web analytics

Hoe liefde en licht te sturen

De wereld heeft ons nodig om nu in een plaats van liefde te blijven, en we hebben allemaal toegang tot deze liefde, of we het nu weten of niet.We kunnen allemaal liefde ‘sturen’ naar mensen die we kennen, zelfs als ze in verschillende delen van de wereld wonen, zonder dat ze op een bepaalde energie hoeven te worden afgestemd, of getraind in een energetische healing-modaliteit zoals Reiki. We hebben alleen onze goede intentie nodig, een puur hart en een verlangen om de wereld met licht te vullen. En een structuur om het te doen! Dat is wat ik hier van plan ben te leveren.

Deel dit bericht alsjeblieft met je vrienden en iedereen die je het leuk vindt om het te proberen. De meesten van ons die voor vrede en liefde kiezen en actief liefde en licht naar de wereld sturen; hoe meer de energie van de aarde zal verschuiven naar liefde en in balans zal komen en zichzelf zal genezen. En dat is wat we willen.

Hoe liefde en licht naar een vriend of familielid te sturen

Hier zijn enkele eenvoudige stappen die je kunt proberen. Voor deze oefening kun je liefde en licht sturen naar iemand die je kent, of het nu een familielid of vriend is, dichtbij of ver weg woont. Vraag ze achteraf of ze het voelden!

 • Ga naar een rustige plek. Als je dit echt wilt doen en als je dat nog niet eerder hebt gedaan; doe een poging om een ​​”ruimte van liefde” voor jezelf te creëren, zodat je diep in de oefening kunt gaan en verbinding kunt maken met hoe je je voelt.
  • Een ruimte van liefde is een rustige ruimte, zowel in de kamer waar je fysieke lichaam is, als in je geest, waar je vredige en liefdevolle gedachten kunt denken. Je kunt storende gedachten buiten je liefdesruimte achterlaten voor later, waar ze op je wachten. Je kunt ook fysieke pijn buiten je liefdesruimte sturen door je voor te stellen dat het je lichaam verlaat.
 • Bepaal uw intentie – voor wie is deze liefde en dit licht bedoeld? Stel je ze voor, en zie een zachte gloed om hen heen. Vraag hen of ze liefde van jou willen ontvangen. Wacht op een ja – soms krijg je een nee, en dat is ook goed. Misschien laat je het voor een andere keer, of kies je iemand anders.
 • Stel je voor dat de persoon die je hebt gekozen zich in een bubbel van energie bevindt die zich begint te openen om de liefde en het licht te ontvangen dat je naar hen wilt sturen.
 • Als je je de bestemming voor deze liefde en dit licht voorstelt, wees je dan bewust van je lichaam en wat er aan de hand is met de energie om je heen. Vertraag je gedachten, word je bewust van je ademhaling. Concentreer je op je ademhaling, hoor je hart kloppen en voel de grond onder je voeten, en begin uit je buik te ademen.
 • Plaats uw handen op uw buik en voel hoe deze omhoog en omlaag gaat terwijl u ademt. Ontspan je buik en laat eventuele spanning langs je benen naar de aarde stromen. Word gecentreerd in je lichaam, voel je benen, je onderlichaam open en stuur alle spanning die je draagt ​​naar beneden en naar de vloer. Blijf dit een tijdje doen totdat je echt het gevoel hebt dat je in een plaats van stilte bent.
 • Breng je bewustzijn naar je hart. Visualiseer het – is het gesloten of open? Is het klein of groot? Welke kleur is het? Adem in je hart en stel je voor dat de kleuren sterker worden, groter worden en groter worden. Het straalt liefde uit, als zonnestralen. 
 • Stel je voor dat de zonnestralen die uit je hart stralen, zich uit je lichaam uitstrekken en je lichaam vullen met liefde en licht. Blijf daar een tijdje ademen en laat de liefde en het licht negativiteit of ongewenste emotionele energie uit je eigen energieruimte verwijderen.
 • Stel je nu voor dat je een duidelijke ruimte bent voor liefde en licht. Terwijl je je voorstelt dat je zonnestralen groter worden, visualiseer je dat je eigen energie zich uitbreidt en de kamer vult met liefde en licht. Als je hierdoor licht in het hoofd wordt, ga dan alleen zover je je prettig voelt en blijf jezelf aarden.
 • Maak verbinding met het beeld van de persoon die je in het begin hebt benaderd. Stel je voor dat de zonnestralen uit je stralen en ze ook wassen – met pure, onvoorwaardelijke liefde en licht.
  • Heb geen gehechtheid aan enig resultaat – je doet dit niet om deze persoon van je te laten “houden”. Je doet dit omdat je deze liefde te geven hebt, en misschien is deze liefde en dit licht precies wat deze persoon vandaag moet voelen. Wees dankbaar voor de mogelijkheid om de liefde met de wereld te delen, zonder daarvoor iets terug te hoeven doen.
 • Vergroot je stroom van liefde en licht naar buiten en stel je een andere persoon voor die vandaag misschien liefde en licht nodig heeft. Doordrenk ze in je geest in je zonnestralen en zie ze ontspannen en glimlachen terwijl ze zich warm en geliefd voelen. Nogmaals, geen gehechtheid aan de uitkomst, het is niet nodig dat die persoon iets doet om u terug te betalen.
 • Wanneer je klaar bent, laat je alle beelden langzaam oplossen en kom je terug in je liefdesruimte. Breng jezelf terug in je lichaam en adem langzaam. Voel je armen, je benen, je voeten in je schoenen, voel dat je hier bent, in je fysieke lichaam, verbonden met de grond. Beweeg je vingers. Het voelt alsof je volledig losgekoppeld bent van de mensen met wie je werkte, op een zachte, liefdevolle manier.
 • Open je ogen als je klaar bent.

Bron

Er is enorm veel liefde… mensen denken altijd dat ze tekort komen maar dat is dus niet waar… want er is enorm veel liefde rondom ons allemaal!

 

Lees ook:   De mystieke betekenis van de pauw

Gerelateerde artikelen

Back to top button