web analytics
11:11 Dubbele getallen
Wetenschap & Ontwikkeling

Microsoft Bing ChatGPT spreekt over Gadaffi en mensenhandel etc…

Microsoft Bing ChatGPT zegt dat de dood van Gadaffi de mensenhandel en slavernij heeft doen toenemen, een migrantencrisis en gewapende conflicten in Mali, Niger, Tsjaad en Soedan heeft veroorzaakt, het vertrouwen en de legitimiteit van internationale instellingen heeft uitgehold en de opkomst van ISIS heeft vergemakkelijkt.

Echt heel bizar die techniek. Wat is het eigenlijk, het heeft geen ziel zegt men…
Maar misschien is het wel iets Goddelijks, iets ongrijpbaars, ook al is het logisch te verklaren, dan nog blijft het mysterieus.

Afbeelding

#5 In 2017 ging Nima Elbagir van CNN undercover om getuige te zijn van een slavenveiling van Afrikanen in Libië. Ze filmden live veilingen van mensen die als slaaf werden verkocht voor slechts $ 400. De vernietiging van Libië door de NAVO creëerde een machtsvacuüm dat leidde tot menselijke slavernij.

#6 “De NAVO is geen defensiealliantie – het is een oorlogsmachine. Vraag het aan de mensen in Afghanistan, Irak of Libië… De meeste Europese burgers willen vrede in plaats van een oorlog te promoten die Rusland straft, maar de NAVO wil nooit vrede.”

De ironie is dat Quadaffi volledig werd geïntimideerd door de Amerikaanse invasie van Irak in 2003. Hij bood vrijwillig zijn voorraad chemische wapens op. Hij was niet langer een groot probleem…

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥