web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Zeldzame ‘EMM-negatieve’ bloedgroep gevonden bij 65-jarige man uit India’s Gujarat

“Er is vastgesteld dat een 65-jarige man uit de Indiase staat Gujarat de zeldzame EMM-negatieve bloedgroep heeft, waardoor hij de eerste en de tiende persoon ter wereld is in India met de unieke bloedgroep.”

De EMM-negatieve bloedgroep kan niet worden ingedeeld in de bestaande A-, B-, O- of AB-bloedgroepen en daarom kunnen mensen met deze zeldzame groep hun bloed niet doneren en kunnen ze dat ook niet hebben het van wie dan ook.

Een 65-jarige man uit de Indiase staat Gujarat heeft de zeldzame EMM-negatieve bloedgroep, waardoor hij de eerste en de tiende persoon ter wereld is in India met de unieke bloedgroep.
Hij werd geïdentificeerd met de zeldzame bloedgroep terwijl hij werd behandeld in een ziekenhuis in de stad Ahmedabad na een hartaanval. Hij had bloed nodig voor een hartoperatie.
De arts van het Samarpan-bloeddonatiecentrum, Sanmukh Joshi, vertelde India Today dat toen de bloedgroep van de man niet werd gevonden in het Prathama-laboratorium van Ahmedabad, zijn bloedmonsters naar het bloeddonatiecentrum in de stad Surat werden gestuurd, waar zijn monster niet overeenkwam met het bloed groepen.
De bloedmonsters van de oudere man, en die van zijn familieleden, werden naar de Verenigde Staten gestuurd om te worden onderzocht en er werd bevestigd dat de bloedgroep van de man India’s eerste en ’s werelds tiende geval van de zeldzaamste bloedgroep was, onthulde Joshi.
Volgens de experts zijn er vier soorten bloedgroepen in het menselijk lichaam, die verder bestaan ​​uit 42 soorten systemen, zoals A, B, O, Rh en Duffy. Er zijn ook 375 soorten antigenen waarin het EMM-antigeen over het algemeen hoog blijkt te zijn.
Mensen met een laag EMM-antigeen in hun bloed zijn echter anders dan normale mensen. Daarom heeft de International Society of Blood Transfusion (ISBT) vanwege het ontbreken van EMM in het bloed de zeldzame bloedgroep EMM negatief genoemd.
Tot nu toe zijn er slechts 10 mensen in de wereld die de EMM-negatieve bloedgroep hebben.

https://bendedreality.com/rare-emm-negative-blood-group-found-in-65-year-old-man-from-indias-gujarat/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥