...

29 november 2021

 

11 tekenen dat je je tweelingvlam hebt ontmoet

Elf tekenen dat je je tweelingvlam hebt ontmoet

#TwinSouls #SoulMates #TwinFlames

Tweelingvlammen of  “tweelingzielen” zijn in feite, de andere helft, van onze ziel. We hebben allen een tweelingvlam. In het begin werd elke volmaakt geworden ziel opgesplitst in twee (in feite werd die ziel aards gezien,  als voorbeeld, ouder van een tweeling…) en elk ging zijn eigen weg. Totdat ze weer in één ziel kunnen samensmelten en verenigd kunnen worden, incarneren ze levens lang totdat ze een balans kunnen vinden tussen karma, menselijke ervaringen opdoen en spiritueel verlicht worden. Zodra tweelingzielen of tweelingzielen uiteindelijk samensmelten, volgen ze niet langer levens die elkaar proberen te vinden. Er wordt gezegd dat een relatie met een tweelingvlam de ‘ultieme relatie’ is.
“En wanneer een van hen zijn andere helft, de eigenlijke helft van zichzelf, ontmoet, is het paar verloren in een verbazing van liefde en vriendschap en intimiteit en zal men zelfs voor geen moment niet uit de buurt zijn.” Ze moeten dichtbij elkaar zijn, hoe dan ook. Dichtbij als in de omgeving vertoeven waar de ander is, weten dat de ander nabij is.

-Plato

Soms kunnen we in verwarring raken over wie onze zielsverwant is en wie onze tweelingvlam is. Tweelingvlammen zijn nauw verbonden met soulmates, hoewel er veel verschil is tussen de twee. Een soulmate is een persoon met wie men een bepaald gevoel van natuurlijke compatibiliteit heeft. Het kan gelijkenis, liefde, romantiek, vriendschap, intimiteit, spiritualiteit, of compatibiliteit en vertrouwen omvatten.

Your twinflame mirrors you and you are the one leading your union. #twinflameseparation #twinsoul #twinsouls #twinflame #twinflames #twinflameunion #twinflamelovers #twinflamejourney #divineunion #divinefeminine #soulmate #1111 #sacredunion #sacredlove #divinemasculine #soulmate #ascension #twinflamequotes #raiseyourvibration

Dat gezegd hebbende, kunnen we veel soulmates hebben. Soulmates kunnen bestaan ​​tussen familieleden, vrienden, kinderen, vrienden, co-werknemers, echtgenoten en zelfs huisdieren. Maar we hebben maar één tweelingvlam. Soms zullen ze niet incarneren in dezelfde levens als wij. Misschien zijn zij dan onze gids, beschermengel in ons leven nu.

Onze tweelingvlam is de andere helft van onze energetische ziel.

Hier zijn 11 tekens over hoe je zeker kunt zijn dat je je tweelingvlam hebt ontmoet.

1.) Tweelingvlammen zijn de tweeling van 1 ziel. -2-1-Ze spiegelen elkaar met soortgelijke verschijningen, uiterlijk, kleding, smaak, huis, auto, fiets, sport, verzorging, zorgen, interesses, gevoelens, humor, aurakleuren,  zielstrillingen en hebben zelfs vergelijkbare problemen. Tweelingvlammen zijn de volledigheid van yin / yang en mannelijk \ vrouwelijk.

2.) Het gevoel is alsof je deze persoon al kende voordat je hem ontmoette. Dit kan soms beangstigend zijn. Het is net een soort déjà vu-gevoel, alsof je deze persoon al eerder hebt ontmoet. Of in dit leven, een droom, of zelfs een visioen. Het voelt alsof je altijd al familie van elkaar was, een thuiskomen.

3.) Wanneer je je tweelingvlam ontmoet, voel je allebei een zeer krachtige, magnetische en intense band, connectie, die je nog nooit met iemand anders hebt ervaren.

4.) Tweelingvlammen ervaren een onvoorwaardelijke liefde voor elkaar. Een liefde zo diep dat het niet door woorden kan worden beschreven. Zonder eis of wensen, het is zoals het is hoe wonderlijk ook voor velen. Zomaar van iemand houden, die je niet eens ‘kende’

5.) Je wordt spiritueel ontwaakt of verlicht als je tijd doorbrengt met je tweelingvlam. Energetisch voel je je blij en opgeladen, krijg je energie en voelbare kracht.
Je bent je bewust- bewust van wat er in de werkelijkheid gebeurt. Een volledige conclusie van iemands identiteit als een gescheiden zelf hebben zonder dat het ego geest blijft. Je denkt op een veel meer verschillende en positieve manier na over het leven.

Lees ook:   De grote liefde van Napoleon Bonaparte

6.) Tweelingvlammen kunnen elkaars leven veranderen. Ze veranderen elkaar ten goede. Ze moedigen iemand aan om te groeien en uit te breiden naar hun hoogste potentieel om het doel van hun ziel op de planeet te vervullen.

Clear the blocks away to love. .... #soulmate #truelove #love #selflove #lovequotes #manifest #alchemy #loveyourself #romance #healing #soul #lovewins #twinsoul #twinflame #twinflames
7.) Tweelingvlammen kunnen empathisch of telepathisch communiceren. Ze kunnen elkaars emoties voelen en weten wat hun gevoel of denken is, zelfs als ze niet fysiek dichtbij zijn. Ze kunnen voelen als ze aan elkaar denken.

8.) Tweelingvlamrelaties leven  soms zelfs fysiek op een grote afstand van elkaar. Of verschillen enorm in leeftijd zelfs.

9.) Het kan heel verwoestend zijn voor een tweelingvlam wanneer ze ruzie hebben of uit elkaar gaan. Het doet emotioneel, fysiek en mentaal pijn wanneer ze zich van elkaar afscheiden. Het kan soms een overweldigende emotionele achtbaan worden (vooral omdat ze elkaars emoties absorberen en de intensiteit van hun eigen maar ook elkaars emoties voelen). Maar de belangrijkste reden waarom tweelingvlammen zich scheiden, nadat ze samen zijn gekomen, is vanwege hun eigen emotionele bagage.

Het kan heel pijnlijk zijn om ermee om te gaan. Maar om zich te verenigen, moeten één of beide tweelingvlammen evenwicht vinden en genezen. Ze moeten ook leren zichzelf lief te hebben. Als de tweeling (s) zichzelf niet liefhebben, kunnen ze niet van hun andere tweeling houden, omdat ze het spiegelbeeld zijn van hun tweeling. Maar als de genezing voltooid is voor een of beide tweelingvlammen, zal de definitieve en permanente hereniging dan  plaats nemen. Zo de één zich voelt, bv onzeker, zo ook de ander…ze zijn elkaars spiegel nml. Als jij denkt zij wil mij niet, denkt zij hij wil mij niet…De liefde is ook beangstigend en heftig. Daarom zullen velen zich ook afwenden van dit heftige gevoel, dit gebeuren tot ze er wel klaar voor zijn.

10.) Herhaalde nummers of patronen komen vaak voor bij een aansluiting met een dubbele vlam. Het kan van alles zijn, van hun geboortedata, adressen en zelfs belangrijke gebeurtenissen in het leven die met hen zijn gebeurd. Een van de meest voorkomende nummersynchroniciteiten is 11:11 of 22:22. Dit zijn tekens die aangeven dat je op de goede weg bent
11.) Meestal komen tweelingvlammen het eerst samen wanneer ze het minst worden verwacht of in tegendeel, niet beschikbaar zijn als in een relatie oid.

Tweelingvlammen klinkt misschien als een eng iets voor sommigen. Maar echt, dat zijn ze niet. Een verbinding met een dubbele vlam is heel mooi en is de ultieme en meest vervullende relatie die we kunnen aangaan. De kans dat iemand wel of niet zijn tweelingvlam tegemoet treedt, hangt allemaal af van hoe goed zijn ziel is ontwikkeld en hoeveel “bagage” uit hun vorige levens is verdwenen.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten