25 februari 2021

 

Padden levend gevangen in steen en kool, na honderden jaren gevonden

 photo tumblr_m83hzd8nZ31rw872io2_500_zps451cb9c6.jpg

 

Padden levend gevangen in steen en kool, na honderden jaren gevonden

Het is een van de vreemdste verschijnselen ooit gerapporteerd. Iets dat eigenlijk niet kan gebeuren, maar toch is het zo. Verhalen van de dieren die levend gevonden worden, diep opgesloten in steen of kool, zonder enige wijze waarop zij daarin gevangen kunnen zijn. Dit is het mysterie van de begraven dieren.

Volgens officiële en betrouwbare bronnen zijn er meer dan 90 geregistreerde onverklaarbare gevallen van amfibieën die levend maar volledig ingekapseld in kolen zakken of steen geoden gevonden zijn. Van al deze gevallen, zijn er 40 kikkers of padden betrokken. Het meest bekende geval is gedocumenteerd in het Reader’s Digest boek – “Mysteries van het onverklaarbare ‘.

Er is een patroon bij de verschillende ontdekkingen. In de meeste gevallen is de kikker ontdekt in een kamer vol slijm en is meestal erg bleek of wit van kleur. Na een paar minuten waarin de kikker of pad blootgesteld wordt aan de lucht het begint weer tot leven te komen en is meestal erg actief voor een korte tijd, voordat hij grijs wordt en last krijgt van ademhalingsproblemen. (Misschien wel omdat we nu leven in een slechtere luchtkwaliteit als waarin dit dier ooit geboren werd) In de meeste gevallen sterft het dier dan binnen 24 tot 72 uur, maar er zijn een aantal verwijzingen dat wanneer deze arme schepsels snel terecht kwamen in zoet vijverwater ze voor onbepaalde tijd toch hebben overleefd.

Lees ook:   Fake kleding

Gerelateerde berichten