web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en NummerologieParanormaal

Verleden dat terugkomt om je te achtervolgen (letterlijk)

Bizar verhaal wel.

Verleden dat terugkomt om je te achtervolgen (letterlijk)

Op de forums vindt een interessant gesprek plaats over voorouderlijk trauma. Ik dacht dat ik mijn verhaal zou delen omdat ik een paar theorieën heb over de astrologie.

Als je hier al een tijdje leest, weet je dat zowel mijn 4e als 8e huis propvol zit. Het 4e huis regeert over familie en wortels en het 8e regelt erfenis en de doden. Meestal is dit goedaardig, maar soms kan het ronduit spookachtig worden.

Ik heb een vriend die betrouwbaar, aantoonbaar paranormaal begaafd is. Jaren geleden zaten we te praten toen er plotseling een koude windstroom door de afgesloten ruimte waaide. Mijn vriend keerde zich met grote ogen naar me toe en zei: ‘Eh, je grootvader is hier. Je moeders vader. ”

Nu was hij gestorven voordat ik werd geboren en ik wist niets van hem af. Hij en mijn moeder waren vervreemd, en ze noemt hem alleen een spermadonor. Sterker nog, ze spreekt nooit over haar jeugd en ik weet niets van haar leven vóór de leeftijd van 17 jaar of zo. Ze is een Schorpioen-maan, dus je weet dat ze niet van plan is om informatie vrij te geven.

“Mijn grootvader? Waarom?”

‘Hij zegt dat hij in een soort van limbo zit en dat hij probeert het goed te maken voor de manier waarop hij zijn leven leidde. Hij is … oh mijn God, hij stelt zichzelf open. Hij wijst naar zijn verrotte ingewanden … Ik denk dat het zijn lever is? Hij moet een alcoholist zijn geweest. ”

Lees ook:   Why i love you

“Oké, maar wat heeft dat met mij te maken?”

‘Hij zegt dat hij vroeger net zo was als (mijn partner die destijds mishandelde). Hij zegt dat hij je beschermt zoals je grootmoeder tegen hem had moeten worden beschermd. ”

“Maar hoe weet ik dat hij het zelfs is?”

‘Hij zegt dat je je moeder moet vragen naar de boerderij op de heuvel. Over zijn laarzen. Over de kippen. Hij zegt dat zijn naam Clyde is. En het spijt hem. ”

En toen verdween de koude lucht, maar mijn vriend en ik waren allebei grondig geschokt.

Ongeveer een week later ging ik bij mijn moeder zitten en vroeg haar me over haar vader en vroege kinderjaren te vertellen. Ik vertelde niet wat er was gebeurd, maar stelde alleen vragen.

Ze zuchtte. ‘Nou, we woonden op een boerderij, precies op de top van een enorme heuvel. Ik herinner me dat ik met de kippen ging spelen en in de natuur rende. De spermadonor klom rond in deze grote, modderige laarzen en hij kreeg altijd vuil over de vloer en we moesten het opruimen. Hij … hij was verschrikkelijk. Hij sloeg ons en we waren doodsbang voor hem. Hij dronk zichzelf uiteindelijk dood. ”

Ik haalde diep adem. “En hoe heette hij?”

“Clyde.”

Dus dat is mijn verhaal. Ik heb een theorie dat dit mij is overkomen vanwege die overvolle huizen die ik eerder noemde. Het is mijn taak om met mijn voorouders (4e) te werken om de erfenis van de doden (8e) te genezen. Ik weet niet wat hij deed, maar ik overleefde het misbruik en kwam er aan de andere kant sterker uit. Dus ik denk dat ik hem dank verschuldigd ben. Bedankt, Clyde.

Lees ook:   Geesten in huis of op begraafplaatsen?

https://www.elsaelsa.com/astrology/roots-that-come-back-to-haunt-you-literally/
Karma ja ja!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥