web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

ANUNNAKI FILM 4 | Verloren boek van Enki | Zacharia Sitchin | Tablet 12 tot 14

Anunnaki Movie 4 is het einde van het verhaal van de Anunnaki gebaseerd op Zecharia Sitchin’s The Lost Book of Enki.

Synopsis van de Twaalfde Tablet

-De grond droogt uit, vlaktes en rivierdalen worden gehervest.  Er komt veel goud uit de Lands Beyond the Seas Anu en zijn echtgenote Antu arriveren voor een gedenkwaardig bezoek. De mensheid heeft gratie gekregen van de vertrekkende Anu, maar Marduk blijft rebels.

De Eerste Regio en ruimtefaciliteiten zijn Enlilite-landen De eerste beschaving van de mens begint in de Eerste Regio (Sumer) Marduk eigent zich een plek toe om een ​​illegale lanceertoren te bouwen Gefrustreerd door de Enlilites, neemt Marduk de Tweede Regio in beslag Hij zet Ningishzidda (Thoth) af en ze worden verbannen naar verre landen.

Hij verklaart zichzelf Ra, oppergod, telg van de priesterlijke koninklijke familie Annies, opgevoed door Nabu, probeert de ruimtehaven te veroveren Enki overheersend, de goden nemen hun toevlucht tot Weapons of Terror Ninurta en Nergal vernietigen de ruimtehaven en zondige steden,

De ronddrijvende nucleaire wolk brengt iedereen de dood in Sumerie.

Marduk’s gekozen centrum, overleeft de ramp Enid ziet het als een voorteken van Marduk’s onvermijdelijke heerschappij Enlil denkt na over het verleden, het lot

Accepteert de heerschappij van Marduk, trekt zich terug in verre landen De broers nemen sentimenteel afscheid Enid ziet het verleden als een voorspellingsgids voor de toekomst. Hij besluit alles op te dragen als een record voor het nageslacht

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥