web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Een Anunnaki in de stamboom?

1fcf4bbf9a21c78c2b4939206d884da8 AnGel-WinGs.nl

De buitenaardse voorouderstheorie is enorm complex, extreem bizar en vult net genoeg gaten in de evolutietheorie om een ​​bescheiden aandeel aanhangers te winnen. De invloed van de theorie strekt zich uit van sci-fi-films zoals Mission to Mars en Stargate tot het uitvoeren van het zeer reële debat over regenerosietests die suggereren dat de Egyptische piramiden ouder zijn dan aanvankelijk werd vermoed.

Eerst de theorie; discussie zal volgen.

Een mensachtig ras genaamd de Anunnaki, die op de nog onontdekte 10e planeet in ons zonnestelsel leeft, kwam ongeveer 432.000 jaar geleden naar de aarde. Ze hebben onze soort genetisch gemanipuleerd door hun eigen DNA te combineren met dat van Homo erectus. Het doel van de Anunnaki was om mensen als slaven te gebruiken om de planeet te helpen goud te delven. Anunnaki verliet uiteindelijk de planeet en liet hun slaven achter.

Het voordeel van de buitenaardse voorouderstheorie is dat het een veel meer letterlijke interpretatie van de oude mythologie mogelijk maakt. Introduceer high-tech in een low-tech beschaving, en plotseling is het logisch dat sommige mensen 500 jaar leefden, dat mythische goden eigenlijk wezens van vlees en bloed waren, en dat vertoningen van goddelijke macht gemeengoed waren.

Ondersteuning voor deze theorie, zeggen voorstanders, is te vinden in de gedetailleerde historische archieven die zijn gegraveerd op 5000 jaar oude Sumerische kleitabletten die in de Eufraatvallei zijn ontdekt. In 1976 bestudeerde een Russische journalist genaamd Zecharia Sitchin de tabletten en schreef een boek waarin hij zijn conclusies introduceerde, The 12th Planet , het eerste in de serie “Earth Chronicles” boeken.

Tegenwoordig heeft auteur Lloyd Pye, een voormalig sciencefictionschrijver, de theorie van Sitchin verder ontwikkeld in zijn boek Everything You Know is Wrong, Book One: Human Origins en op zijn website, www.lloydpye.com

Lees ook:   De heilige GEEST VLOEISTOF die de mens doet zien (CSF)

“[De traditionele kijk op geschiedenis] zal niet voor altijd vliegen”, zegt Pye. “Het gewicht van de geloofsbrieven van [antropologen] houdt de ballon omhoog, maar uiteindelijk laat iemand hem knappen. En dat is wat we willen doen. We zullen na verloop van tijd zegevieren; we weten dat we gelijk hebben. Er is een constante wisseling in de wetenschap, en we maken allemaal deel uit van het omzetproces. Ik ben, Marcia Schafer is, we zijn allemaal.”

Pye beschrijft zichzelf als niet-metafysisch en toegewijd aan harde wetenschap. Dit zijn volgens hem zijn twee beste argumenten voor de theorie:

b3aff71d713d31f90e9d935f3573237b AnGel-WinGs.nl

“Ten eerste hebben we geen fysieke gelijkenis met primaten, waarvan we zogenaamd afstammen. We hebben niet hun haar, hoofd, spierkracht, huid, hersenen, ogen en we hebben hun chromosomen niet. Het feit dat we verteld dat we afstammen van primaten is een grap.

“Twee, we zitten vol met genetische defecten. Er zijn genetische defecten in het wild, maar het zijn er maar heel weinig. En geen defecten in het wild doden het dier voordat het volwassen is. We hebben meer dan 4.000 genetische aandoeningen en tellen mee. komen zulke defecten in de genenpoel? Ze moeten daar worden gebracht door het proces van knippen en splitsen – het is duidelijk dat we alleen daaruit genetisch gemanipuleerd zijn.’

Paul Saffo, directeur van het Institute for the Future, zegt dat de redenering van Pye typerend is voor new age-futuristen.

“De grote fout van de UFO-gelovigen is dat ze wetenschap behandelen als de Schrift”, zegt Saffo. ‘Ze behandelen onvolmaakte hypothesen als definitieve conclusies, waarbij ze de wetenschap gebruiken, maar niet de logica. Al deze wetenschappelijke termen worden door hen gebruikt als Latijnse bezweringen voor hoog-katholieken.’

Lees ook:   Hoe Marduk zijn religie gebruikte om de aarde en thuisplaneet te regeren

Saffo wijst op de massale zelfmoord van de Heaven’s Gate. Toen de UFO-cultus een telescoop kocht om de aanwezigheid te bevestigen van een buitenaards ruimtevaartuig dat de komeet Hale-Bopp volgde, en het vervolgens niet zag, gaven ze de telescoop terug en klaagden dat het defect was.

“De prop dient het gebruik zolang het hun theorie dient”, zegt Saffo. “Ze begrijpen het fundamentele principe van Occam’s Razor niet – de eenvoudigste verklaring die door feiten wordt ondersteund, is correct.”

Pye antwoordt: “Dat is een goed punt, en het is een van de dingen waar ze zich achter verschuilen. Ze blijven maar zeggen: ‘Geef ons de tijd, we zullen het antwoord vinden.’ Het is als de ontbrekende schakel. Ze zullen het niet vinden, ze hebben 140 jaar gezocht, het bestaat niet. Je gaat van Neanderthalers, of Homo erectus, en dan plotseling van de ene op de andere dag in het fossielenbestand heb je Cro-Magnons , die er absoluut niet uitziet als iets dat eerder is gekomen.”

Douglas Raybeck is hoogleraar antropologie aan het Hamilton College en heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheid van buitenaards leven. Hoewel hij gelooft dat er een kans is op leven elders in het universum, zegt hij dat de theorie van buitenaardse voorouders absurd is.

“Ondanks de woorden over ‘missing link’ enzovoort, hebben we een uitstekende staat van dienst op het gebied van evolutie”, zegt Raybeck. “Het is vrijwel onmogelijk dat we plotseling een buitenaardse levensvorm binnenkwamen waarvan het DNA, de structurele pasvorm en de sensorische organen zo mooi passen bij wat er eerder was. De enige manier waarop ik het argument zou geloven, is dat het mogelijk is dat leven is gezaaid uit meteorieten, maar op dat moment hebben we het over iets dat niet complexer is dan een bacterie.”

Lees ook:   Erich von Daniken De tijdmachine

Wat betreft mensen met meer genetische defecten, wijst Raybeck erop dat mensen veel complexer zijn dan de meeste zoogdieren en merkt op dat “als we [gemaakt in een laboratorium] zouden zijn, we veel beter ontwikkeld zouden zijn.”

“Als je op het punt stond een dier te construeren,” redeneert hij, “zou je dan een reeks moeilijk te voorspellen anomalieën binnensluipen?”

Bron

 

Ook interessant

http://atlanteangardens.blogspot.com/2014/04/history-of-mysterious-scythians.html

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥