web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chakra's & Aura'sSpiritueel

Wat aura’s zijn en hoe kun je ze zien?

8fdbf585ebef629ad6f23759de6980c3 AnGel-WinGs.nl

Oude medische systemen geloven dat elke persoon een aura heeft.

Wat is een aura?

Een aura is een elektromagnetisch energieveld rond je lichaam en wordt uitgedrukt als gekleurd licht dat je lichaam omringt. Het is je spirituele energie.

Elke laag van je aura vertegenwoordigt een ander element van je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid – en het is mogelijk om te leren hoe je aura’s kunt zien om te begrijpen wie iemand werkelijk is.

e71fe0452b977264e52ae0d044e90998 AnGel-WinGs.nl

Methode 1: Hoe de energie rond je handen te zien

 • Ga eerst op een comfortabele plek zitten met beide voeten op de grond. Dit is belangrijk omdat het je zal helpen aarden.
 • Sluit je ogen, breng je geest tot rust en haal een paar keer diep adem.
 • Breng vervolgens uw handen voor uw hart en wrijf ze ongeveer 30 seconden stevig en snel tegen elkaar.
 • Open je ogen en trek je handen iets weg (ongeveer een handbreedte) van elkaar en kijk door de ruimte ertussen. Dit is belangrijk. Je kijkt niet naar je handen en je kijkt niet naar wat erachter zit. Verzacht je blik zodat je ogen onscherp zijn en zie de wazige ruimte die ertussen ligt.
 • Beweeg je handen weer voorzichtig naar elkaar toe en trek ze vervolgens uit elkaar, terwijl je nog steeds naar deze tussenruimte staart. Je zou iets vaags, troebels, mistigs of zelfs kleine stofdeeltjes in het zonlicht moeten zien. Vergeet niet dat jouw waarneming uniek is voor jou, dus er is geen goede of foute manier om te zien.

Experimenteer met direct en perifeer zicht (veel mensen melden dat het veel gemakkelijker is om de onzichtbare uitstraling te zien wanneer ze uit de ooghoeken kijken, en niet direct ergens naar kijken).

81d29c70660c5a9f9be18e64008aedac AnGel-WinGs.nl

Deze nieuwe manier van kijken (in welke vorm dan ook) kan enige oefening vergen, dus maak je geen zorgen als je nog niets kunt ‘zien’. Oefen opnieuw. Leg jezelf geen druk of verwachting op en  vertrouw vooral op wat je wordt getoond.

Deze methode is een geweldige training voor de volgende stap, namelijk het zien van de aura van iemand anders.

98ca067d84402a693988ac49ebd38497 AnGel-WinGs.nl

Methode 2: Hoe de aura rond een andere persoon te zien

Voor deze oefening heb je een partner en een effen witte muur nodig.

 • Laat je partner voor de muur gaan zitten of staan, zodat ze zich op hun gemak voelen (dit kan even duren!).
 • Ga op enige afstand van ze staan ​​of zitten, zodat je hun hele lichaam kunt zien. Zorg ervoor dat uw voeten beide plat op de grond staan, om u te helpen bij het aarden.
 • Gebruik nu dezelfde techniek om je blik te verzachten en in de ruimte te kijken, richt je aandacht op de bovenste helft van het lichaam van je partner en hun hoofd, en laat je ogen gewoon daar rusten.
 • Concentreer je niet. Kijk niet naar je partner en kijk niet naar de muur, kijk gewoon in de ruimte om hen heen. Sta toe wat er in je waarnemingsveld komt. Nogmaals, probeer jezelf geen druk of verwachting op te leggen en probeer echt te vertrouwen op wat je wordt getoond, hoe het er ook uitziet.
 • Blijf oefenen, maar zorg ervoor dat je het niet overdrijft. Wees je ervan bewust dat je waarnemingsvermogen groeit en evolueert door dit simpelweg te doen, forceer het dus niet. Het duurt niet lang voordat je glinsteringen van energie rond je partner begint te zien en dan zullen er ook kleuren voor je ogen verschijnen!
 • 5af923162717f54a45ae8a8cf5e2ece4 AnGel-WinGs.nl

*Let op: Het is WEL mogelijk om deze techniek te gebruiken om je eigen aura te zien, door een spiegel te gebruiken. Ga gewoon voor een witte of effen achtergrond zitten en plaats de spiegel naar u toe, ver genoeg weg zodat u uw hele lichaam kunt zien. En herhaal de bovenstaande methode.


1. Positioneer je partner.

Laat je partner voor een witte, blinde muur staan. Charles legt uit dat de kleur van de muur belangrijk is omdat je de aura duidelijk moet kunnen zien.

2. Positioneer jezelf.

Om een ​​volledig, onbelemmerd zicht op de aura te krijgen, kun je het beste ongeveer twee tot twee meter van je partner vandaan gaan staan. Je moet de aura kunnen zien en je zou hem niet van dichtbij kunnen zien.

3. Focus op hun derde oog.

Je moet staren naar wat Charles beschrijft als het ‘derde oog’ van je partner. Het derde oog bevindt zich tussen je twee fysieke ogen en hun wenkbrauwen. Je moet minstens dertig seconden naar het derde oog van je partner staren.

4. Kijk eens naar de witte muur.

Verplaats je blik van het derde oog van je partner naar de muur net buiten hun fysieke lichaam. Je zou een specifieke kleur net buiten hun lichaam moeten kunnen zien – dat is de aura van die persoon.

bf9627984afe4492740992ae709f3df8 AnGel-WinGs.nl

Wat betekenen aurakleuren?

Hier worden verschillende aurakleuren uitgelegd.

Mensen met negatieve gedachten hebben meestal laagfrequente trillingen en degenen die zeer optimistisch en positief zijn, hebben meestal hoogenergetische trillingen. Elk individu heeft zijn eigen energieveld en de frequentie kan hoog of laag zijn, afhankelijk van hun stemming, emotionele toestand en levensomstandigheden.

Houd er rekening mee dat aurakleuren in de loop van de tijd kunnen veranderen, afhankelijk van uw levensstaat. En niet alle betekenissen van een bepaalde aurakleur zijn voor jou relevant, want er is een scala aan betekenissen. Een persoon met een babyroze aurakleur kan iets andere persoonlijkheidskenmerken hebben dan een persoon met een donkerroze aurakleur.

1. Rode uitstraling

Mensen met een rode aura leven volgens hun passies, verlangens en emoties. Ze zijn energiek, enthousiast, impulsief en kijken altijd uit naar het avontuur. Ze willen nieuwe dingen proberen, het leven verkennen en er ten volle van genieten. Hun impulsieve houding kan hen echter soms in gevaar brengen.

Mensen met een rode aura zijn opvliegend en vertonen een gebrek aan aandacht, maar zijn erg intelligent, zelfverzekerd en dapper. Ze zijn goed in het nemen van risico’s en het aanpassen aan een situatie. Ze willen ook altijd overal bovenop zitten en streven naar grootsheid. Daarom is de kans groot dat ze succesvol worden in persoonlijke en professionele inspanningen en extreem rijk worden.

2. Groene uitstraling

Deze aurakleur staat voor liefde, mededogen en vergeving. Mensen met een groene uitstraling zijn muziek- en natuurliefhebbers. Het zijn hardwerkende en geaarde mensen.

Ze zijn openhartig, maar laten zich gemakkelijk beïnvloeden door andere mensen en de omgeving. Grenzen stellen kan hen helpen hun rust en energie te behouden.

3. Gele uitstraling

02f56bcb3cdb045e25578c549c0e8ca3 AnGel-WinGs.nl

Mensen met een dominante gele uitstraling zijn optimistisch en hebben veel energie. Het zijn analytische, intelligente en logische mensen. Ze zijn erg voorzichtig, hebben de neiging alles te overberekenen en richten zich vooral op de materiële wereld.

De meeste mensen met een gele aura zijn workaholics en niet het type ‘relatie’. Ze zijn zelfvoorzienend en genieten van hun eenzaamheid. Maar ze zijn vatbaar voor zelfkritiek en perfectionisme. Dat gezegd hebbende, ze zijn mentaal sterk en zeer goed bestand tegen stress , depressie , angst , enz.

Hoewel ze uitstekende communicatieve vaardigheden hebben, gaan ze niet met iedereen om. Maar maak gemakkelijk vrienden met mensen die intelligent en hardwerkend zijn en een gele uitstraling hebben.

4. Roze uitstraling

Mensen met een roze aurakleur zijn gevoelige zielen en hebben een sterk verlangen naar liefde en vrede. Soms wordt hun gedrag onvoorspelbaar, vooral wanneer ze onvoorwaardelijke liefde najagen of proberen weg te rennen voor onrechtvaardige situaties.

Mensen met een roze aura leven vanuit het hart, hebben paranormale gaven en zelfdiscipline. Ze hebben een levendige fantasie en zijn buitengewoon loyaal. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat ze zeer geliefd zijn bij vrienden en mensen en vergroten hun kansen op succes.

5. Blauwe uitstraling

Blauwe aura-mensen zijn goede communicators, zeer intelligent, intuïtief, emotioneel gevoelig, eerlijk en zelfexpressief. Het zijn uitstekende dansers, dichters, politici en schrijvers. Ze houden ervan om wijsheid te verzamelen en te delen, daarom hebben sommige grote filosofen een blauwe aurakleur.

Ze nemen moeilijke beslissingen en keuzes die hart en geest in balans brengen. Ze zijn goed georganiseerd en zijn uitstekend in het motiveren en inspireren van anderen. Hoewel ze krachtige geesten hebben, opereren ze meer in de mentale rijken en moeten ze eraan denken zichzelf te aarden.

6. Turquoise uitstraling

Mensen met deze uitstraling zijn begaafd met goede communicatieve vaardigheden en veel medeleven. Zulke mensen zijn zeer dynamische en energieke persoonlijkheden. Het zijn ook krachtige genezers en goede organisatoren.

Ze hebben een talent voor multitasking en voelen zich verveeld als ze lang hetzelfde blijven doen. Omdat ze empathisch en communicatief sterk zijn, kunnen ze gemakkelijk omgaan met negatieve situaties.

c7e71fb0ae4e12ce0ab26fe15bd1da1b AnGel-WinGs.nl
7. Paarse uitstraling

Deze aurakleur wordt sterk geassocieerd met intuïtie en gevoeligheid. Mensen met een paarse aura hebben paranormale, empathische of intuïtieve vermogens. Het zijn dynamische, charismatische persoonlijkheden en neigen meer naar spiritueel bewustzijn en paranormale gevoelens.

De meeste visionaire leiders en degenen met vooruitstrevende ideeën en ruimdenkende inzichten hebben meer kans op een paarse aurakleur.

8. Indigo-aura

Mensen met deze aurakleur zijn wijze en oude zielen. Ze hebben de neiging om te opereren vanuit de diepte van gevoelens versus logica. Ze houden ervan om met de stroom van het leven mee te gaan en te genieten van het huidige moment.

Ze vertrouwen op intuïtie en zijn natuurliefhebbers. Hoewel ze gevoelig zijn, hebben ze de neiging om empathisch te zijn voor anderen, waardoor ze geweldige verbinders zijn.

 

9. Gouden uitstraling

Mensen die hun spirituele kracht hebben ontketend, hebben de neiging om een ​​gouden aurakleur te hebben. Zulke mensen hebben een sterke spirituele basis en relatie met het sublieme. Zelfs als het niet wordt gezien, kan men zijn hoge energie en vibratie voelen.

Gold Aura-mensen zijn trots, onafhankelijk, liefdevol en zorgzaam. Ze vinden het niet erg om in het middelpunt van de belangstelling te staan ​​en kunnen mensen van nature plezieren en hun bewondering afdwingen. Geen wonder dat ze zoveel vrienden hebben. Ze hebben artistieke flair en houden ervan zichzelf en hun omgeving te versieren met schoonheid, klasse en extravagantie.

10. Witte aura / zilveren aura

Witte aurakleur is de zeldzaamste van alle aurakleuren en vertegenwoordigt een uitgebalanceerde persoonlijkheid. Mensen met een witte aurakleur zijn kalm en staan ​​altijd open voor mogelijkheden, maar nooit trots of egoïstisch. Ze lijken gezegend te zijn met speciale gaven, waardoor ze levenslessen kunnen leren en wijs kunnen worden.

Mensen met een zilveren aura hebben de zoektocht naar de waarheid die hen naar spirituele goddelijkheid duwt. Ze hebben meestal een sterke intuïtie en een aantal paranormale gaven. Als gevolg hiervan trekken ze mensen aan, waar ze ook gaan.

11. Bruine uitstraling

Deze aurakleur duidt op een egoïstische persoonlijkheid. Het is een duidelijk teken dat een persoon een soort van verwarring en angst ervaart. Degenen die weinig zelfvertrouwen hebben of zich altijd ontmoedigd voelen, hebben ook de neiging om een ​​bruine aurakleur te hebben. Mensen die egocentrisch, egoïstisch en bedrieglijk zijn, hebben waarschijnlijk een donkerbruine aurakleur. Degenen met een bruine aurakleur zijn over het algemeen erg logisch, analytisch en veiligheidsbewust.

 

12. Zwarte uitstraling

Vaak hebben mensen die pessimistisch, onvriendelijk en geneigd zijn tot haat, negatieve gedachten en acties een zwarte aurakleur. Het duidt ook op depressie of andere ernstige ziekten en kan worden behandeld als een waarschuwingssignaal.

13. Magenta uitstraling

Een combinatie van rode en blauwe frequenties, deze aurakleur staat voor intuïtief denken en een goed begrip van de fysieke wereld. Magenta aura-mensen zijn creatief, zeer energiek, authentiek, innovatief en echte originelen.

Waar ze ook heen gaan, zorg dat je positieve aandacht krijgt van mensen. Ze zijn ook denkers, onafhankelijk, intelligent en optimistisch, en geloven niet in het blindelings volgen van de massa. Ze willen de wereld op hun eigen manier beleven en ervaren. Mensen die gepassioneerd zijn door de nieuwste gadgets en uitvindingen hebben vaak een magenta aurakleur.

14. Oranje Aura

Mensen met deze aurakleur zijn creatief en hebben de neiging lessen te trekken uit ervaringen in plaats van uit theorie. Ze waarderen vriendschappen en zijn relatie-experts. Ze resoneren met trillingen van vreugdevolle uitwisseling – als het gaat om werk, liefde, geld of wat dan ook.

Ze zijn altijd op zoek naar iets nieuws en spannends, dus eentonigheid maakt het hen moeilijk. Deze aurakleur staat ook voor sensualiteit en een stabiel emotioneel lichaam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥