web analytics

Empathische verbinding voor tweelingvlammen en soulmates

Empathische verbinding voor Tweelingzielen en Soulmates

The Twin Flame Souls are drawn to one another

Een empathische verbinding treedt op in alle soulmate en tweelingvlamrelaties. In sommige opzichten creëert een empathische connectie een dieper niveau van begrip en compassie voor een spirituele partner. Maar dezelfde verbindingen kunnen een wilde emotionele achtbaanrit veroorzaken. En niet op een goede manier.
Soulmate en tweelingvlamrelaties hebben intense emoties. En ze kunnen erg overweldigend zijn. Het is al moeilijk genoeg om met je eigen gevoelens om te gaan, laat staan met de emoties van jullie twee. Spirituele partners delen niet alleen empathie met elkaar, ze hebben ook telepathische connecties.

WAT IS EEN EMPATHISCHE VERBINDING?

Astrology Love Horoscope Forecast For Today, Monday Morning, 11/5/2018 By Zodiac Sign | YourTango
Een empathisch persoon heeft de gevoeligheid voor andermans gevoelens en ervaringen. En dit geeft ze een beter begrip van wat ze doormaken. Wanneer je een soulmate of tweelingzielrelatie hebt, zal de empathische verbinding je in staat stellen te voelen wat je spirituele partner voelt. Je ervaart de emoties van je spirituele tegenhanger zonder het zelfs maar te proberen, stel je zou dat kunnen. En ze hoeven zelfs niet op dezelfde plek te zijn. U bent bijvoorbeeld aan het werk. Terwijl ze thuis zijn, en plotseling zonder enige reden voel jij je boos worden. Later, als je thuiskomt, ontdek je dat ze grote ruzie hadden met een familielid. En ze waren erg boos op hetzelfde moment dat jij je boos voelde op het werk.

ZIJN DE EMOTIES VAN U OF VAN HUN?

#lovequotes #matchmaker #matchmadeinheaven #loveyourself #respectyourself
Je voelt de emoties, gedachten en gevoelens van je soulmate of tweelingziel uit het niets. Het maakt niet uit hoe ver je van elkaar verwijderd bent, ze zullen op je
afkomen en je raken als een goederentrein. Omdat het niet jouw gevoelens zijn, is het normaal dat je denkt dat je zelf
emotionele problemen hebt of stemmingswisselingen ervaart. Cliënten hebben vaak hulp gezocht bij een dokter
omdat ze echt dachten dat er iets psychologisch mis was met hen. En in sommige gevallen dachten ze dat bv. hun hormonen niet klopten.
Als een soulmate of tweelingziel eenmaal begrijpt dat deze gevoelens bij hun spirituele partner horen, zijn ze gemakkelijker te beheren. Ten eerste moet je leren om afstand te nemen van je emoties. Als je uit het niets overspoeld wordt met emoties, neem dan even de tijd om te pauzeren. Vraag uzelf af of er iets in uw leven aan de hand is dat een dergelijke emotionele reactie rechtvaardigt? Als het antwoord nee is, schrijf het dan op in je agenda ivm de empathische connectie. Valideer de emotie voor wat het is. Is het woede, verdriet, frustratie, stress of iets anders? Noteer wanneer het is gebeurd. En laat het dan voorlopig los zodat je er niet in verstrikt raakt. Als je met je soulmate of tweelingziel praat, vraag ze dan naar die dag. En je krijgt de bevestiging waarom je die emotie op dat moment voelde.

Lees ook:   Bijzondere Liefde!!!


Als je tijdelijk uit elkaar bent.

Als jij en je spirituele partner vervreemd zijn, wacht dan minstens een dag voordat je de tijd neemt om over de ervaring na te denken. Probeer het niet te veel te analyseren. Maar neem gewoon het bericht dat u ontvangt. Voelde je je overweldigend melancholisch, maar op sociale media profileren ze zichzelf als de gelukkigste persoon op aarde? Nou, je empathische connectie stelt je in staat de waarheid te kennen. Neem de validatie en het teken voor wat het is. Ze doen het duidelijk niet zo goed als ze willen dat iedereen denkt. Vaak, vlak voordat een reünie plaatsvindt, zijn de empathische verbindingen sterker dan ooit. Empathische verbindingen tussen soulmates en tweelingzielen geven het paar een dieper begrip van elkaar. En het is gewoon een andere manier om uw partner te ondersteunen. Leren werken met je empathische connectie kan je spirituele relatie helpen verrijken, zolang je maar leert hoe je dit hulpmiddel op de juiste manier gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Back to top button