...
Maatschappij & PsycheSpiritueel

Toeval of …

…en dan lees ik dit op mijn tijdlijn…van een fb-vriend…
Signs are everywhere…
🙏💞
Ik zou wat willen delen in alle kwetsbaarheid, op negatieve reacties ga ik niet in.
Vanmorgen was het zo ver, ik was onderweg naar de vaccinatie centrum van de ggd. De bedoeling was dat ik mij liet vaccineren vanwegen mijn werk in de zorg. Niet voor de QR-CODE maar vanwegen de mensen waarmee ik ga werken.

Onderweg er naar toe kwamen we een ambulance tegen, dit was niet zomaar een ambulance maar met de text erop Soul rescue. Jezus zegt: Ik ben de weg, de waarheid en het leven.
We kregen een unheimlich gevoel hierover, was dit een teken? Of puur toeval. Ik had de avond ervoor ook al een paars aura licht gezien, het leek wel een bezoek.
We maakte grapjes er over, daar wil ik mijn verontschuldigen over aanbieden.
Toen ik aankwam in het centrum, moest ik eerst met de arts praten. Ik was in gesprek en plotseling maakte hij een andere wending. Hij vertelde iets wat ik niet verwachten. De arts zei: als ik u was dan had ik mij niet laten vaccineren. Aangezien u allergieën heeft voor lactose en de nachtschade. Is er een verhoogde kans op complicaties. Verlamming, trombose, Ontstekingen aan het hartzakje, bloedvaten vernauwing, opwelling etc.

Mijn alarmbellen gingen rinkelen, ik kreeg door dat het niet de bedoeling was dat hij aangaf dat ik mij niet moest vaccineren.
Hij was in iedergeval wel eerlijk om dit aan te kaarten.
Ik ben verbijsterd en vol adrenaline naar huis gereden. Zonder prik.. mijn vriendin was stiekem best wel opgelucht. Ze vertelde dat de text: Ik ben de weg, de waarheid en het leven. Haar in het verleden veel had betekend, ze heeft dit meegekregen van school en de kerk.
Het heeft mij wel bijgestaan en impact gemaakt wat ik ervaren hebt.
Thuis aangekomen heb ik een kaarsje gebrand bij het borstbeeld van Jezus, met een gebedje.
Dan maar op de natuurlijke manier..

Lees ook:   Hond mist zijn baas ...

Amen

Gerelateerde artikelen

Back to top button