web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Oude buitenaardse wezens verlieten onze planeet 20.000 jaar geleden en zij zijn onze ware voorouders

Veel buitenaardse wezens hebben contact opgenomen en beweerden een visie te hebben op de toekomst van de wereld. Ze zagen holografische beelden van ons universum en kwamen tot de conclusie dat de uitkomst zeer onverwacht was vanwege de vele geschiedenissen.

6fc24f2b5f8b16efd278cebac46f63d5 AnGel-WinGs.nl

Wat als onze planeet honderden, zo niet miljoenen jaren geleden werd bezocht door buitenaardse wezens? Dit houdt in dat ze onze voorouders zijn, dat ze zich zorgen maken over de toekomst van de wereld en dat onze planeet in zekere zin nog steeds van hen is.

Teleportatie, tijdreizen, incarnatie en andere fenomenen blijven een diep mysterie omdat we de technologie en intellectuele vaardigheden missen om ze te begrijpen. Op deze manier, als je antwoorden zoekt, is het beter om eerst uit te zoeken wie je bent en dan aan je reis te beginnen, een reis door de geschiedenis van de planeet en de mensheid. Een deel van de informatie die je wilt, kan in ons DNA zitten, dat onder hypnose kan worden onderzocht. Dit kan echter ook in een droom voorkomen.
818f5f050c8cbfaace35f23ee90f60c2 AnGel-WinGs.nl
Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥