web analytics
11:11 Dubbele getallen

Hoe Nostradamus het vuur van de Notre Dame voorspelde

Hoe Nostradamus het vuur van de Notre Dame voorspelde

Hoe Nostradamus het vuur van de Notre Dame voorspelde | Jessica Adams

De vreselijke aanblik van de Notre Dame in vuur en vlam om 17.50 uur in Parijs , op maandag 15 april 2019 leek een Nostradamus-profetie tot leven te komen, met zijn brandende zon en oranje vlammen. Zoals we zo dadelijk zullen zien, is dat omdat het zo was. Een kwatrijn geschreven 500 jaar geleden door de Franse astroloog voorspelde het. Deze afbeelding van Nostradamus komt van een van de beste astrologie / biografiesites online, Biography.com. 

 

Het hoofd van Ram, Jupiter en Saturnus
Dit is de originele voorspelling door Nostradamus in het Frans en het Engels, met astrologische aanwijzingen die wijzen naar maandag 15 april 2019. Wat verbazingwekkend is, is zijn gebruik van het woord ‘emoties’, dat is het exacte woord dat op Twitter wordt gebruikt door de Franse president Emmanuel Macron om het antwoord van Frankrijk beschrijven .

“Notre-Dame is overspoeld met vlammen. Emotie van de hele natie. Overpeinzingen zijn met katholieken en alle Fransen. Zoals alle burgers ben ik verdrietig dit deel van ons te zien verbranden. ‘

Zoals je hieronder kunt zien, verschijnt de voornaam van president Macron – Emmanuel – die naar God verwijst – in de tweede regel.

Dit komt uit een van de beste boeken over Nostradamus: de Millennium-editie.

Chef d’Aries, Jupiter et Saturne,
Dieu eternel quelles mutaties?
Puis par long siecle son maling temps retourne,
Gaule et Italie, quelles emotions?

Het hoofd van Ram, Jupiter en Saturnus,
God eeuwig, welke veranderingen kunnen worden verwacht?
Na een lange eeuw zal het kwaad
Frankrijk en Italië teruggeven , welke emoties zal je ondergaan?

De Notre Dame Nostradamus Horoscoop
Wat we hier hebben is Chiron inderdaad aan ‘het hoofd van Ram’ op slechts drie graden van het sterrenbeeld. De zon, oranje brandend bij zonsondergang in Parijs toen de Notre Dame viel, bevindt zich ook in Ram, in deze astrologische kaart die is ingesteld voor maandag 15 april 2019 om 17.50 uur, Parijs, Frankrijk. De schok van het moment wordt getoond door Uranus bij 2 Taurus, waardoor een bijna exacte semi-sextiel naar Chiron wordt gemaakt. Sterker nog, dit is een line-up die maar eens in de 80 jaar kan plaatsvinden. De maan is op 3 Maagd, precies quincunx Chiron.

Wat is Cheiron? Een symbool van mensen en organisaties die gedurfd zijn. Schandelijk. Welke wegkomen met het zogenaamde onmogelijke. Ik kijk even naar WikiLeaks, Julian Assange en een bekende Syrië Files-post van hen, enkele jaren geleden, genaamd The Notre Dame Prophecy. Ja, je hebt dat goed gelezen. De profetie van de Notre Dame.

Jupiter en Saturnus in de vuurlijst van Notre Dame
Hier vinden we Jupiter op 24 Boogschutter, slechts een graad verwijderd van een perfecte driehoek met de Zon op 25 Ram. Jupiter is ook slechts een graad verwijderd van het verzet tegen de MC of Midheaven op 23 Tweelingen. Venus bevindt zich op 23 Vissen, ook dichtbij. De Ascendant is 25 Maagd. Pluto is 23 Steenbok. Hoe vaak kan deze opstelling voorkomen? Elke 248 jaar of zo.

Lees ook:   Geberit pleepotten aub censuur

Historisch vuur. Historische astrologiegrafiek. En Nostradamus zag het honderden jaren geleden – op het moment dat de uitbarsting begon. Als we dit patroon uit elkaar halen, zien we religie (Boogschutter) en ook de laaiende Zon in Ram, een vuurteken. De Gemini Midheaven is het internet en legt het moment vast. Er zit echter meer aan deze horoscoop dan op het eerste gezicht lijkt. Is dit echt een toevallige brand, zoals de autoriteiten van Parijs beweren?

Kijken naar Saturnus in de Notre Dame Horoscoop

Saturnus staat op 20 Steenbok, slechts een graad verwijderd van een conjunctie met de Zuid-Node op 21 Steenbok, en een oppositie met de Noord-Node op 21 Kreeft. Nogmaals, dit is een historisch patroon. Saturnus kan alleen om de 29 jaar in Steenbok verschijnen. De Noord-Node en Zuid-Node kunnen alleen verschijnen in de sterrenbeelden Kreeft en Steenbok, elke 19 jaar. Het patroon hier is zeldzaam en ongebruikelijk. Saturnus is een symbool van ontberingen, testen en beproevingen in de astrologie – in de tijd dat Nostradamus een astroloog was, werd hij een ‘malafide’ of slechte invloed genoemd. Kreeft is het sterrenbeeld dat thuis, vaderland, vaderland, familie en patriottisme regeert. Steenbok regeert over de elite heersers – de president en burgemeester. Wat een verklaring.

Nostradamus en The Great Fire van Londen

Astroloog en helderziende Nostradamus publiceerde Les Propheties in 1555 – The Prophecies. Hij voorspelde The Great Fire van Londen in 1666:

Het bloed van de rechtvaardige ontbreekt in Londen
Verbrand in het vuur van ’66
De oude Dame zal van haar hoge plek
afvallen Veel van dezelfde sekte zal worden gedood.

Op 2 september 1666 veranderde een brand in de bakkerij van Thomas Farriner op Pudding Lane in Londen in een driedaagse ramp. De grote brand van Londen.

Nostradamus en Hitler

Nostradamus schreef: “Het grootste deel van het slagveld zal tegen Hister zijn. In een kooi van ijzer zal de grote worden getrokken, wanneer het kind van Duitsland niets opmerkt. “Hij was eruit met één letter van het alfabet, maar dit is een van zijn beroemdste visioenen.

Italië, het Vaticaan, de katholieke kerk en kardinaal Pell
Nostradamus had gelijk. Toen de Notre Dame in brand stond, werden ook de katholieke kerk, het Vaticaan en heel Italië getroffen. Het vuur stortte de kathedraal in slechts enkele weken nadat kardinaal Pell, de oudste katholiek van Australië, schuldig bevonden werd aan aanklachten tegen jongens in de kerk. Het kwaad is teruggekomen. De ‘lange eeuw’ is hier echt interessant, want dit is natuurlijk het Millennium en we zijn nu in het jaar 2019.

Lees ook:   Woede om sm-show in Walibi

God eeuwig, welke veranderingen kunnen worden verwacht?
Na een lange eeuw zal het kwaad
Frankrijk en Italië teruggeven , welke emoties zal je ondergaan?

De Franse president Emmanuel Macron, die vroeg op de scène arriveerde, zei dat zijn gedachten waren met “alle katholieken en alle Fransen. De BBC meldde zijn citaat: “Zoals al mijn landgenoten, ben ik droevig vanavond om dit deel van ons te zien branden.”

Diepe emotie en een dramatisch vuur
Gegeven het feit dat Nostradamus in het midden van de jaren 1500 schreef, valt zijn gebruik van het woord ‘emoties’ op, niet alleen omdat Macron, zoals we eerder zagen, het gebruikte – maar ook omdat UNESCO het ook gebruikte. Nogmaals, dit is van Twitter:

“Diepe emotie in het licht van dit dramatische vuur in de kathedraal.”

“Het is een verwoestend beeld omdat de Notre Dame, Parijs en Frankrijk een sleutelrol spelen in de geschiedenis van het Europese christendom, dat de tweede is van Rome en het Vaticaan,” vertelde Massimo Faggioli, professor in theologie en religieuze studies aan de Universiteit van Villanova, aan Al. Jazeera. “Dit is echt een vuur in het hart van het christendom.”

Een van de meest opvallende beelden van de Notre Dame die we hebben, voordat het vuur de torenspits voor altijd veroverde, is van renovatiewerkzaamheden (welke autoriteiten de schuld geven voor de uitbarsting) van het optillen van een stenen engel hoog boven Parijs. De engel hieronder (afgebeeld op de schitterende Franse website The Local ) heeft een raadselachtige glimlach. Heeft Nostradamus dit ook gezien? Tijdens de luchtbrug van het beeld (een van de 19) moet het er uitzien alsof engelen de vlucht en de verlaten Notre Dame zelf hebben genomen.

Toen het vuur de kathedraal overspoelde, het dak instortte, een torenspits verwoestte, stuurde het toeschouwers in tranen, zei NBC News.

Julian Assange, Wikileaks en The Notre Dame Prophecy
Een paar dagen voor de uitbarsting van de Notre Dame, werd Julian Assange meegesleept van de ambassade van Ecuador in Londen , met een ongewone nieuwe baard – lijkend op een monnik – misschien op Nostradamus lijkend – en zeker niet op zichzelf. Als astroloog was ik meteen nieuwsgierig. Hij werd geboren met een persoonlijke horoscoop die een man suggereert die in code communiceert. Zowel visuele code als HTML, waardoor hij en zijn organisatie WikiLeaks beroemd zijn geworden. Elke astroloog die naar de grafiek van Assange kijkt en zijn bijna exacte Boogschutter-Gemini-oppositie (de twee sterrenbeelden verbonden aan het internet, de media en de code) zou zich realiseren dat zijn handgebaren voor de camera niet willekeurig zijn.

Lees ook:   Verloofde zegt verloving af, dankzij verloofde die honden mishandelde

Foto’s van hem die door de politie in Londen worden meegenomen, hebben een treffende gelijkenis met een schilderij van Jezus Christus van Leonardo da Vinci, dat vroeger eigendom was van een Russische zakenman met banden met Donald Trump. Het schilderij is inmiddels verdwenen. Het werd gewaardeerd op $ 250 miljoen.

Hieronder het Twitter-beeld van de Da Vinci-schilderij en Assange-foto van Frederick Brunei (netjes gesplitst scherm vastgelegd door hem) die virale dagen geleden is gegaan – is een screenshot van The Syria Files op Wikileaks en het deel van het lek dat bekend staat als The Notre Dame Prophecy.

De astrologische kaart voor Julian Assange en Frankrijk
Je kunt de geboortehoroscoop van Assange hier zien.

De astrologiegrafiek voor Frankrijk is hier en ik gebruikte het in een voorspelling over dit land, terug op 12 april 2017. Hier is een terugblik op die horoscoopvoorspelling , waar velen van jullie destijds commentaar op gaven.

Mei 2019 tot april 2020 Voorspellingen voor Frankrijk

“Mei 2019 tot april 2020 zal een andere zaak zijn. Schokkend. Confronterend. Uitdagend. Boeiend. Spannend. Electrifying. Op dat moment zal de natie de volledige impact van de lange Euro- en EU-breuk doormaken. Op dat moment gaat Marine Le Pen de volledige Franse revolutie tegemoet. Ze is dan waarschijnlijk aan de macht, maar haar lotsbestemming in de zomer van 2019, die zal knarsen van elektrische stormen in Parijs, zal geschiedenis maken. Ze zal deel uitmaken van de grootste opschudding voor de Franse valuta en de economie in ons leven en er zal een shock zijn als gevolg van een schok. Quel surprise. ”

Terug naar jou. Veel astrologen komen naar deze website en uw gedachten over de astrologiegrafiek van de Notre Dame Fire zijn welkom. Ik heb ook een aantal zeer intuïtieve lezers (evenals professionele paranormaal begaafden). Deze gebeurtenissen van de afgelopen dagen zijn schokkend – en nogal vreemd. Wat zie je? Welke vragen moeten we stellen?

Ik twijfel er niet aan dat Nostradamus dit vuur voorspelde – hij werkte als een helderziende (de Franse vertaling is ‘clear sight’ en Parijs was zijn stad.) Kijkde hij in april 2019 met die patronen van Ram, Jupiter en Saturnus en zag een de engel die wordt gevlogen – letterlijk vliegt vanuit de Notre Dame? Het symboliseerde het vertrek van God en de engelen uit de katholieke kerk voor hem? Zoveel vragen, maar zelfs sceptici zouden dit moeten toegeven – de astrologie werkt, precies zoals het hoort. Volg mij op Twitter @jessicacadams.

https://www.jessicaadams.com/2019/04/16/how-nostradamus-predicted-the-notre-dame-fire/

 

Hoe Nostradamus het vuur van de Notre Dame voorspelde | Jessica Adams

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button