17 april 2021

 

De MAANsknopen in de partnerhoroscoop

De MAANsknopen in de partnerhoroscoop

De MaansknopenIn de huidige astrologie kijken we ook naar de Maansknopen, dit zijn de snijpunten van de omloopbaan van de Maan met de ecliptica. Maansknopen vertellen je wat je levensopdracht is, het zijn spirituele punten in je horoscoop die bij je spirituele ontwikkeling horen.

De twee maanknopen in de horoscoop hebben altijd een grote karmische betekenis voor de eigenaar van de horoscoop.

Haar positie geeft aan met welk karma hij te maken heeft in dit leven.

De twee maanknopen bestaan ​​uit de noordelijke en zuidelijke knooppunten.

De Zuider Maansknoop vertegenwoordigt vorige levens. Hoe we leefden, welke gewoonten en kenmerken we hadden. We brengen dit mee met ons in het huidige leven.

De atmosfeer van onze zuider maansknoop Junction is ons erg bekend. Hier kennen we elkaar en hier gaan we het liefst met pensioen. Met de kenmerken en omstandigheden van de zuider maansknoop hebben we veel incarnaties onder de knie. We zijn aan dit gedrag gewend geraakt. Daarom zijn we dol op onze zuider maansknoop. Hij geeft ons de zekerheid die we gewend zijn.

Maar het doel in ons huidige leven is onze noorder maansknoop. Hij wijst op een compleet andere manier van leven. Hij vertegenwoordigt ons karmische doel in het huidige leven. En het is daarom heel belangrijk dat we hem proberen te volgen. Zelfs als dat ons dwingt om onze geliefde bewoonbare zone van de zuider maansknoop te verlaten.

De zuidelijke knoop vertegenwoordigt ons verleden. De rijken van ons vorige leven waaraan we gewend zijn. En we vallen graag terug omdat ze ons zo bekend voorkomen.

De noorder maansknoop daagt ons uit om dingen nu anders te doen. Dit maakt ons vaak bang en het is niet eenvoudig om de vertrouwde gebieden uit het verleden te verlaten.

De noorder maansknoop is nieuw terrein, nieuwe ervaringen die ons helpen te evolueren. Hij is als het ware het tegenovergestelde van wat we weten en hoe we in vorige levens hebben geleefd.

De positie van de maanknopen in de horoscoop vertelt het gebied van het leven waarin dit alles plaatsvindt.

Onze relaties met partners of andere mensen komen ook aan bod.

Karmicsche ontmoetingen

Wanneer de planeten van andere mensen of partners onze noorder maansknoopraken, ervaren we steun van die persoon. Het leidt ons vooruit en ondersteunt ons op het gebied dat nodig is. We leren waardevolle dingen door de persoon.

Contacten met de noorder maansknoop beschrijven dat de partner een rol kan spelen in onze toekomst. Hij brengt vaak nieuwe ervaringen en nieuwe horizonten over.

In de partnerhoroscoop geven de contacten van twee partners met de zuider maansknoopaan dat de twee al iets met elkaar te maken hadden.

De maanknopen werken anders dan planeten. Ze zijn in principe markers van iemands verleden in hun toekomst. Ze hebben geen planetaire energieën.

Als de partner zuider maansknoop bijvoorbeeld in het Zevende Huis (partnerhuis) valt, zal hij dit huis niet activeren. Het gebeurt eigenlijk niet. Behalve, de knopen zitten helemaal bovenaan het huis.

De knooppunten zijn ook interessant als ze een conjunctie of een vierkant vormen met de planeten.

Wanneer de maanknopen van een horoscoopeigenaar worden geactiveerd door planeten of huistoppen, hebben eerdere levenservaringen of dingen in de toekomst rechtstreeks invloed op hem. Hoe zegt het huis dit?

Noord- en Zuid-knooppunten Verbindingen in de partnerhoroscoop zijn zeer krachtig en vaak fataal.

De noordknoop vertegenwoordigt onze doelen voor de toekomst en in dit leven. Het is een punt waarop we door externe omstandigheden worden gedwongen het te accepteren.

Lees ook:   Kies Potentieel boven paniek: Astrologie voorspelling 15 - 22 maart

Verbindingen met de zuider maansknoop geven vaak een gevoel, iemand heeft deze persoon al eerder gekend. Maar vaak voelt het ook als een last. Er doen zich problemen voor en de relatie wil gewoon niet goed werken. Vooral wanneer iets uit het verleden nog steeds “open” is tussen de twee. Iets was niet af, niet uitgesproken. Het kan voelen als een verbinding met Saturnus. Moeilijk, noodlottig.

Vaak komen bij een dergelijke verbinding tussen twee mensen oude gedragspatronen tevoorschijn die moeten worden gewijzigd, omdat je anders niet vooruit kunt gaan.

Verbindingen met de noorder maansknoop worden vaak gevonden tussen hechte mensen, familieleden of lang getrouwde stellen.

Je kunt ze ook vinden in relaties die gewoon niet tot stand willen komen. Hier voornamelijk de zuidelijke maanknopen.

Verbindingen met de zuidelijke knoop in de partnerhoroscoop hebben de neiging de persoon tegen te houden of de partner wordt tegengehouden, zodat er geen werkrelatie kan ontstaan. Het is vaak het geval wanneer een van hen wanhopig die relatie wil, maar zich niet realiseert dat het hem niet verder brengt.

Het is oud karma dat hier moet worden opgelost. Als dit wordt herkend, lost de verbinding zeer snel op of in de nabije toekomst omdat er iets van is geleerd. En het karma is opgelost door niet terug te vallen in de oude gedragspatronen.

Maar er zijn ook positieve zuidknooppuntverbindingen. Hoewel deze zeldzaam zijn. Je kunt ze soms zien met soulmates of gelukkig getrouwde koppels.

Ze ontmoeten elkaar opnieuw om hun liefdesverhaal uit een verleden voort te zetten en deze keer te voltooien. Vaak zijn dit zeer oude zielen.

Mensen die onze noorder maansknoop aanraken, komen nieuw in ons leven. Ze helpen ons onze lessen onder de knie te krijgen. Vaak laten ze ons een deel van onze ziel ontdekken dat we onszelf nauwelijks kenden.

MAANS KNOOP – AANSLUITINGEN

noorder maansknoop in combinatie met de zon: in dit geval heeft de zonnepersoon een manier om het maximale uit de maansknoop-persoon te halen. De aantrekkingskracht is erg sterk en begint meteen bij de eerste ontmoeting.

Beide voelen zich sterk verbonden, alsof ze wisten dat de ander veel te bieden heeft. De zonpersoon versterkt het zelfrespect van de ander. Het opent volledig nieuwe mogelijkheden en mogelijkheden.

Zon- en zuidelijke maansknoop kontakten in de partnerhoroscoop belichamen vaak een mannelijke figuur uit vorige levens. De vader, een broer, neef of een gezagsdrager uit het publiek. Iemand waar je vroeger naar opkeek.

Maan in combinatie met de zuider maansknoop vertegenwoordigt vaak een moeder-kindrelatie, of de connectie met een vrouw of andere belangrijke vrouwelijke persoon uit het verleden.

Verbindingen met Venus zijn liefdesrelaties uit het verleden of de toekomst. Maar ze zijn meestal niet erg romantisch en worden vaak geassocieerd met problemen. Als de verbinding in een vorig leven kenmerken van bedrog of andere negatieve eigenschappen had, zal dit gevoelens van ongemak in dit leven met zich meebrengen. Of zelfs een gebroken hart.

Verbindingen met de noorder maansknoopzijn meestal veelbelovend en zullen beide partners in het leven voortzetten. Zelfs als de relatie niet lang duurt, zullen beide het in een aangename herinnering bewaren.

Gerelateerde berichten