web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsycheGezondheid & UiterlijkPolitiek-EliteWetenschap & Ontwikkeling

De Verenigde Naties hebben besloten dat de mensheid de microchip moet plaatsen

De Verenigde Naties hebben besloten dat de mensheid de microchip moet plaatsen
Wie zijn zij, dat ze ons dat willen verplichten? We worden geboren in vrijheid en anders beter maar geen kinderen meer krijgen op deze verrotte wereld.
The O.N.U Plans To Chip All Humans Before 2030 – Who Does Not Want May Be Excluded From Society
Tegen 2030 wil de VN dat elke persoon een biometrische identificatie heeft, die wereldwijd wordt goedgekeurd. De informatie van elk mens zal worden opgeslagen in een universele database, gevestigd in Genève, Zwitserland. Ook niet slim, een atoombommetje op Genéve en weg zijn alle gegevens maar oké?

Human Chip Implant - RFID Chip or Verichip
De organisatie van de Verenigde Naties is gericht aan alle regeringen van de wereld, die de “Universal Biometric Identification” -kaart oplegt aan haar burgers. “Dit nieuwe programma is een model voor de” Nieuwe Wereld Orde “(NWO), en als je de deelprojecten voor deze nieuwe wereldwijde doelen invoert, zul je de dingen erg verontrustend vinden”, meldt The Economic Collapse.

De Verenigde Naties hebben dit project uitgevoerd !!!!!!!!!!!! onder vluchtelingen die zijn aangekomen in Europa. Het systeem verzamelt het gezicht, de iris en de biometrische gegevens van de vingerafdrukken en nestelt zich in de enige officiële documentatie voor vluchtelingen.

Je zou maar een wandelende chip hebben!

De informatie zal naar een centrale database in Genève worden gestuurd, zodat in de praktijk de follow-up mogelijk wordt.

Volgens het Find Biometrics-rapport hopen de autoriteiten dat deze technologie hen!!!(wat willen ze toch met al die gegevens?) in staat zal stellen om het doel van dit soort identificatie voor mannen, vrouwen en kinderen op de planeet, binnen handbereik in 2030 te bereiken. (We kennen de film the Hungergames met een gek als baas…moeten we dit willen want zoiets gaat ooit gebeuren natuurlijk!)

Dit ontwikkelingsinitiatief werd oorspronkelijk gelanceerd door de Wereldbank, die samenwerkt met de VN en andere instellingen om “legale identiteit” in handen te krijgen van iedereen. Het doel is om te zorgen voor een legale en unieke identiteit door iedereen digitale ID-gebaseerde services te bieden.

“Wat zou er gebeuren als iemand dit nieuwe systeem van” legale identificatie “zou weigeren, zou hem ongetwijfeld diskwalificeren van het aannemen van een baan, het verkrijgen van een nieuwe bankrekening, het aanvragen van een creditcard, het verkrijgen van een hypotheek, het ontvangen van enige vorm van overheidsbetaling, etc. die weigerden een “universele ID” te nemen, zou een verachte samenleving worden “, zei Michael Snyder. !!!!!!!

“Wat de elite wil, is ervoor zorgen dat iedereen” in het systeem “zit dat ze controleren en manipuleren voor hun eigen doeleinden, wat een van de redenen is waarom je het gebruik van geld wereldwijd ontmoedigt”, concludeert Snyde.

Zieke facts dus!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥