.-

Sun-Venus of Venus-Venus contacten: Sun-Venus-contacten worden sterk geprezen door astrologen en dat is niet voor niets! Wanneer dit aspect in synastrie verschijnt, voelt het paar affectie en liefde voor elkaar. Als deze contacten niet in synastrie verschijnen, kunnen Venus-Venus-contacten worden vervangen. Wanneer de Venus van een persoon contact maakt met de Venus van een ander persoon, zijn je liefdesstijlen vergelijkbaar. Je gaat gemakkelijk met elkaar om en weet instinctief hoe de ander geliefd wil worden. De conjunctie en oppositie zijn het meest krachtig, en de driehoek en het sextiel zijn ook krachtig.-

Venus-Mars: dit aspect is een indicator van hartstochtelijke liefde. Er bestaat veel seksuele en fysieke aantrekkingskracht tussen jou. De fysieke aantrekkingskracht en seksuele chemie gaan waarschijnlijk een heel leven mee als dit aspect in de synastrie verschijnt.

Venus-Pluto in synastry: dit is een zeer krachtig aspect in synastry. Dit is een indicator van karmische, transformatieve, obsessieve liefde. Zelfs als het paar scheidt, zullen ze elkaar de rest van hun leven herinneren, vanwege de grote passie die ze deelden. Dit aspect is vooral krachtig als het wederzijds is (dwz Venus van persoon A heeft betrekking op B’s Pluto en B’s Venus-aspecten A’s Pluto).

Nodale verbindingen:Wanneer Nodale verbindingen in synastry worden gevonden, is de verbinding krachtig. Contacten met de Zuid-Node demonstreren een verbinding uit het vorige leven die tot nu toe in dit leven heeft bestaan. Jullie twee zijn samengekomen om onafgemaakte zaken af ​​te ronden. Er bestaat een angstaanjagende chemie tussen jullie twee die gemakkelijk een leven lang kan duren. Noord-knoop conjuncties zijn even intrigerend. De planeetmens bezit de kwaliteiten die de Nodal-persoon nodig heeft om zich spiritueel te ontwikkelen. Er is een enorme aantrekkingskracht tussen het paar, evenals een gevoel van “ergens heen” met elkaar. Vierkanten naar de nodale as komen vaak voor in synastry, in het bijzonder van de zon of de maan. In dit geval is er een gevoel dat het paar voelt alsof ze voorbestemd zijn om samen te zijn, maar de unie is een uitdaging.

Vertex contacten : De Vertex is als een tweede Descendant. Wanneer aangeraakt door doorvoer of progressies, zullen waarschijnlijk gebeurtenissen plaatsvinden. Evenzo, wanneer iemands persoonlijke planeet, Ascendant / Descendant, IC / MC, of ​​Vertex jouw Vertex aspecten door conjunctie of oppositie beschouwt, is een fatale relatie geïndiceerd. Dit is het soort relatie dat je leven zal veranderen.

Saturnus-contacten: Saturnus in synastrie is een bindende kracht, die zorgt voor de lange levensduur van de relatie en een gevoel van verantwoordelijkheid tegenover elkaar. Harde aspecten tussen iemands Saturnus en de belangrijke planeet of het andere punt van een ander persoon zijn zowel uitdagend als bindend. In feite zijn harde aspecten van Saturnus tot de zon of maan van een andere persoon heel gewoon in de synastriekaarten van gehuwde paren.-

Conjuncties met de hoeken: wanneer de binnenplaneten, knooppunten, hoeken of Vertex van een persoon in de richting van de AC / DC- of IC / MC-as van een ander staan, wordt een sterke binding aangegeven. De AC / DC is een relatie-as, terwijl de IC / MC-as uw privé- en openbare levens vertegenwoordigt. Als de planeten of punten van een andere persoon zich aan een van deze hoeken aanpassen, gaan jullie twee in dezelfde richting in dezelfde richting. Er is een gevoel van ‘samen ergens heengaan’. Contacten met de AC tonen een sterke fysieke aantrekkingskracht; contacten met de DC geven aan dat de planeetmens de kwaliteiten bezit waarnaar je op zoek bent in een partner. Conjuncties op het IC duiden op een verzorgende, beschermende band en de twee mensen willen een huis en gezin bij elkaar hebben; Conjuncties naar de MC tonen wederzijdse bewondering en waardering voor elkaars doelen.-

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥