web analytics
11:11 Dubbele getallen
GeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

DUIZENDEN hiervan zijn overal in de oude geschiedenis gevonden

Verspreid over de locaties van het oude Mesopotamië zijn duizenden apparaten die cilinderzegels worden genoemd. Het zijn gelijke delen postzegels, creditcards en sieraden. Ze waren de manier waarop mensen tekenden voor dingen en bewezen wie ze waren in de dagen vóór de papierindustrie. Het is een fascinerend overblijfsel uit een lang vervlogen tijd en het bewijs dat dezelfde authenticatieproblemen waarvoor blockchain is ontwikkeld, vanaf de eerste dag deel uitmaken van de mensheid

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥