web analytics
11:11 Dubbele getallen

De vaccins “kunnen niet werken” omdat COVID een “verkoudheidsvirus” is

Professor Edward J. Steele, een Australische moleculaire en cellulaire immunoloog, geneticus en microbioloog, zegt dat de COVID-19 “vaccins “niet kunnen werken” omdat de ziekte die ze moeten voorkomen een “verkoudheid” is. virus.” 

Steele zei: “Ik moet benadrukken: dit is een verkoudheidsvirus, 99,9% van de mensen komt er vanaf.”

In dezelfde stijl als Dr. Mike Yeadon praat Steele niet over wetenschappelijke feiten en logische conclusies, maar roept hij zijn oneerlijke collega’s en onwetende, corrupte politici uit. Steele zegt dat de vaccins niet kunnen werken omdat een prik in de arm geen mucosale antilichaamrespons in de neus, mond en darmkanaal kan stimuleren, waar ze nodig zijn om het virus te neutraliseren voordat het cellen kan binnendringen en repliceren. Dit is de weg naar natuurlijke immuniteit voor degenen die zoiets als een verkoudheid hebben, wat alle COVID-19 is, alles wat het ooit is geweest, en waarom een ​​”vaccin” niet mogelijk is om verkoudheid te voorkomen.

Steele weet dit, en zijn collega’s ook. Zelfs gewone mensen vragen zich af waarom politieke parasieten in de heersende klasse er in hemelsnaam op zouden blijven aandringen dat mensen worden geïnjecteerd met iets dat niet zal voorkomen wat ze zeggen dat het doet en het immuunsysteem aantast.

Britse heersers
publiceerden stilletjes een rapport dat het Vaxxed-account voor 94% van alle COVID-19-sterfgevallen bevestigt 2022, en maar liefst 90% daarvan was drievoudig of viervoudig gestoken. Dat betekent dat bij elke injectie uw kansen om aan de ziekte te overlijden toenemen, de injecties zouden moeten voorkomen.

Ook al blijven de marionetten van de heersende klasse in de reguliere media proberen het te verbergen en te verdoezelen, er is zoveel meer bewijs dat deze “vaccins” erg gevaarlijk zijn dan enig bewijs dat ze ook maar iets nuttigs doen.

Lees ook:   PCR test van de baan!?

Als de alternatieve verklaringen publiekelijk hadden kunnen worden gedeeld in plaats van gecensureerd, had de bevolking kunnen worden opgeleid, maar “de propaganda, de leugens en de verkeerde voorstelling van zaken zijn op zo’n schaal” dat het nu te laat is. -De Exposé

Tijdens een interview met Asia Pacific Today in september vorig jaar (2021) zei Steele:

“Ik moet benadrukken: dit is een verkoudheidsvirus, 99,9% van de mensen komt er vanaf… Hoe kan een prik in de arm je mogelijk beschermen tegen besmetting met Covid-19? … Geen van de vaccins die in de armen worden gestopt, kan die immuniteit mogelijk activeren. Dat doen ze niet, ze kunnen gewoon niet werken volgens de eerste principes … Ze weten dat ze weten dat het vaccin niet kan werken.” 

De CDC geeft toe: PCR-tests kunnen GEEN onderscheid maken tussen coronavirussen!
Als immunologen en de PCR-tests geen onderscheid kunnen maken tussen verkoudheid en SARS-CoV-2, wat zegt dat ons dan? Vrijwel wat sommigen van ons altijd al wisten. De meesters hadden geen nieuwe “pandemie” nodig, ze moesten alleen verkoudheid en griep een nieuwe naam geven en de massa zo in paniek brengen dat ze zichzelf vrijwillig zouden injecteren met een experimenteel medicijn dat hun lichaam vernietigt nadat ze zich hebben onderworpen aan verachtelijke tirannie vanwege angst. 
De wetenschap van angst: hoe de elitisten het gebruiken om ons te beheersen en hoe we ons kunnen
 Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button