web analytics
...

The Game of Life en hoe het te spelen (1925) door Florence Scovel Shinn

 

Een originele productie die alleen beschikbaar is op YouTube. Introductie van het boek: The Game of Life and How to Play it suggereert dat we allemaal tot manifestatie kunnen komen: gezondheid, rijkdom, liefde en perfecte zelfexpressie, door duidelijk te definiëren wat we willen, erom te vragen, angst los te laten en handelen op basis van intuïtie. Ze geloofde dat er 3 geesten zijn. De Bewuste Geest om ons door ons dagelijks leven te helpen, de onderbewuste geest die handelt op aanwijzingen van de bewuste geest (goed of slecht), en de bovenbewuste geest die verbonden is met de goddelijke geest of God.

 

Ze leerde dat door ons onderbewustzijn, bewuste en bovenbewuste te trainen, we onze eigen waarheid kunnen ontdekken en het goddelijke plan voor ieder van ons kunnen ontdekken. Dat we allemaal ons eigen vermogen kunnen ontwikkelen om onze realiteit te creëren en opnieuw te maken door de kracht van het denken. Shinn werd geboren in 1871 en worstelde als een werkende illustrator. Ze werd een student metafysica en hoewel ze verbonden was met de uitgeverswereld als illustrator van kinderboeken, kon ze geen uitgever vinden om haar boek ‘The Game of Life and How to Play It’ aan te nemen. Ze was vastberaden en publiceerde het werk zelf. Ze was een voorbeeld van het idee: “Wat een man zaait, zal hij ook oogsten.” – zowel in het bedrijfsleven als in het leven. Ze inspireert ons om eropuit te gaan en actie te ondernemen. Proberen. hoofdstukken: Ze was een voorbeeld van het idee: “Wat een man zaait, zal hij ook oogsten.” – zowel in het bedrijfsleven als in het leven. Ze inspireert ons om eropuit te gaan en actie te ondernemen.

Lees ook:   En dan nu het weer en natuur en dieren etc etc

 

hoofdstukken: Ze was een voorbeeld van het idee: “Wat een man zaait, zal hij ook oogsten.” – zowel in het bedrijfsleven als in het leven. Ze inspireert ons om eropuit te gaan en actie te ondernemen. Proberen.

hoofdstukken: 00:00Intro

00:29– I.

Het spel 13:50

II. De wet van welvaart 25:21

III. De kracht van het woord 37:57

IV. De wet van non-resistentie 52:05

V. De wet van karma en de wet van vergeving 01:05:12

VI. De last werpen / indruk maken op het onderbewustzijn 01:17:47

KOM JE. liefje 01:32:37

VIII. Intuïtie of begeleiding 01:47:21

IX. Perfecte zelfexpressie of het goddelijke ontwerp 02:03:00

X. Ontkenningen en bevestigingen

Credits: tekst – Florence Scovel Shinn Audiovertelling – Sarah Partridge Visuele fotografie en bewerking – Brian Dehler Geproduceerd door Cine-O-Matic, Inc. dba Master Key Society op locatie in Minneapolis, Minnesota. Dit YouTube-boek is auteursrechtelijk beschermd © 2021 Master Key Society Over Master Key Society: dit educatieve kanaal biedt een uniek en toegankelijk boekformaat zodat deze belangrijke literaire werken voor iedereen beschikbaar kunnen zijn. Bij elk zeldzaam en vaak nooit eerder vertoond boek geven we een overzicht in de beschrijving, leggen we de originele vertelling vast en fotograferen we zorgvuldig elke pagina zodat je het boek tot in detail kunt ervaren. Onze bibliotheek is voor de academische studie en het onderzoek van metafysische filosofie en voor degenen die op zoek zijn naar wijsheid, persoonlijke transformatie en zelfverbetering. Neem deel door u te abonneren en uw mening te delen in het opmerkingengedeelte. Master Key Society, erkend door de YouTube-gemeenschap voor het toegankelijk maken van audio/visuele toegankelijkheid van deze belangrijke literaire werken, is er trots op een supporter te zijn van de Philosophical Research Society en een ondersteunend lid van The International Dyslexia Association (IDA) en The International Association of Accessibility Professionals (IAAP).

Lees ook:   TROTS OP NEDERLAND! - DE JENSEN SHOW #69

Gerelateerde artikelen

Back to top button