web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

DODELIJK DEKKING: Fauci heeft 15 jaar geleden Hydroxychloroquine goedgekeurd om coronavirussen te genezen; “Niemand hoefde te sterven”

Hydroxy, of het verbieden ervan door de medische wereld, is echt de sleutel tot de hele plandemie.

Dit stuk, compleet met podcast, werd uitgegeven door  True Pundit  op 2 juli 2020, een heruitgave van een stuk van Bryan Fischer voor  OneNewsNow  op 27 april 2020 met extra links.

Hier is het ‘blockbuster’-artikel dat het team van Fauci op 22 augustus 2005 heeft gepubliceerd:  Chloroquine is een krachtige remmer van SARS-coronavirusinfectie en -verspreiding .

.
We bevelen dit stuk van gisteren door  Zerohedge ook aan  als een herinnering aan de immense bruikbaarheid van hydroxychloroquine, getiteld  Yale Epidemiologist: Hydroxychloroquine kan 100.000 levens redden als het op grote schaal wordt ingezet . En dit citaat uit een recent stuk van Thierry Meyssan getiteld  The slow desintegration of the Republic in France :
Volgens hem  (ER: Marseille Professor Didier Raoult) is Neil Ferguson een bedrieger; de Wetenschappelijke Raad – waaruit hij  (Raoult)  ontslag nam – wordt gemanipuleerd door  belangenconflicten met Gilead Science  (het voormalige bedrijf van Donald Rumsfeld); in een noodsituatie is het de rol van artsen om te behandelen, niet om te experimenteren; de resultaten van artsen hangen af ​​van hun opvatting van hun beroep, daarom hadden  patiënten die aan ziekenhuizen in Parijs waren toevertrouwd drie keer meer kans om te overlijden dan die van ziekenhuizen in Marseille.
Zie ook dit artikel getiteld  Hydroxychloroquine – Wat praktiserende artsen zeggen , en  hoe een vals verhaal over hydroxychloroquine is ontstaan. “Gevaarlijk” bij gebruik voor Covid-19 .
.
********

DODELIJK DEKKING: Fauci heeft 15 jaar geleden Hydroxychloroquine goedgekeurd om coronavirussen te genezen; “Niemand hoefde te sterven”

ECHTE PUNDIT

Dr. Anthony Fauci , wiens “deskundig” advies aan president Trump heeft geleid tot de volledige uitschakeling van de grootste economische motor in de wereldgeschiedenis,  weet sinds 2005 dat chloroquine een effectieve remmer is van coronavirussen.

Hoe wist hij dit?

Vanwege  onderzoek gedaan door de National Institutes of Health, waarvan hij de directeur is.  In verband met de SARS-uitbraak – veroorzaakt door een coronavirus genaamd SARS-CoV – onderzocht de NIH chloroquine en concludeerde dat het effectief was in het stoppen van het SARS-coronavirus in zijn sporen. De COVID-19-bug is eveneens een coronavirus, met het label SARS-CoV-2. Hoewel het niet precies hetzelfde virus is als SARS-CoV-1,  is het genetisch verwant en deelt het 79% van zijn genoom , zoals de naam SARS-CoV-2 al aangeeft. Ze gebruiken allebei dezelfde gastheercelreceptor, wat virussen gebruiken om toegang tot de cel te krijgen en het slachtoffer te infecteren.

Lees ook:   Voedsel is geen zekerheid, maar nog niet iedereen is hiervan overtuigd...

The  Virology Journal  – de officiële publicatie van Dr. Fauci’s National Institutes of Health – publiceerde  op 22 augustus 2005 onder het kopje – wat nu een  kaskrakerartikel is – maak je hierop gereed – “Chloroquine is een krachtige remmer van SARS-coronavirusinfectie en verspreiding . ‘ (Nadruk de mijne.) Schrijf de onderzoekers: “We melden… dat chloroquine sterke antivirale effecten heeft op de SARS-CoV-infectie van primatencellen. Deze remmende effecten worden waargenomen wanneer de cellen vóór of na blootstelling aan het virus met het geneesmiddel worden behandeld, wat zowel profylactisch als therapeutisch voordeel suggereert. ”

Dit betekent natuurlijk dat Dr. Fauci (rechts afgebeeld) al 15 jaar weet dat chloroquine en het nog mildere derivaat hydroxychloroquine (HCQ)  niet alleen een huidig ​​geval van coronavirus (“therapeutisch”) zal behandelen, maar toekomstige gevallen zal voorkomen ( “Profylactisch”) .  HCQ functioneert dus zowel als geneesmiddel als als vaccin. Met andere woorden, het is een wondermiddel voor coronavirus.  Zei Dr. Fauci’s NIH in 2005, “concentraties van 10 μM hebben de SARS-CoV-infectie volledig opgeheven.” Fauci’s onderzoekers voegen eraan toe: “chloroquine kan het ontstaan ​​van infectie en verspreiding van SARS-CoV effectief verminderen.”

Dr. Didier Raoult, de Anthony Fauci uit Frankrijk, had zo’n spectaculair succes met het gebruik van HCQ om slachtoffers van SARS-CoV-2 te behandelen dat hij al op 25 februari zei dat het  “game over” is voor coronavirus.

Hij en een team van onderzoekers meldden dat het gebruik van  HCQ  toegediend met zowel  azithromycine  als  zink  79 van de 80 patiënten genas met slechts “zeldzame en kleine” bijwerkingen. “Concluderend”, schrijven deze onderzoekers, “bevestigen we de werkzaamheid van hydroxychloroquine geassocieerd met azithromycine bij de behandeling van COVID-19 en de potentiële effectiviteit ervan bij de vroege aantasting van besmettelijkheid.”

Lees ook:   Een nieuw advies van het Outbreak Management Team (OMT) vanochtend: draag binnen én in drukke buitenruimtes een type II-mondkapje.

De veel gepubliceerde VA-studie die beweerde te tonen dat HCQ niet effectief was, toonde niets van dat soort. HCQ werd niet toegediend totdat de patiënten vrijwel op hun sterfbed lagen  toen uit onderzoek blijkt dat het moet worden voorgeschreven zodra de symptomen duidelijk zijn. Bovendien werd HCQ  toegediend  zonder  azithromycine en zink , die de cocktail vormen die het uiterst effectief maakt. Personen die risico lopen, moeten de HCQ-cocktail ontvangen bij het eerste teken van symptomen.

Maar gouverneur  Andrew Cuomo verbood het gebruik van HCQ in de hele staat New York op 6 maart , de  democraatgouverneurs van Nevada en Michigan  volgden al snel dit voorbeeld en tegen 28 maart stond het hele land onder opsluiting-in-place fatwa’s.

Er gebeurde niets met betrekking tot het gebruik van HCQ in de VS tot 20 maart, toen president Trump zijn voet zette en erop stond dat de FDA overweegt HCQ toe te staan ​​voor off-label gebruik om SARS-CoV-2 te behandelen.

Op 23 maart   meldde Dr. Vladimir Zelenko dat hij ongeveer 500 coronaviruspatiënten met HCQ had behandeld en een verbazingwekkend succespercentage van 100% had gezien. Dat is niet het “anekdotische” bewijs waar Dr. Fauci naar luistert, maar daadwerkelijke resultaten met echte patiënten in klinische settings.

“Sinds afgelopen donderdag heeft mijn team ongeveer 350 patiënten in Kiryas Joel behandeld en nog eens 150 patiënten in andere delen van New York met het bovenstaande regime. Van deze groep en de informatie die mij is verstrekt door aangesloten medische teams, hebben we  nul sterfgevallen, nul ziekenhuisopnames en nul intubaties gehad.  Bovendien heb ik geen andere negatieve bijwerkingen gehoord dan ongeveer 10% van de patiënten met tijdelijke misselijkheid en diarree. ”

Dr. Zelenko zei:

“Als je dit landelijk opschaalt, zal de economie veel sneller herstellen. Het land gaat weer open.  En laat me je een heel belangrijk punt vertellen. Deze behandeling kost ongeveer  $ 20.  Dat is heel belangrijk omdat je dat landelijk kunt schalen. Als elke behandeling $ 20.000 kost, is dat niet zo goed.

Het enige wat ik doe is oude, beschikbare medicijnen waarvan we het veiligheidsprofiel kennen, een nieuwe bestemming geven en ze gebruiken in een unieke combinatie in een poliklinische setting. ”

De vragen zijn spectaculair verontrustend.

Als Dr. Fauci sinds 2005 bekend is met de effectiviteit van HCQ,  waarom wordt het dan niet onmiddellijk toegediend nadat mensen symptomen vertonen , zoals Dr. Zelenko heeft gedaan? Misschien zou dan niemand zijn gestorven en zou niemand op zijn plaats zijn opgesloten behalve de zieken, waarvoor de quarantaine in de eerste plaats is. Om Jezus te parafraseren, het zijn niet de symptoomvrije mensen die HCQ nodig hebben, maar de zieken. En ze hebben het nodig bij het eerste teken van symptomen.

Lees ook:   Wat Putin zegt:

Hoewel de regressieve gezondheidszorg wil dat de HCQ-cocktail pas laat in de loop van de infectie wordt toegediend, is dit vanuit medisch oogpunt stom. Een arts zei: “Als arts ben ik verbijsterd. Ik kan geen enkele besmettelijke aandoening bedenken – bacterieel, schimmel of viraal – waarbij de beste medische behandeling is om het gebruik van een antibacterieel, antischimmel of antiviraal middel uit te stellen totdat de infectie vergevorderd is. ‘

Dus waarom heeft Dr. Fauci HCQ bij elke draai geminimaliseerd en ontslagen in plaats van dit ding van jump street te duwen? Hij lanceerde zelfs pas op 9 april klinische proeven met HCQ, toen 33.000 mensen waren gestorven.  LEES MEER :

Luister naar de inzichtelijke Thomas Paine Podcast hieronder –

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien