web analytics

Regeringen die dodelijke covid-vaccins verplichtten, geven nu ARTSEN de schuld voor het niet vertellen van patiënten over risico’s

Nadat Oostenrijk het eerste land ter wereld was geworden dat Wuhan-coronavirus (Covid-19) “vaccinatie” aan alle burgers oplegde, probeert Oostenrijk nu de verantwoordelijkheid af te schuiven op artsen voor alle gezondheidsschade die het gevolg is.
De Oostenrijkse minister van Volksgezondheid Johannes Rauch zegt dat artsen, en niet hijzelf en zijn collega-politici, verantwoordelijk zijn voor alle verwondingen en sterfgevallen omdat ze hun patiënten niet hebben gewaarschuwd voor de risico’s van het krijgen van een injectie.

Het maakt niet uit dat deze patiënten geen andere keuze hadden dan ze te krijgen – en artsen waren in principe verplicht om ze te geven. Volgens Rauch is het de schuld van iemand anders dat duizenden Oostenrijkers nu dood of permanent gewond zijn vanwege het beleid dat hij heeft helpen creëren.
De  SuperSpreader Substack noemt Rauch’s schuldspel de “meest epische gooi onder de bus om je eigen a** van onze generatie te redden” – en hij heeft gelijk. Niet alleen is de bewering van Rauch onzinnig, maar het toont absoluut aan dat de  plandemie  in een snel tempo aan het afbrokkelen is.

“Iedereen die oplet, begrijpt al dat zodra de lichamen zich beginnen op te stapelen, het ECHTE vuurwerk zal beginnen”, voegt de “Mole” Substack eraan toe.
“We zullen verwoede vingerwijzen en hondsdolle schuld zien verschuiven. Krijsen bleek tot 11 te concurreren met een woord braaksel van leugens over wie wat zei en wanneer. Het wordt iets spectaculairs om te zien.”

Als Oostenrijkse artsen prikverwondingen hadden gemeld, zouden ze hun licenties zijn kwijtgeraakt

Het blijkt dat Oostenrijkse artsen nooit een manier hebben gehad om hun patiënten te waarschuwen voor de risico’s die eraan verbonden zijn, aangezien die risico’s werden verborgen door politici en hun Big Pharma-vrienden die wilden dat de waarheid verborgen bleef.

Lees ook:   Anti vaxxers zijn niet te bekeren

Niet alleen dat, maar artsen in Oostenrijk mogen zelfs geen vaccinschade melden, zelfs niet in vermoedelijke gevallen. Dit komt door “strikte instructies van de medische vereniging”, tweette een bekende persoon.
“Iedereen die dit schendt, wordt het recht om te ordenen ingetrokken”, legt de tweet verder uit.
Niets van dit alles werd echter onthuld door de door het bedrijf gecontroleerde media. Krantenkoppen over de hele wereld citeerden Rauch’s bewering dat het “medische beroep” verantwoordelijk is voor covid-prikverwondingen en sterfgevallen.

Een kop verklaarde dat Rauch een “aansprakelijkheidshamer” liet vallen door zogenaamd te “bevestigen” dat “artsen verantwoordelijk zijn voor vaccinschade”, simpelweg omdat zij degenen waren die te horen kregen dat ze de injecties in de armen van mensen moesten steken,  of anders .

“Hij lijkt te proberen zijn eigen hoofd uit de steeds strakker wordende strop te trekken en de verantwoordelijkheid te willen ontlopen”, zei een kritisch rapport over Rauchs afschuiven van de schuld.
“Hoewel hij de ‘vaccinaties’ voorschrijft, wordt de aansprakelijkheid volledig verschoven naar de medische professie.”

Artsen riskeren boetes tot 14.000 euro voor covid “vaccin” verwondingen en sterfgevallen

De artsen de schuld geven is blijkbaar niet genoeg voor Rauch. Hij steunt ook het straffen van artsen tot 14.000 euro voor hun rol bij het toedienen van de prikken waardoor velen gewond raakten of stierven.
Hoewel Oostenrijkse artsen in principe geen andere keuze hadden, behalve om hun medische licentie te weigeren en te verliezen, verklaarde Rauch dat hij helemaal niet verantwoordelijk is en dat artsen een prijs moeten betalen.

“De reikwijdte van de medische opleiding is al jaren aangetoond in het Oostenrijkse vaccinatieplan en ik kan ervan uitgaan dat artsen werken in overeenstemming met de aanbevelingen en de stand van de techniek”, zegt Rauch, bewerend dat hij onschuldig is.

Lees ook:   Urgenda klaagt staat aan en daarom lockdown?

In wezen zegt Rauch dat artsen hadden moeten vermijden naar hem te luisteren en in plaats daarvan hun eigen due diligence hadden moeten doen om te zien of ze echt “veilig en effectief” waren, zoals Rauch en anderen beweerden.

“De functie van de informatie is om de beslissingsvrijheid van de betrokkene te beschermen”, legt een rapport uit. “Dit kan zowel bestuurs- en/of tuchtrecht worden bestraft als gevolgen hebben op grond van het aansprakelijkheidsrecht.”

Als het perspectief van Rauch het officiële standpunt van de Oostenrijkse regering wordt, kunnen artsen in heel dat land de komende maanden en jaren te maken krijgen met rechtszaken over de rol die ze blijkbaar speelden bij het misleiden van de massa om de mouwen op te stropen voor dodelijke ‘medicijnen’.

 Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button