web analytics
11:11

Blauwe Avians

Blauwe Avians

De Blue Avian buitenaardse soort draagt ​​een boodschap van vrede en hoop voor de mensheid voorbij de grenzen van ruimte en tijd. Er wordt aangenomen dat deze wezens de Aarde al millennia hebben bezocht, helpen bij de spirituele ontwikkeling van de mensheid en helpen het bewustzijn van onze soort te verschuiven voor het welzijn van iedereen. Corey Goode is een van de belangrijkste contactpersonen van de Blue Avians, ook bekend als de Sphere Alliance. Volgens Corey zijn ze onlangs teruggekeerd naar ons planetaire systeem.

Hun boodschap dringt er bij de mens op aan zichzelf te helpen, waarin staat dat ascensie alleen kan worden bereikt als de mensheid haar eigen problemen oplost.
Mythologie
Ra
In de menselijke mythologie zijn blauwe aviaire wezens verschenen. Bijvoorbeeld, Ra, de Egyptische god van de zon werd afgebeeld als een vogel het hoofd wezen, net als zijn medeplichtige Thoth. Ra werd verondersteld de middagzon te vertegenwoordigen; hij werd beschouwd als de maker van de seizoenen, maanden, planten en dieren. Hij werd meestal afgebeeld als humanoïde met het hoofd van een blauwe adelaar, die een kroon droeg met de zonneschijf, een slang opgerold rond zijn omtrek.

Thoth
Ra werd vergezeld door Thoth op zijn zonneschip, die de zon elke dag over de hemel droeg en ’s nachts liet rusten. Thoth was een integrale god in de Egyptische mythologie , die het universum in stand hield, geschillen oploste en systemen voor schrijven, magie en wetenschap ontwikkelde. Hij wordt afgebeeld als een man met een Ibis-hoofd.

Abgal
Veel andere wereldculturen kennen mythen over wezens met een vogelkop, waaronder de Sumerische god Abgal. Deze oude god zou de mensheid de eerste morele code hebben gegeven, evenals de kunst en ambachten die belangrijk zijn in de Sumerische cultuur.

Lees ook:   Akasha-kronieken geleide meditatie | Toegang krijgen tot het boek des levens | Vorig leven

Eagle Kachina
Volgens Hopi is de Eagle Kachina de boodschappergeest tussen mensen en de Schepper.

Garuda
In de hindoe-religie is Garuda een goddelijk wezen met het hoofd en de vleugels van een adelaar. Van hem wordt gezegd dat hij de gezworen vijand van het Naga-slangras is en het ros van de god Vishnu.

Kenmerken
Fysieke eigenschappen
Misschien wel het meest opvallende aspect van de Blue Avians is hun hogere dichtheid en extradimensionale vermogens. Hoewel deze wezens fysiek verschijnen als blauwe, vogelachtige wezens, is dit slechts één aspect van hun dimensionale aard, misschien aangenomen om wezens troost te bieden binnen onze dichtheid. Wanneer ze ervoor kiezen zich in de fysieke ruimte te materialiseren, verschijnen ze als mensachtige wezens met vogelachtige koppen, snavels en blauwe veren.

Vormen van vervoer
Blauwe Avians zijn opgestegen van ons huidige niveau van realiteit naar de zesde tot de negende dichtheid en reizen naar believen door het universum.
Volgens Goode gebruiken ze geen ruimteschepen zoals we ze begrijpen, maar gebruiken ze sommige apparaten, zoals de bollen die zijn verzonden om onze planeet te beschermen .

Communicatie methoden
De Blue Avians communiceren voornamelijk met behulp van telepathie , en beginnen vaak contact met mensen via dromen. Goode beweert dat deze wezens ook een vorm van gebarentaal gebruiken en een geheime groet hebben gecreëerd waarmee ze contactpersonen leren om een ​​waarheidsgetrouwe Blue Avian-verbinding te verifiëren. Hoewel sommigen beweren gechannelde berichten van de Blue Avians te hebben ontvangen , weerlegt Corey Goode deze mogelijkheid en stelt dat deze entiteiten ervoor hebben gekozen om niet met deze methode te communiceren vanwege de interferentie van andere buitenaardse intelligenties.

Lees ook:   Piramides en nazca lijnen

Abilities
Men denkt dat deze wezens telekinetische krachten bezitten, vanwege hun bestaan ​​buiten de fysieke realiteit. Goode stelt ook dat ze lichte fysieke aanraking gebruiken als een vorm van communicatie om een ​​positieve fysieke en emotionele reactie te veroorzaken.

Intenties op aarde
In tegenstelling tot veel andere uitheemse soorten , worden de Blue Avians niet geassocieerd met enige vorm van ontvoering en leggen ze alleen contact met degenen die open en bereid zijn te communiceren.

Ze hebben pas recent hun relatie met mensen hervat als een middel om hun boodschap van vreedzame ascensie af te leveren en de mensheid aan te sporen hun vibratie te verhogen door anderen van dienst te zijn.
Terwijl de Blue Avians momenteel werken als een buffer tussen onze ascensie en negatieve ET’s en menselijke belangen, kiezen ze ervoor om fysieke niet-interferentie met onze soort te oefenen. Volgens David Wilcock is het Blue Avian-geloofssysteem vergelijkbaar met de Law of One. Hun niveau van intelligentie heeft fysieke beperkingen en dualiteit overstegen en ze fungeren als een enkele intelligente entiteit. Ze zijn teruggekeerd om hun eerdere directe pogingen om de mensheid te helpen recht te zetten, die in de vorige contactmomenten werden vertekend door onze soortinterpretatie van hun komst.

Corey Goode stelt dat de Blue Avians weer zijn teruggekeerd naar ons planetaire systeem om te helpen met deze ascensie en ons aansporen onszelf te bevrijden van de klauwen van negatieve menselijke en ET-entiteiten. Sinds Goode deze extra dimensionale wezens opnieuw heeft geïntroduceerd in moderne populaire UFO-kringen , zijn terugslag- en desinformatiecampagnes ernstig geweest.

Lees ook:   De hoofddoek voor de vrouwen en oorsprong

Maar de verklaring van deze wezens is eenvoudig en direct: wees elkaar van dienst, focus op liefde en vergeving en verander de mensheid voor de betere persoon tegelijk, beginnend met jezelf.
Dit bericht is niet nieuw. Dit zijn de basishuurders van de meeste religieuze en spirituele praktijken op planeet Aarde. De Sphere Alliance waarschuwt ook tegen goeroes en messiassen en stelt dat elk mens de controle moet nemen over zijn eigen acties zodat de mens echt kan ascenderen.

https://www.gaia.com/article/blue-avians

 

Toevallig kwam ik vandaag 2 boeken tegen, 2e hands met informatie over deze wezens..? mensen?
Oftewel mensen van een andere planeet…amazinggggg wat een wonder dat je dat nog tegen kunt komen…. ja ik heb ze gekocht! Uiteraard.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button