web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenis

Anunnaki Elohim geschiedenis

HiSTORY OF THE ANUNNAKi – HET VERLOREN BOEK VAN ENKi

anunnaki - Google Zoeken

De Anunnaki zijn mensen zoals wij, maar wij zijn meer zoals zij. Wij zijn hun nakomelingen, naar hun beeld. De Anunnaki zijn GEEN reptielachtige of slechte engelen, dat is een ander ras van wezens. Er zijn GEEN mensen met een hagedisoog. Er zijn GEEN Shape Shifters. NiBiRU is een 10e planeet en GEEN donkere ster. De Anunnaki stonden bekend als de ANCiENT ASTRONAUTS, The Elohim, The Gods, and Angels of Genesis en The Book Of Enoch. Bekend als de Sumerische goden, Egyptische goden, de Griekse goden, de Noorse goden die echt op aarde rondliepen. De verhalen van Genesis en alle goden van alle mythologische verhalen, in een StarWars-versie met Beam Weapons and Skyships, brengen je in actie. – Zie hier ook verhaalfoto’s en Story on Video.

We zoeken – The Missing Link – tussen de mensachtigheid en de mens
Het is We are – The Missing Link – tussen de mensachtigen en de oorspronkelijke mens

anunnaki - Google Zoeken
TiAmat (oude aarde) was waar de asteroïdengordel is. Toen Nibiru het zonnestelsel binnenkwam, crashte een maan van Nibiru in TiAmat en werd de ene helft van TiAmat de asteroïdengordel. Nieuwe aarde verplaatst naar haar nieuwe positie.

The North Wind Moon Crash into TiAmat (Old Earth)

Nieuwe aardesluiting scheidt supercontinent Pangea, mariana geul

Pluto’s off-set baancircuit, Pluto was een maan van Saturnus, weggetrokken door Nibiru.

Het 3600-jarige baancircuit van de 10e planeet Nibiru. De innerlijke warmte verwarmt de planeet als een warm jas-broeikaseffect, in de koude periode weg van de zon. De atmosfeer beschermt de planeet tegen de brandende zonnestralen in de warme periode.

Anunnaki History – A North against South Nuclear WAR op de planeet NIBIRU. Vrede werd afgekondigd en door Lot gekozen, een North King en South Queen United The Planet by Marriage.

Het zonnestelsel, 10 planeten, zon en de maan van de aarde.
Een grote reden waarom ze de maan van de aarde opnemen als onderdeel van
de 12 Planet Member-familie, de aarde wordt ook de 7e planeet van Nibiru genoemd

anunnaki - Google Zoeken
MAAN REDT AARDE VAN EEN KOMEET impact

OUDE ASTRONAUTS ANUNNAKi SUPER MENSEN

De Anunnaki beschreef de planeten tijdens reizen, de kleuren ervan.
Enki bezocht de maan en bracht de sterren van de astrologie in kaart.
en de precessie van 26.000 jaar van de equinoxen 72×30 = 2160×12 = 25.920

OUDE ASTRONAUTS

ALALU is het GEZICHT OP MARS en is zijn GRAF. Een monument voor een koning van Nibiru.
ALALU is de eerste Anunnaki die naar de aarde komt

ALALU, door de asteroïdengordel gestraald om bij de AARDE van de planeet van goud te komen, om de atmosfeer van Nibiru te redden van een groot gat in de ozonlaag.
Goud gebruiken in het beste poeder (monoatomair goud)

anunnaki - Google Zoeken
De ANUNNAKi landden hier en vestigden Eridu in de Edin (Eden) in 7 dagen, waardoor ze een 7e dag rustdag maakten. Gelegen tussen de rivieren Tigris en Eufraat, bouwden de Anunnaki-steden in het oude Mesopotamië en het land van de Sumeriërs, de Edin (Eden) Nu lagere IRAK.

OUDE ASTRONAUTS

DE 12 ANUNNAKI-LEIDERS-
ENKi, ENLiL en NiNMAH, zijn de 2 zonen en dochter van de koning ANU .————-
Enki’s 6 zonen MARDUKE, NiNGiSHZiDDA, NERGAL, GiBiL, NiNAGAL, ​​DUMUZi.
ENLiL’s 3 zonen – NiNURTA, NANNAR, iSHKUR.
Nannar’s zoon en dochter, TWiNS – Utu en iNANNA.

Anunnaki

De Anunnaki kwamen naar de planeet de aarde van goud omdat ze door hun nucleaire oorlogen een breuk in hun ozonlaag in de atmosfeer van hun planeet hadden en ontdekten dat goud in zijn witte poeder monatomische toestand het enige element was dat hun ozonlaag opschortte en genas probleem. De Anunnaki zwoegden duizenden jaren de goudmijnen op aarde totdat een muiterij het idee opriep om een ​​arbeidersras te creëren naar hun beeld en gelijkenis.

De Anunnaki zijn wetenschappers die DNA-techniek kennen. De Anunnaki kunnen 500 duizend jaar leven. Het zijn onsterfelijke mensen. Ze ontwikkelen ons DNA in hun beeld, maar zonder de tak met lange levensduur, in een blaasje gemaakt van de klei van de aarde als een reageerbuis Baby-insert in Anunnaki-vrouwen en baren de mens op aarde.

DNA levensboom

anunnaki - Google Zoeken
De geboorte van de Anunnaki van Adam en Eva (Adamu en TiAmat). Eerste generatie aardmensen. – De Anunnaki zwoegden de goudmijnen voor 80 shars, bijna 300.000 jaar, daarna een muiterij, voordat ze arbeidershulpen creëerden naar hun beeld en hun gelijkenis. ———
Hominiden Homo-erectus DNA invitro met Anunnaki Human

 

Ningishzidda ingenieurs Anunnaki mannelijke menselijke essentie DNA met het ovale ei van Homoerectus vrouw in een blaasje gemaakt van de klei van de aarde (zoals reageerbuisbaby) en steekt het in de baarmoeder van Ninmah (Ninharsag).

Ninmah baart Adamu. Hetzelfde als voor een meisje, Enki voegt het in Damkina in (Ninki (Enki’s echtgenoot, Alalu’s Daughter). Damkina baart Tiamat. ADAMU & TIAMAT (cromagnon primitieve man) de modellen die zijn gemaakt in het beeld van de Anunnaki. —— ——-
De DNA-tak van een lang leven zoals Humans of Nibiru werd niet gegeven De DNA-tak voor voortplanting ontbrak ook, dus in een sergisch genetische procedure, haalt de rib van Enki en Ninmah Ningishzidda de twee takken van DNA eruit voor voortplanting en inserts in de rib van Adamu en Tiamat. Nadat ze zich hebben voortgeplant. —————– Nu ze voortplanting kennen, bedekken ze zichzelf. Niet langer naakt, Enlil loopt in de Edin ziet dit en verbant hen met Enki uit de Edin naar de Abzu (Afrika).
De primitieve cromagnon-man (grotman) werkte de goudmijnen voor het Anunnaki-volk.
Cromagnon primitieve mensheid

anunnaki - Google Zoeken
Enki’s plan om Civilized Man (moderne man) naar Farm and Shepard te brengen. 2e generatie aardmensen. Enki verwekte Adapa + Titi
(Bijbelse Adam & Eva) van twee prachtige cromagnon primitieve meisjes.
moderne beschaafde mensheid (homosapien man)
Bijbelse Adam & Eva

Adapa en Titi hadden tweelingjongens Ka-in en Abael. Ka-in werkte en Abael was een herdershond. De graan- en ooischapen werden uit Nibiru gehaald.

Later kregen Ka-in en Abael een vuistgevecht. Ka-in raapte een steen op en sloeg hem herhaaldelijk. toen hij het bloed zag stromen, riep hij Abael, mijn broer! maar het was te laat. Ka-in bleef naast zijn broer huilen. Titi zag in een droomvoorgevoel Abael’s bloed in de hand van Ka-in en maakte Adapa wakker en ging naar zijn zonen.

Enki boos, verbannen Ka-in naar het land van zwerven met een zus Awan en werd over de grote zee meegenomen naar Amerika. voordat hij daarheen ging veranderde Ningishzidda veranderde Ka-in’s levensessentie (DNA) zodat een baard niet zou groeien (The Mark). Laat afstammelingen van Ka-ins onderscheiden (indianen geen baard?) Indianen van Amerika, een menselijk ras zonder baard.
Ook zijn Flood Survivors

Adapa en Titi hebben (SETH) later om Abael te vervangen. hadden in totaal 30 zonen en 30 dochters.

Enkimi (ENOCH) een aflopende 7e van Adapa.
Enkimi (ENOCH) was geliefd bij Enki en leerde hem de sterren. Enkimi (Enoch) werd meegenomen op een hemelreis met Marduke naar MARS en Enkimi (ENOCH) verbleef op MARS tot het einde van zijn dagen bij Marduke, die de bevelhebber was van de Anunnaki op MARS genaamd igigi Anunnaki.

Ziusudra, utnapishtim, (Bijbelse NOAH) Zoon van Enki, een halfgod 3e menselijke generatie van de aarde, geboren uit een aardse vrouw, kleindochter van Enkimi (Henoch). Wit als de sneeuw die zijn huid was. De kleur van wol was zijn haar. Zoals de lucht zijn ogen waren, schitterden zijn ogen in een schittering. (lijkt op de engelen (Anunnaki-volk) (Book Of Enoch ch106)
(Albino)

De Anunnaki gestationeerd op Mars (igigi) waren The Fallen Angels Story (zoals The Book Of Enoch)
Later 600 Anunnaki op aarde. Op Lahmu (Mars) 300 als een tussenstation voor het goud naar Nibiru.
Shamgaz, leider van 200 van The igigi (Anunnaki op Mars),
daalde af naar de aarde voor een bruiloft van Marduke en Sarpanit, een dochter van Enkimi (Enoch), een aardse vrouw. Na de ceremonie ontvoerden de 200 igigi vrouwen en eisten hetzelfde om vrouwen te hebben en nakomelingen bij zich te hebben.
Nakomelingen zijn ook 3e generatie aardmensen (neo moderne mens, neo homosapien na overstroming)

A Planet Landing

NOAH’s ARK-verhaal (Ziusudra, zoon van de Anunnaki Enki) De zondvloedvloed van Ziusudra (Noah). De zwaartekracht van Nibiru zorgde ervoor dat de Antarctische ijskap in zee gleed, waardoor een Super Tital Wave over de aarde zweefde. Toen smolten de ijskristallen boven de stratosfeer die de kosmische straling op dat moment blokkeerde en het regende 40 dagen en 40 nachten. Als ze daarna meer goud vinden, zien ze het als de onzichtbare hand van de maker.
Zie GALZU- DE ENGEL VAN DE CREATOR

De ark rust op de berg van ARARAT, BERGEN VAN ARATA

Ziusudra (Noah) geeft een lamsoffer in lof

The Anunnaki maakten THE PYRAMIDS en The SPINKS after The Flood, ontworpen door Enki’s zoon Ningishzidda (Thoth). Enki tot Enlil woorden van sugestie zeiden: Wanneer in de toekomst zal worden gevraagd: wanneer en door wie is dit wonder gevormd.

The Great Stone Platform. Een landingsplaats van de Skyships, ontworpen door Enlil. De Great Megalith Stones gedragen en geplaatst door de Skyships. Een structuur van eeuwig. De Tempel van de God Jupiter heeft eroverheen gebouwd in Baalbek Libanon.

THE BOND HEAVEN EARTH Mission Control Center. De Tempelberg van Salomo, Koepel van de Rots, in het oude Jeruzalem. De bergen van Arata ten noorden ervan. Enki en Enlil in overleg om de nieuwe plaats van hemelwagens in de buurt van de landingsplaats te maken. Enlil vanuit de lucht de afstand van de Landing Place en de Chariot Place die hij heeft gemeten. Omgeven door witte bergen. Een geschikte mount koos hij. De berg van de weg die hij noemde, noemde het. Een platform van stenen verwant maar kleiner dan de landingsplaats die hij had besteld; In het midden werd een grote rots van binnen en van buiten uitgehouwen om een ​​nieuwe BOND HEAVEN EARTH te huisvesten.

Gelijke afstand van boven. ARARAT BERGEN NOORDEN, DE LANDPLAATS, HET CONTROLECENTRUM, DE CHARIOTPLAATS (SPACEPORT),

CELESTIAL CHARIOT PLACE (SPACEPORT) het SiNAi-schiereiland Egypte

anunnaki - Google Zoeken

The OBELISK, Een origineel MONUMENT van The Anunnaki gedocumenteerd in The Tablets. Een hoge pilaar die de hemel bereikt op een platform dat niet kan worden omgevallen.

HET TOREN VAN BABEL VERHAAL – Marduke neemt het land Babylon, toont zijn aardvolgers het maken van stenen (vuursteen om te harden) en bouwt een toren. “Marduke bouwt een ongeoorloofde poort naar de hemel. (Een sterrenpoort) Als we dit toestaan, zal geen enkele andere kwestie van de mensheid onbereikbaar zijn. Dit slechte plan moet worden gestopt! Zei Ninurta; allemaal met dat overeengekomen. Het was nacht toen de Enlilite Anunnaki kwam, vanuit hun luchtschepen met vuur en zwavel de toren die ze regenden en vernietigden. Ze verspreidden zich over het land. Enlil in elk gebied en elk land de mensen een andere taal die hij liet spreken. Een andere vorm van schrijven maakte hij dat de andere zou het niet begrijpen.

Het epos van Gilgamesj
Zijn vader was half Anunnaki van een decant van Utu. Zijn moeder was een Anunnaki-dochter van Enlil. Gilgamesj was 2/3 Anunnaki halfgod, een grote reuzenkoning en reisde naar de landingsplaats en het 4e gebied van de Anunnaki onder wereldtunnels. Om hem een ​​dubbele Gilgamesj Ninharsag Fashioned te leiden en te beschermen. ENKIDU (een Android) gemaakt door Enki. Hun grote avonturen samen Enkidu doodt de Bull of Heaven (een Taurus Beast van Enlil), een bewaker van de poort naar de Anunnaki Underworld Tunnels. Enkidu sterft na in wateren. Gilgamesh ontmoet later Ziusudra in de onderwereldtunnels van Anunnaki. Ziusudra vertelt hem over de zondvloed en over een Long Life-plant. Gilgamesj slaagt er niet in de plant te hebben en keert als sterveling terug naar zijn stad.

De Nazca-lijnen van Zuid-Amerika.
Een alternatieve poort naar de hemel, Bond Heaven Earth (StarGate), gebouwd door Enlils strijderszoon Ninurta
Zwarte SkyBird van Ninurta

anunnaki - Google Zoeken
Anunnaki City gebouwd op een groot meer. Huis van Ningishzida- Anunnaki-leider bekend als Thoth –
AZTEC CITY – nu Mexico City

Endubsar, Scribe Of Enki (zoals Mozes) gekozen en schreef gedurende 40 dagen en 40 nachten de woorden van een Anunnaki zelf Enki, woord voor woordcitaat “geen woord gemist, geen woord toegevoegd” HET VERLOREN BOEK VAN ENKI – Tablets van de Anunnaki gemaakt van hemelsblauwe Lapis Lazuli-steen, geplaatst in een kist van acaciahout ingelegd met goud aan de buitenkant (zoals de ark van de regering) Endubsar, With Long Life I Have Been Blessed.

GALZU- DE ENGEL VAN DE MAKER VAN ALLEN

GALZU – DE ENGEL VAN DE CREATOR VAN ALLE gidsen De Anunnaki naar Destiny vanaf het begin. GALZU- is een witharige Anunnaki-afgezant van koning en raad die van een hemelwagen stapt en hij vertelt de twee Enki- en Enlil-clans dat ze gewend zijn aan de korte levenscycli en mindere zwaartekracht van de aarde en dat ze binnenkort zouden sterven als ze terug zouden gaan naar Nibiru.- ————- Hij verschijnt ook in een droom voor Enki met een tablet met een blauwdruk van de Ark voor Ziusudra om zijn vrouw, drie zonen Sem, Ham, Yafet en al te bouwen en te redden de dieren en het DNA. Enki wordt wakker en merkt dat de tablet zich heeft gemanifesteerd en bij hem is. Enki verbreekt geen eed om niemand te vertellen over de komende zondvloed door de komst en zwaartekracht van Nibiru die deze gebeurtenis veroorzaakt, en Enki spreekt tegen Ziusudra door een rieten hut die de tablet achterlaat om te zoeken.

anunnaki - Google Zoeken
———————- Galzu verschijnt opnieuw aan Enlil in een droom om een ​​man te kiezen om gered te worden, om gered te worden uit de Sumerische stad Ur. Om een ​​afstammeling van Sem (eerst geboren Ziusudras) te redden, werd een man genaamd ibruUm (Bijbelse Abraham) gered van een ramp. Een oorlog onder de Anunnaki onderling, Inanna tegen Marduke voor het veroorzaken van de dood van haar liefde Dumuzi. The Evil Wind, Nuclear Fallout overspoelt het land van de Sumeriërs .———————
ibruUm – Bijbelse Abraham een ​​Sumeriër uit de stad Ur

Evil Wind Nuclear Fallout van Sinai Peninsula veegt Laag-Irak
(Sumer, de Edin)

Path of Evil Wind Fallout Sumerian Calamity

—————- Koning ANU uit Nibiru die Galzu niet kende, deed hen allemaal beseffen dat GALZU mogelijk een afgezant ENGEL VAN DE CREATOR Of All was. Dat het hun lot was om naar de aarde te komen en de mensheid te baren. Dat ze allemaal onwetende afgezanten waren. De bewakers om al het leven op aarde te beschermen. Wij de mensen van de aarde als helpers, aangezien we hier nu zijn om het leven te beschermen en te behouden. ———- The GUARDiAN ANGELS van —————– THE CREATOR.

Lees ook:   Boek der reuzen!

The Lost Book of Enki.
Tabletten van de Anunnaki
http://anunnakihistory.blogspot.com/

ANUNNAKI NIBIRU 2012 PLANET X ELOHiM ANGELS GIANTS
ANCIENT ASTRONAUTS
HiSTORY THE LEGEND OF THE ANUNNAKi Geweldige geschiedenis compleet

anunnaki - Google Zoeken
ANUNNAKI GESCHIEDENIS – HET VERLOREN BOEK VAN ENKI
Mijn onderzoek begon met het lezen van het Genesis bijbelverhaal over de schepping, Adam + Eva, hun nakomelingen, de gevallen engelen, hun zonen de reuzen, de zondvloed van Noach, zijn nakomelingen van Abraham.
In een zoektocht naar meer over de gevallen engelen en hun zonen de reuzen (Nephilim) vond ik het boek Henoch dat het verhaal tot in detail vertelt.
Toen ontdekte ik tijdens een Giants-zoektocht naar YouTube-video’s THE ANUNNAKI – degenen die van de hemel naar de aarde kwamen. Over een geavanceerd gigantisch menselijk ras dat miljoenen jaren voor ons ligt op het gebied van technologie, zoals een Starwars-film met straalwapens en vliegtuigen. Ze komen van een onontdekte tiende planeet Nibiru in ons zonnestelsel ver voorbij de pluto, die een langgerekte baan heeft die ver voorbij de pluto gaat en het binnenste zonnestelsel tussen mars en jupiter binnengaat in een omgekeerde rotatie elke 3600 jaar. Hoe ze hier duizenden jaren geleden kwamen en de mensheid hier op aarde baarden. Vanwege hun lange planeetcircuits rond de zon hebben ze een zeer lange levensduur. Zo geavanceerd in technologie kenden mensen hier hen als goden en heren wanneer ze terug zouden komen op hun hemelse strijdwagens. De Anunnaki zijn menselijk en geloven in god die ze The Creator of All noemen.

Dit verhaal komt uit de vroegst bekende Sumerische tabletten van duizenden jaren oud. Het wordt tot in detail verteld zoals in een film. Veel mensen hebben hun eigen mening over wie de Anunnaki is en hun doel zou dit kunnen zijn. Maar wat als ik je het verhaal kan vertellen, verteld aan een Anunnaki zelf, woord voor woord. Ik zag youtubes van vertalingen van Sumerische Tablets en vond het boek van de Tablets met de hele geschiedenis geschreven door een meesterschrijver Endubsar (zoals Mozes) gekozen, en gedurende 40 dagen en 40 nachten schreef hij de woorden van een Anunnaki zelf woord voor woordcitaat ” geen woord miste geen woord toegevoegd “HET VERLOREN BOEK VAN ENKI – Tabletten van de Anunnaki, gemaakt van hemelsblauwe Lapis Lazuli-steen, geplaatst in een kist van acaciahout ingelegd met goud aan de buitenkant (zoals de ark van de regering)

Om te beginnen hoe het zonnestelsel zich eerst met de zon vormde en daarna met Tiamat (oude moeder aarde), maan Kingu Tiamats haar belangrijkste sateliet. Uit Tiamat kwam Mercurius een boodschapper, de hemelse stellen Venus en Mars, Jupiter en Saturnus, Neptunus en Uranus, en toen kwam de hemelstrijd uit de verre ruimte Nibiru. Het maakte Neptunus buigen voor Nibiru (90 graden as). Saturnus (Anshar) had een maan Gaga (Pluto) aan haar zijde en Nibiru trok hem eruit en stuurde hem voort als een afgezant (de 9e planeet) die andere manen meenam. Van de schepper slaat een maan van Nibiru Tiamat in tweeën. Nu opgesloten in een tegenovergestelde baan keert terug en verplettert de helft van Tiamat tot stukjes die het rond de zon rijgen. The Hammered Bracelet als herinnering aan de hemelse strijd. De andere helft van de Nieuwe Aarde met zijn gouden aderen bewoog naar zijn nieuwe positie en hield de maan van Tiamat. (de tabletbeschrijving is veel mooier in detail van alles). The Upper Waters, The Hammered Bracelet, The Lower Waters. (Van de Enuma Elish, de 7 tablets of het epos van de schepping)

Over Nibiru de tiende planeet. (The Prior Times)
Het begin van Anunnaki vertelt over hun planeet roodachtig van uitstraling. zijn vulkanen op de planeet die boeren en hun atmosfeer helpen vormen. De innerlijke warmte houdt de planeet als een warme jas in de koude periode weg van de zon. De atmosfeer beschermt de planeet tegen de brandende stralen van de zon in de hete periode. Hun atmosfeer houdt vast en laat regen los, waardoor beken en meren ontstaan ​​die al het leven en de weelderige vegetatie ondersteunen. De mensen, sommigen in de valleien, sommigen in de bergen, verblijven. Het 3600 jaar durende baancircuit noemen ze een Shar.

"The Anunnaki Gods Are Coming Back" - Pentagon's Bigest Secret 35

Terwijl ze zich over hun planeet verspreidden, waren er botsingen. clans vormden stammen, toen stonden twee grote naties tegenover elkaar. De natie van het noorden versus de natie van het zuiden. Wat met de hand werd vastgehouden aan stuwende raketten, draaide. Een oorlog, lang en hevig, overspoelde de planeet, broer tegen broer, er was dood en vernietiging zowel in het noorden als in het zuiden. Voor veel circuits verlatenheid over het hele land, werd al het leven verminderd.

Vervolgens werd er een wapenstilstand afgekondigd en daarna werd vredestichting gehouden. Laat de naties verenigd zijn. laat er één koning over Nibiru zijn om over alles te regeren. Laat een leider van noord en zuid bij lot worden gekozen. Als hij uit het noorden komt, laat zuid dan een vrouw kiezen om zijn echtgenoot te zijn als gelijkwaardige koningin om naast haar te regeren. Als er veel een zuidmannetje wordt gekozen, laat het vrouwtje uit het noorden dan zijn echtgenoot zijn. Man en vrouw worden als één vlees. Laat hun eerstgeboren zoon de opvolger zijn. een verenigde dynastie te vormen, eenheid op Nibiru voor altijd te vestigen! Te midden van de ruïnes begon vrede, noord en zuid door huwelijk werden verenigd.

De eerste koning nadat vrede was gesloten was een krijger uit het noorden die door veel waar en eerlijk werd gekozen. Een machtige commandant, met een sterke armorde in de landen die hij herstelde. Wetten en voorschriften die hij heeft vastgesteld. Gouverneurs voor elk land dat hij aannam, herstel en drooglegging waren hun taken. Hij bouwde een nieuwe stad, de kanalen die hij herstelde, voedsel voor de mensen die hij voorzag. er was overvloed in de landen. Voor zijn koninklijke titel was AN zijn naam, de hemelse was de betekenis ervan.
Voor zijn echtgenote het zuiden had een meisje gekozen. Antu was haar koninklijke titel. De leider die AN’s echtgenoot is, was de betekenis ervan

Door de dynastieën van de koningen op Nibiru, de zesde koning van Enshar in zijn dynastie, was er minder overvloed in de landen. Het was kouder in de koude periode en warmer in de hete periode in de baan van het planetencircuit. Er werd ontdekt dat er een breuk in de atmosfeer was (zoals een gat in onze ozonlaag). De vulkanen die hun atmosfeer voeden, boeren minder. Het zorgde ervoor dat veel mensen onvruchtbaar waren en geen kinderen konden krijgen. De koninklijke koningin had geen kinderen en een zoon werd geboren uit een concubine van een koning. DuUru was zijn voornaam. Later vond zijn koningin een jongetje achtergelaten bij de poorten van het paleis en voedde hem op tot opvolger. Zijn naam was Lahma. Niet van koninklijk bloed en zwak in het niet weten wat te doen.

De raad ontdekte twee dingen om te proberen de breuk in de atmosfeer te genezen. Een daarvan was om nucleaire raketten naar de vulkanen te gebruiken om ze te laten boeren, en de andere was een metaal. Goud was zijn naam in het fijnste poeder (Monatomic gold) was het enige dat in de atmosfeer zou zweven en zou proberen de breuk te genezen.

Bij het koninklijk hof waren de prinsen opgewonden. Van het niet verkrijgen van de troon door koninklijk bloed. Tegen de koning werden beschuldigingen geuit. Dwaas, onredelijk, grotere rampen in plaats van genezing bracht hij voort! van rebellie werd veel gesproken.
Een prins in het koninklijk paleis nam als eerste de wapens op.
Door woorden van belofte waren de andere prinsen opgewonden;
ALALU was zijn naam.
Laat Lahma niet meer de koning zijn! hij schreeuwde. Laat de beslissing de aarzeling vervangen!
Kom, laten we de koning in zijn woning zenuwachtig maken; laat hem de troon verlaten!
De prinsen luisterden naar zijn woorden; de poort van het paleis stormden ze op;
Naar de troonzaal, de ingang was beperkt, als stromend water gingen ze.
Naar de toren van het paleis ontsnapte de koning; Alalu achtervolgde hem.
In de toren was er een strijd; Lahma viel neer op zijn dood.
Lahma is niet meer! Schreeuwde Alalu!

Alalu werd beoordeeld als weer de volgende koning en een andere prins stapte naar voren om uit te dagen.
ANU was zijn naam. Een nakomeling van AN’s 3e zoon Enuru. Beiden van koninklijk bloed werd besloten dat Alalu koning zou worden, Anu’s zoon en Alalu’s dochter de opvolger van de troon. (Koninkrijk der Hemelen)

DE REIS NAAR DE AARDE van weleer
Alalu was negen getelde periodes koning op Nibiru.
In de negende Shar gaf Anu de strijd aan Alalu.
Tegen lijf-aan-lijfgevechten, met naakte lichamen, daagde hij Alalu uit. Laat de winnaar koning zijn, zei Anu. Ze worstelden met elkaar op het openbare plein; deurpost trilde en muren trilden. Alalu boog zijn knie; op de grond viel hij op zijn borst.
Alalu in de strijd werd verslagen; door bijval werd Anu geprezen als koning.
Anu naar het paleis werd begeleid; Alalu naar het paleis kwam niet terug.
Van de drukte ontsnapte hij heimelijk; om te sterven zoals Lahma was hij bang.
Zonder dat anderen het wisten, ging hij haastig naar de plaats van de hemelwagens.
In een wagen met raketwerpen klom Alalu; het luik achter hem sloot hij.
De voorkamer was hij binnengegaan; de stoel van de commandant die hij bezette.
Dat-wat-toont-de-manier waarop hij oplichtte, met een blauwachtige uitstraling die de kamer vulde.
De vuurstenen roerde hij op; hun zoemende muziek was boeiend.
De Grote Cracker van de strijdwagen verlevendigde hij; een roodachtige glans wierp het uit.
Zonder medeweten van anderen, ontsnapte Alalu uit Nibiru in de hemelboot.
Op de sneeuw getinte aarde zette Alalu zijn koers uit; door een geheim vanaf het begin koos hij.

anunnaki - Google Zoeken

Alalu reist naar de aarde, de geruchtenplaneet van goud, en beschrijft onderweg de schoonheid en kleuren van de planeten die hij passeert. Hij schiet door met raketten de Asteriod-riem genaamd de Hammered Bracelet, als een bewaker van het innerlijke zonnestelsel dat wordt beschreven. Abrupt geland (aan de rand van de Perzische Golf, IRAK) zet hij een Eagles helm en een vispak op. Test later de lucht en stilstaand water en is blij dat het compatibel is. Hij straalt het nieuws terug naar Nibiru’s vondst, om hun atmosfeer te redden en de troon te heroveren.

Om te verifiëren stuurt Anu zijn zoon EA (Enki) en vijftig helden naar de aarde. EA- Enki, een geavanceerde uitvinder, gebruikt waterstralen om door de Hammered Bracelet te schieten. Ze hadden in die tijd meer water nodig als brandstof, Lahmu (Mars) had in die tijd waterrivieren. Maar onvoldoende lucht, ging daarheen zodat hun hemelwagen water kan opzuigen om door te gaan naar de aarde.

Bij aankomst vestigt Enki Eridu in de Edin (lagere IRAK) in zeven dagen, waardoor de zevende dag een rustdag wordt. Later stuurt Anu zijn zoon Enlil, de broer van Enki.

Anu gaat zelf naar de aarde om beslissingen te nemen en voordat hij terugkeert naar Nibiru, wordt Alalu opnieuw uitgedaagd om te strijden. Opnieuw wint Anu. Maar Alalu, een pijnlijke verliezer, staat op en trekt Anu’s benen naar beneden en beet Anu’s mannelijke kap af en slikte hem in. Alalu heeft later een infectie in zijn ingewanden.

Alalu wordt beoordeeld door zeven en wordt met de piloot Anzu naar Mars verbannen. Anzu’s verzoek om bij hem te blijven tot aan zijn dood en hem te begraven om naam voor zichzelf te maken. Met adelaarshelmen en vispakken werden ze voorzien. Met voedsel en gereedschap werden ze geleverd.
Al snel gaat Anu’s dochter Ninmah (Ninharsag), een medische officier, naar de aarde en stopt onderweg bij Mars en ontdekt dat Anzu net is overleden. Ze gebruikt zestig keer een pulsar en zender en brengt Anzu weer tot leven. Ninmah ziet Alalu, de koning van Nibiru, een stapel botten in een grot van een grote berg.
Ze zijn weer de ingang van de grot met stenen bedekt;
Het beeld van Alalu op de grote rotsberg met balken die ze hebben uitgehouwen.
Ze lieten hem een ​​adelaarshelm zien; zijn gezicht maakten ze onbedekt.
Laat het beeld van Alalu voor altijd staren naar Nibiru dat hij regeerde,
Op weg naar de aarde wiens goud hij ontdekte! (The Face On Mars)

DE 12 ANUNNAKI LEIDERS –
Enki, Enlil en Ninmah, zijn de 2 zonen en dochter van de koning ANU.
Enki’s 6 zonen – Marduke, Ningishzidda, Nergal, Ninagal, Gibil, Dumuzi.
Enlil’s 3 zonen – Ninurta, Nannar, Ishkur.
Nannars zoon en dochter, Twins -, Utu en inanna.

ANDERE KLEINSONS

anunnaki - Google Zoeken
Asar, Satu – Het zijn Marduke-zonen. (Osiris, Seth)
Horon (horus) zaad van Asar verslaat Satu voor de dood van asars.
Nabu- Marduke 3e zoon.
Gilgamesj, een koning, zoon van Banda, een afstammeling van Utu en moederzaad van enlil. (epos van Gilgamesh)

Ningishzidda later naar de aardse mens genaamd THOTH is ook Enki’s zoon.
Ningishzidda is ook zeer bekwaam in genetische DNA-engineering, het ontwerpen van de piramiden van Gizeh na de grote zondvloed, gaat naar de Amerika’s en wordt met de naam gevleugelde slang genoemd (het DNA-symbool van twee verstrengelde slangen (medisch symbool) Ontwerpen van de piramide van Atlantis en het Atlantis-kristal bij Bimini onder de zee Verantwoordelijk voor de Maya-, Azteekse beschavingen van Amerika en Zuid-Azië

ANUNNAKI-MONUMENTEN
De piramides – Gebouwd door de ANUNNAKI ontworpen door Ningishzidda
Ekur – Huis dat is als een berg, (gemaakt naar de grote Flood deluge) De grote piramides worden genoemd
Enki tot Enlil woorden van sugestie zeiden: Wanneer in de toekomst zal worden gevraagd: wanneer en door wie is dit wonder gevormd.

The spinks – Laat ons naast de dubbele toppen een monument creëren, laat het tijdperk van de leeuw het aankondigen ‘het beeld van Ningishzidda, de topontwerper, laat het onder ogen zien. Later veranderde Marduke de vlekken in Nabu’s beeld en claimde het land.

The Face on Mars – Alalu – Ze bedekten de grot met stenen; Het beeld van Alalu op de grote rotsberg met balken die ze hebben uitgehouwen. Ze lieten hem een ​​adelaarshelm zien: zijn gezicht dat ze onbedekt hadden gemaakt. Laat het beeld van Alalu voor altijd staren naar Nibiru
dat hij regeerde, naar de aarde wiens goud hij ontdekte. (het gezicht op Mars)

Lees ook:   Oudste vulling ontdekt in 6500 jaar oude tand

Enorme stenen blokken – een landingsplatform voor hemelse wagens die ook door de Skyships worden verplaatst – De Jupiter-tempel van BAALBEK LEBANON
De landingsplaats van het Cedar-gebergte (vierde tablet)
Enlil in zijn luchtschip de omvang van de Edinburgh was bezig met het onderzoeken
van de bergen en rivieren die hij rekening gehouden met valleien en vlakten de maatregelen die hij nam. Waar hij een landingsplaats wilde vestigen, een plaats voor de raketschepen, zocht hij. Enlil zocht door de hitte van de zon naar een plek van koelte en schaduw die hij zocht. Naar besneeuwde bergen aan de noordkant van de Edinburgh hield hij van,
Daarboven een bergdal met krachtstralen het oppervlak dat hij afgevlakt. Grote stenen uit de heuvels die de helden groeven en op maat gesneden. Om het platform met skyships te ondersteunen, droegen ze ze en plaatsten ze. Tevreden overwoog Enlil het handwerk. Een werk dat ongelooflijk was, inderdaad, een structuur van eeuwig!

De Tempelberg van Salomo, Koepel van de Rots, in het oude Jeruzalem. (missie controlecentrum)
The Place of Celestial Chariots (Sinai Peninsula) 10e tablet.
De bergen van Arata ten noorden ervan. Enki en Enlil in overleg om de nieuwe plaats van hemelwagens in de buurt van de landingsplaats te maken. Enlil vanuit de lucht de afstand van de Landing Place en de Chariot Place die hij heeft gemeten. Omgeven door witte bergen. Een geschikte mount koos hij. De berg van de weg die hij noemde, noemde het. Een platform van stenen verwant maar kleiner dan de landingsplaats die hij had besteld; In het midden werd een grote rots van binnen en van buiten uitgehouwen om een ​​nieuwe Bond Heaven Earth te huisvesten.

The Obelisk – Een origineel monument van The Anunnaki gedocumenteerd in The Tablets

anunnaki - Google Zoeken
The Mayan, Aztec Pyramids – (America’s) Ningishzidda- Thoth (tegenwoordig het gevleugelde slang-DNA-medische symbool genoemd) + Asia Pyramids

Nazca-lijnen van Peru Zuid-Amerika – door Enlils-zoon Ninurta. PumaPunku – verblijfplaats van bezoek van ANU’s.

De Anunnaki hebben de goudmijnen bijna 300.000 jaar lang 80 shars bewerkt voordat ze primitieve arbeidershulpen creëerden in hun imago en hun gelijkenis.

(Genetische creatie en geboorte van Cro-Magnon Man)
Ningishzidda-ingenieurs Anunnaki mannelijk menselijk essentie-DNA met het ovale ei van Homoerectus-vrouwtje in een blaasje gemaakt van de klei van de aarde (zoals reageerbuisbaby) en steekt het in (invitro-bevruchting) in de baarmoeder van Ninmah (Ninharsag). Ninmah baart Adamu. Hetzelfde, maar voor een meisje voegt Enki het in Damkina (Ninki) (Enki’s echtgenoot, Alalu’s Daughter) in.
Damkina baart Tiamat. ADAMU & TIAMAT de modellen, gemaakt naar het beeld van de Anunnaki als helpers (geen slaven). Het diverse menselijke ras van de aarde.

Adamu’s geboorte – ruig zoals de wilde hij niet was, donkerzwart zijn hoofdhaar was, zoals donkerrood bloed zijn kleur was, zoals de klei van de Abzu (Afrika) zijn tint was. Ze keken naar zijn mannelijke kap: Vreemd was zijn vorm, door een huid was zijn voorste gedeelte omgeven, In tegenstelling tot die van Anunnaki mannelijkheid was het een huid van zijn voorste deel hangin! Laat de aardling van ons Anunnaki bij deze voorhuid onderscheiden! zo zei Enki.

Tiamat’s geboorte – door C-sectie – Ninmah, de dame wiens handwervels zijn geopend, met een snijder een insis gemaakt. Haar hoofd was bedekt, om haar handen droeg ze bescherming; Met behendigheid de opening die ze maakte. haar gezicht werd meteen helder: datgene wat in de baarmoeder was, kwam uit de baarmoeder. Een vrouw! Er werd een vrouwelijke bevalling gegeven! schreeuwde ze naar Ninki.

Het gezicht en de ledematen van de pasgeborenen onderzochten ze zorgvuldig. Van goede vorm waren haar oren, haar ogen waren niet verstopt; haar ledematen waren netjes, achterpoten als benen, voorpoten als handen waren gevormd; Ze was niet ruig, zoals strandzand de tint van haar hoofdhaar was, Haar huid was glad, zoals die van de Anunnaki in gladheid en kleur was. Ninmah het meisje hield haar handen vast. Ze sloeg haar achterpoten; Juiste geluiden die de pasgeborene uitsprak! Aan Ninki, de strik van Enki, gaf ze de pasgeborene te zogen, te voeden en op te voeden.

De DNA-tak van een lang leven zoals Humans of Nibiru werd niet gegeven.
De DNA-tak voor voortplanting ontbrak ook. Niet voortplantend, dus in een chirurgische genetische procedure, uit de rib van Enki en Ninmah, haalt Ningishzidda de twee ontbrekende takken van DNA voor voortplanting en steekt in de rib van Adamu en Tiamat. Nadat ze zich hebben voortgeplant.

Nu ze de voortplanting kennen, bedekken ze zichzelf met lendendoeken. Niet langer naakt, Enlil die in de Edin loopt, ziet dit en verbant hen met Enki uit de Edin naar de Abzu.

De afstammelingen van Adamu en Tiamat aardemensen zwoegden de goudmijnen voor de Anunnaki-mensen en het goud dat werd teruggebracht naar Nibiru genas de breuk in hun atmosfeer en zou alle delen dicht bij de aarde moeten aanvullen van de naaste verstoringen van Nibiru met onze planeet.
Enki zou mijnbouwmachines en -gereedschap uitvinden en maken, skyships wervelwinden (helikopters), hemelwagens en later twee robotachtige androïden om Enlils kleindochter Inanna te redden. Hij maakt ook Enkidu een androïde beschermer en dubbelganger van Gilgamesj.

Enki nam zijn zoon Marduke mee naar de maan om te zien of het geschikt was voor een tussenstation en bleef lang genoeg om de sterrenbeelden van de astrologie in kaart te brengen. Het is een grote reden waarom ze de maan en de zon van de aarde als onderdeel van een 12-planeetfamilie plaatsen.

De Anunnaki-leiders krijgen elk een van de 12 tekens van astrologie. Later naar Earth Humans De 12 Anunnaki-leiders staan ​​bekend als de namen van de Egyptische en Griekse goden.

Een tekort aan voedsel was de reden voor Enki’s plan om Civilized Man (Homosapiens) naar Farm en Shepard te brengen.
Enki verwekte Adapa en Titi (Bijbelse Adam en Eva) van twee prachtige aardse mensen genaamd Dawn en Dusk voor de geboorten gebeurde op dezelfde dag.

Adapa werd naar Nibiru gebracht om Anu the King te ontmoeten. (Akkadian Tale of Adapa)
Adapa en Titi hadden tweelingjongens Ka-in en Abael. Ka-in werkte en Abael was een herdershond. De graan- en ooischapen werden uit Nibiru gehaald. Later kregen Ka-in en Abael een vuistgevecht. Ka-in raapte een steen op en sloeg hem herhaaldelijk. toen hij het bloed zag stromen, riep hij Abael, mijn broer! maar het was te laat. Ka-in bleef naast zijn broer huilen. Titi zag in een droomvoorgevoel Abael’s bloed in de hand van Ka-in en maakte Adapa wakker en ging naar zijn zonen.

anunnaki - Google Zoeken

Enki woedde verbannen Ka-in naar het land van zwerven met een zuster Awan, en werd over de grote zee meegenomen naar Amerika. voordat hij daarheen ging veranderde Ningishzidda veranderde Ka-in’s levensessentie (dna) zodat een baard niet zou groeien (het merkteken). Laat ka-ins nakomelingen worden onderscheiden (indianen geen baard?). indianen van Amerika. Een menselijk ras dat geen baard laat groeien.

The Stone Pile Burial Mounds – Een ANUNNAKI begrafenisgebruik, ABAEL ook op deze manier begraven. – Begraven in een graf onder een stenen stapel liet Enki Adapa en Titi de Anunnaki begrafenisgebruiken zien.

Adapa en Titi hadden later Sati (Bijbelse Seth) om Abael te vervangen
in alles wat ze hadden dertig zonen en dertig dochters.
Sati’s eerstgeboren zoon was Enshi,
Enshi’s eerstgeboren zoon was Kunin,
Kunins eerstgeboren zoon was Malalu,
Malalu’s eerstgeboren zoon was irid,
Irid’s eerstgeboren zoon was Enkimi (Enoch),
Enki hield van Enkimi en leerde hem de sterren en werd meegenomen op een hemelreis met marduke naar de maan en bleef tot het einde van zijn dagen op Mars met Marduke die commandant was van de Anunnaki op Mars genaamd igigi.
Enkimi’s eerstgeboren zoon was Matushal,
Matushal’s eerstgeboren zoon was Lumach,
Lumach trouwt met Batanash, een dochter van Matushal’s broer.
Lumach’s vrouw Batanash had een zoon,
Ziusudra (bijbelse Noah) (verwekt door Enki)
Wit als de sneeuw die zijn huid was, de kleur van wol was zijn haar,
Als de lucht waren zijn ogen, in een schittering waren zijn ogen glanzend. (Blauw of albino) (zoals Book of Enoch Chapter 106)
(beschrijving bij geboorte vergelijkbaar met jezus, maar zal degene zijn die de ark bouwt en met zijn familie wordt gered van de zondvloed (zondvloed) Noah)

The Fallen Angels Story (zoals The Book of Enoch)
Later 600 Anunnaki op aarde. Mars) 300 als een tussenstation voor het goud naar Nibiru Shamgaz, leider van 200 van de igigi (Anunnaki op Mars),
daalde af naar de aarde voor een bruiloft van Marduke en Sarpanit, een dochter van Enkimi (Enoch), een op aarde geboren vrouw Na de ceremonie ontvoerden de 200 igigi vrouwen en eisten hetzelfde om vrouwen te hebben en nakomelingen bij zich te hebben.

Galzu- is een witharige Anunnaki-afgezant van koning en raad die van een hemelwagen stapt en hij vertelt de twee Enki- en Enlil-clans dat ze gewend zijn aan de korte levenscycli en mindere zwaartekracht van de aarde en dat ze binnenkort zouden sterven als ze terug zouden gaan naar Nibiru. Hij verschijnt ook in een droom voor Enki met een tablet met een blauwdruk van de Ark voor Ziusudra om zijn vrouw, drie zonen Sem, Ham, Yafet, hun families en alle dieren en DNA te bouwen en te redden. Enki wordt wakker en merkt dat de tablet zich heeft gemanifesteerd en bij hem is. Enki verbreekt geen eed om niemand te vertellen over de komende zondvloed door de komst en zwaartekracht van Nibiru die deze gebeurtenis veroorzaakt, en Enki spreekt tegen Ziusudra door een rieten hut die de tablet achterlaat om te zoeken.

De zondvloedvloed van Ziusudra (Noah)
De zwaartekracht van Nibiru zorgde ervoor dat de Antarctische ijskap in zee gleed, waardoor een Super Tidal Wave over de aarde zweefde. Toen smolten de ijskristallen boven de stratosfeer die de kosmische straling op dat moment blokkeerde en het regende 40 dagen en 40 nachten.

De Anunnaki die rond de aarde opstijgen op hun hemelse strijdwagens om de vloed af te wachten. Marduke, Sarpanit, 2 zonen en de families igigi Anunnaki en Thier, op Lahmu (Mars), wachten op de zondvloed. Nannar-verzoek om de zondvloed op Kingu (de maan) af te wachten.

Ninagal geselecteerd door Enki om zich bij Ziusudra aan te sluiten om de Ark naar de bergen van Arata (Ararat) te navigeren, waarbij hij de levensessenties DNA en levende eieren van de dieren met zich meebrengt, verzameld door Enki en Ninmah in een doos met cederhout.

Ook over de grote zee nakomelingen van Ka-in (Amerikaanse Indianen) overleefden de zondvloed op vlotten gebouwd. Twee broers en twee zussen waren de leiders. Door de wil van de Schepper van alles moest de mensheid overleven.

Na de zondvloed De Anunnaki Bouw de piramides en de spinks ontworpen door Ningishzidda. Sons of Marduke, Asar en Satu trouwen met twee dochters van Shamgaz, leider van de igigi-clan. Satu, jaloers op zijn broer, heeft Asar vermoord en Asar’s vrouw Asta bevrucht zich met Asar’s zaad dat Horon heeft. Horon groeit op tot een held en verslaat Satu in veldslagen en overwint hem. (Egyptian Gods Tale of Osiris isis and Horus)

De andere Anunnaki igigi komen te dicht bij de poort van de hemelwagens, dus stuurt Enlil zijn zoon Ninurta erop uit om een ​​nieuwe poort over de grote zee te bouwen.

Galzu verschijnt opnieuw aan Enlil in een droom om een ​​man te kiezen om gered te worden (een afstammeling van Sem (eerst geboren Ziusudras), genaamd ibruUm (Abraham) van een ramp. Een oorlog tussen de Anunnaki zelf, Inanna tegen Marduke voor het veroorzaken van de dood van haar liefde Dumuzi. De wapens van terreur bereiken nooit het domein van Mardukes.

(Dumuzi en Inanna)
Zij van de clan van Enlil, hij van de clan van Enki. Maar Marduke, jaloers op de jongere Dumuzi van het regeren, zet hem later aan. Hij rent weg en valt weg in een stroomversnelling verdrinking.
inanna gaat naar de onderwereld
(zuidelijk halfrond van Afrika) naar Nannar en Ereshkigals domein om Dumuzi’s lichaam op te halen. (inanna en de onderwereld) inanna na gevechten van Marduke tot de Ekur (Piramiden van Egypte), zoekt hij zijn toevlucht binnen. Haar straalwapens weerspiegelen de gladde zijkanten van de vroege piramide. Nu Marduke opgesloten zit, maakt Ningishzidda, de ontwerper van de piramiden, een manier om hem te bevrijden en hij wordt verbannen over de grote zee naar het land van grote gehoornde beesten (Noord-Amerika) met Sarpanit en zijn zoon Nabu.

(Tower of Bable Story)
Later komt Anu naar de aarde en vergeeft Marduke om terug te keren. Later wil hij nog steeds macht en neemt Marduke land in bezit, laat zijn volgelingen zien hoe stenen bakstenen worden gemaakt en bouwt een toren. Marduke bouwt een ongeoorloofde poort naar de hemel. (Een sterrenpoort). Als we dit toestaan, zal er geen andere kwestie van de mensheid onbereikbaar zijn. Dit slechte plan moet worden gestopt! Ninurta zei; allemaal met dat overeengekomen. Het was nacht toen de Enlilite Anunnaki kwam. Vanuit hun hemelschepen met vuur en zwavel regende en vernietigde de toren. De volgers verspreidden ze over het land. Enlil in elke regio en elk land de mensen een andere lounge die hij liet spreken. hij maakte een andere vorm van schrijven die de ander niet zou begrijpen.

Marduke (nu als Egyptische God RA) gaat op weg om het land van de piramides te claimen en omwille van de vrede vertrekt Ningishzida (Thoth) naar Amerika, waar hij bekend staat als gevleugelde slang (Azteekse God Quetzalcoatl, DNA-symbool).

De laatste ramp.
Marduke blijft land veroveren met zijn zoon Nabu naar de plaats van de hemelwagens. Twee zonen van Enki en Enlil ontketenen terreurwapens op de locatie, maar de vreselijke boze wind raast over het land van de Soemeriërs en beëindigt al het leven daar. De Anunnaki vertrekken in hun luchtschepen en gaan naar andere delen, en een ondergrondse ondergrondse tunnelwereld weg van kosmische straling. De terreurwapens bereiken het mardukes-domein nooit.

Koning Anu uit Nibiru die Galzu niet kende, deed hen allemaal beseffen dat Galzu een afgezant van The Creator Of All was. Dat het hun lot was om naar de aarde te komen en de mensheid te baren. Dat ze allemaal onwetende afgezanten waren. De bewakers om al het leven op aarde te beschermen. Omdat we hier nu zijn om het leven te beschermen en te behouden. De bewakers van The Creator Of All.

http://anunnakihero.blogspot.com/2010/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept