web analytics
11:11 Dubbele getallen
Wetenschap & Ontwikkeling

Wetenschap verjongt huidcellen van vrouwen tot 30 jaar jonger – BBC News

Onderzoekers hebben de huidcellen van een 53-jarige vrouw verjongd, zodat ze het equivalent zijn van die van een 23-jarige. Wetenschappers in Cambridge geloven dat ze hetzelfde kunnen doen met andere weefsels in het lichaam, wat zou kunnen leiden tot behandelingen voor ouderdomsziekten zoals diabetes, hartaandoeningen en neurologische aandoeningen. De technologie is gebaseerd op de technieken die meer dan 25 jaar geleden werden gebruikt om Dolly het gekloonde schaap te maken.

Lees ook:   Bijen detecteren kanker
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien