web analytics
...

Wetenschap verjongt huidcellen van vrouwen tot 30 jaar jonger – BBC News

Onderzoekers hebben de huidcellen van een 53-jarige vrouw verjongd, zodat ze het equivalent zijn van die van een 23-jarige. Wetenschappers in Cambridge geloven dat ze hetzelfde kunnen doen met andere weefsels in het lichaam, wat zou kunnen leiden tot behandelingen voor ouderdomsziekten zoals diabetes, hartaandoeningen en neurologische aandoeningen. De technologie is gebaseerd op de technieken die meer dan 25 jaar geleden werden gebruikt om Dolly het gekloonde schaap te maken.

Lees ook:   Met stamcellen tanden repareren

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!