web analytics

Het boek van Henoch was verboden in de Bijbel – het bevat reuzen, gevallen engelen en een waarschuwing voor de mensheid

Het boek van Henoch was verboden in de Bijbel – het bevat reuzen, gevallen engelen en een waarschuwing voor de mensheid
Verspreid de liefde

Er zijn veel onderwerpen besproken in het Boek van Henoch , sommige omvatten dingen zoals Nephilim, corrupte engelen, een enorme overstroming en een extreem geavanceerde kennis en een waarschuwing voor de mensheid.

Voor degenen onder u die het niet wisten, het Boek van Henoch is een oud manuscript dat het leven en de lessen van Henoch verklaart, een bijbelse figuur en de grootvader van Noach. Het was verbonden met God.

Henoch werd door God aangesteld als zijn boodschapper (Een soort angel-wings hahaha)en in ruil daarvoor gaf God hem kennis. Zijn missie was om de kennis over de hele wereld te verspreiden. Uiteindelijk bereikte Henoch het koninkrijk van God (Hij vertrok dus naar de planeet waar de Anunnaki woonden en dat was flink uit de buurt dus) en ontsnapte aan zijn vijanden.

Nadat hij de vader van Methuselah was geworden, trad Henoch meer dan 300 jaar toe tot het gezelschap van God en verwekte hij vele zonen en dochters (toe maar! het zal wel als je zo oud wordt 😉 ). Henoch slaagde erin om maar liefst 365 jaar te leven.

Uiteindelijk besloot God hem van zijn gezelschap weg te nemen.

Lees ook:   ZE zijn GEVONDEN Anunnaki

Gerelateerde artikelen

Back to top button