web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Rh negatieve bloedgroepen stammen zij af van buitenaardsen

MENSEN MET RH-NEGATIEF BLOED KUNNEN AFSTAMMELINGEN ZIJN VAN BUITENAARDSE WEZENS OF ATLANTIËRS

8ae27ba3f460954bee144f04484b2bf7 AnGel-WinGs.nl

Kent u uw bloedgroep? Elk mens op deze planeet heeft bloedgroep O, A, B of AB, en binnen deze typen heb je ofwel RH-positief of RH-negatief bloed. De Rhesus (Rh) factor verwijst naar een specifiek antigeen in het bloed. Als uw bloed het Rh-antigeen mist, bent u Rh-negatief.

Als uw bloed het antigeen bevat, bent u Rh-positief. Ongeveer 85% van de bevolking heeft het antigeen. 15% niet, en worden beschouwd als ‘Rh-negatieven’

541151 10151107122583381 690615173 n AnGel-WinGs.nl

RH Negatieve bloedgroepen zijn een van de meest fascinerende onderwerpen die ik ooit heb onderzocht. Bij de studie van genetica ontdekken we dat we alleen kunnen erven wat onze voorouders hadden; behalve in het geval van mutatie. We kunnen een van de vele combinaties van eigenschappen hebben die we van al onze voorouders hebben geërfd.

Niets meer en niets minder. Daarom, als mens en aap waren geëvolueerd uit een gemeenschappelijke voorouder, zou hun bloed op dezelfde manier zijn geëvolueerd. Bloedfactoren worden veel nauwkeuriger overgedragen dan enig ander kenmerk. Alle andere aardse primaten hebben ook deze Rh-factor.

Dus als de hele mensheid is geëvolueerd uit dezelfde voorouder, zou hun bloed compatibel moeten zijn. Snap je wat ik bedoel? Als we allemaal uit dezelfde voorouder waren geëvolueerd, zouden we allemaal hetzelfde bloed hebben.

Wij niet! RH-positief bloed kan worden herleid tot de resusaap en alle andere primaten, maar RH-negatief bloed KAN NIET. In feite is het nergens anders in de natuur terug te vinden.

Nog iets vreemds.. Wanneer de moeder Rh-negatief is en de vader Rh-positief, kan de baby de Rh-factor van de vader erven. Waardoor hun nakomelingen ook Rh-positief worden. Als dat gebeurt, kan een RH-negatieve moeder de baby aborteren. Waarom?

Om dezelfde redenen kun je een muilezel niet paren met een muilezel om een ​​andere muilezel te maken. Net zoals je geen paar lijgers kunt fokken om nog een lijger te krijgen. Alle dieren en andere levende wezens die de mens kent, kunnen zich voortplanten met elke andere soort. Maat en kleur maakt niet uit. Maar je kunt niet twee gemengde soorten samen kweken.

Lees ook eens:  Het verhaal van Esther is een van de belangrijkste voor het joodse geloof

Als u dat doet, krijgt u iets dat hemolytische ziekte wordt genoemd. Dit is dezelfde allergische reactie die optreedt wanneer een Rh-negatieve moeder een Rh-positief kind draagt. Haar bloed bouwt antilichamen op om een ​​buitenaardse substantie te vernietigen (op dezelfde manier als een virus), waardoor het kind wordt vernietigd. Waarom zou het lichaam van een moeder haar eigen nakomelingen afstoten? Nergens anders in de natuur komt dit van nature voor. Dit feit alleen al wijst op de onmiskenbare mogelijkheid van een kruising tussen twee vergelijkbare, maar genetisch verschillende soorten.

Het punt is dat bijna niemand heeft geprobeerd uit te leggen waar de Rh-negatieve mensen vandaan kwamen. De meeste mensen die bekend zijn met bloedfactoren, gaan ervan uit dat deze mensen een mutatie moeten zijn, zo niet afstammelingen van een andere voorouder. Als Rh-negatieven een mutatie zijn, wat veroorzaakte dan de mutatie?

Waarom gaat het door met exact dezelfde kenmerken? Waarom wijst het de Rh-factor zo gewelddadig af, als het in hun eigen voorouders was? Wie was deze voorvader? Moeilijkheden bij het bepalen van etnologie worden grotendeels overwonnen door het gebruik van bloedgroepgegevens, want ze zijn een enkel genkenmerk en worden niet beïnvloed door de omgeving.

Het Baskische volk van Spanje en Frankrijk heeft het hoogste percentage Rh-negatief bloed. Ongeveer 30% heeft Rh-negatief bloed en ongeveer 60% draagt ​​één RH-negatief gen. Het gemiddelde onder de meeste mensen is slechts 15%-Rh-negatief, terwijl sommige groepen heel weinig hebben.

De Oosterse Joden van Israël hebben ook een hoog percentage Rh-negatieven in hun bevolking, hoewel de meeste andere Oosterse mensen slechts ongeveer 1% Rh-negatief hebben.

fc922fcde9bef6f009d332bc2712f462 AnGel-WinGs.nl

De Samaritanen en de Black Cochin Jood hebben ook een hoog percentage Rh-negatief bloed, hoewel opnieuw Rh-negatief bloed zeldzaam is bij de meeste Afrikaanse volkeren. En tot nu toe is de oorsprong van de Basken onbekend.

Lees ook eens:  Ze landden op aarde... Deze feiten hebben veel archeologen totaal verbijsterd

Hun taal is anders dan alle andere Europese talen. Sommigen geloven dat Baskisch de oorspronkelijke taal was van het boek Genesis. Sommigen geloven dat het de oorspronkelijke taal van de wereld was en mogelijk van een van de oude buitenaardse rassen. Zelfs Edgar Cayce gaf hier commentaar op en legde uit hoe ze uit Atlantis kwamen. Een interessant artikel daarover lees je HIER .

RH-negatieven hebben ook de neiging om vreemde kenmerken over zichzelf te hebben die ongebruikelijk zijn voor de meeste andere mensen in de samenleving, zoals:

 • Een gevoel van er niet bij horen
 • Waarheid zoekers
 • Gevoel van een “Missie” in het leven
 • Empathie en compassie voor de mensheid
 • Een extra rib of wervel
 • Hoger dan gemiddeld IQ
 • ESP-vermogen
 • Liefde voor ruimte en wetenschap
 • Gevoeliger zicht en andere zintuigen.
 • Toename van paranormale/intuïtieve vermogens
 • Lagere lichaamstemperatuur
 • Hogere bloeddruk (sommigen zeggen lager)
 • Overwegend blauwe, groene of lichtbruine ogen
 • Rode of roodachtige tint tot haarkleur
 • Verhoogde gevoeligheid voor warmte en zonlicht
 • Onverklaarbare littekens
 • Empathische ziekten
 • Mogelijkheid om elektrische apparaten te verstoren
 • Ervaar een vreemd onverklaarbaar fenomeen
 • Psychische dromen
 • Gevoelig voor ontvoeringen door buitenaardse wezens
 • Kan niet worden gekloond

Hier zijn enkele andere veel voorkomende persoonlijkheidskenmerken. (Volgens de Japanners, die in hun cultuur veel vaker over persoonlijkheden van de bloedgroep praten dan wij, maakt de RH-factor van een persoon geen verschil als het gaat om persoonlijkheidskenmerken. Dus zelfs RH-positiefbloedige mensen, vooral met degenen die de recessief gen, kan ook dezelfde persoonlijkheidskenmerken vertonen als RH-negatieve mensen met dezelfde bloedgroep.)

Type O – Je wilt een leider zijn, en als je iets ziet dat je wilt, blijf je streven totdat je je doel hebt bereikt. Je bent een trendsetter, loyaal, gepassioneerd en zelfverzekerd. Uw zwakke punten zijn onder meer ijdelheid en jaloezie en de neiging om te competitief te zijn.

Lees ook eens:  Anunnaki volledige film

Type A – Je houdt van harmonie, rust en organisatie. Je werkt goed samen met anderen en bent gevoelig, geduldig en aanhankelijk. Tot uw zwakke punten behoren koppigheid en het onvermogen om te ontspannen.

Type B – Je bent een ruige individualist, die recht door zee is en dingen graag op jouw eigen manier doet. Creatief en flexibel, je past je gemakkelijk aan elke situatie aan. Maar uw aandringen op onafhankelijk zijn kan soms te ver gaan en een zwakte worden.

Type AB – Koel en beheerst, je bent over het algemeen geliefd en stelt mensen altijd op hun gemak. Je bent een natuurlijke entertainer die tactvol en eerlijk is. Maar je bent afstandelijk, bot en hebt moeite met het nemen van beslissingen.

02c8738d3deac426073221fc1c0981c5 AnGel-WinGs.nl

Extra informatie:

Ik weet dat sommigen van jullie hier om zullen lachen, zoals het deel over vatbaar zijn voor ontvoeringen door buitenaardse wezens. Maar er is bewijs om het te staven! Even kijken!
Bloedgroepen van ontvoerden en contactpersonen

Check dan zeker deze link! Er staat veel geweldige informatie over.
http://www.energeticbalancing.us/ rh- negative -blood/

Denk eraan, zelfs als u RH-positief bloed heeft, kunt u een recessief-negatief RH-gen hebben.
http://rhnegativeregistry.com/ rh-negative-factor-recessiv e -trait.html

Hier is de RH Negative Registry-site. Het is geweldig. Je moet lid worden om volledige toegang te hebben, maar het is het zeker waard. http://rhnegativeregistry.com/rh-negative-home-page-

Een van de beste video’s over dit onderwerp. Zorg ervoor dat je degene bekijkt die eraan voorafgaat.. Mechanics of Ascension – DNA Mysteries.

Deze video toont de geschiedenis van de mens vanuit een Sumerisch standpunt. Het toont ook het verband tussen de geschiedenis van de mens en de RH-bloedgroepafwijking.

Bron 
Bron 

Atlantiërs waren Annunaki afstammelingen

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥