20 april 2021

 

Bekentenissen van een ouder wordende god

Bekentenissen van een ouder wordende god

aliens GIF

Dit is een geïnspireerde tekst die naar mijn mening erg belangrijk is en ik vraag je deze alsjeblieft te verspreiden onder iedereen die het kan begrijpen en links naar andere websites (forums, blogs, etc.) door te geven. Gebruik de tekst zoals u wilt, op voorwaarde dat u deze niet wijzigt. Het is hier beschikbaar als PDF-bestand:

Invoering

Is deze tekst antisemitisch? Dat is een veel voorkomende tactische schuld tegen kritiek en ongewenste informatie. Dit is niet echt een kwestie van een volk, maar van Jahweh – wie hij werkelijk is en wat hij met de mensheid doet. Reeds oude Babylonische teksten bevatten een basis voor een “verboden” inzicht in de ware aard van Yahweh, en ze worden weerspiegeld in het Oude Testament en in de vreselijke wreedheid van deze entiteit, die zichzelf JHWH noemt. Jezus wist dit duidelijk en toen hij over de “vader” sprak, sprak hij over iemand hogerdan JHWH Om die reden wilde JHWH hem vermoorden … Ook de eerste en oorspronkelijke christenen, de gnostische christenen, wisten het. Ze noemden hem Yaldabaoth (‘geboren uit chaos’) en beschouwden hem als een soort intermediaire god, die beperkte kennis had maar de macht wilde begrijpen en als de enige god wilde worden beschouwd. Daarom moesten de gnostische christenen, die te veel wisten, verdwijnen.

Deze JHWH manipuleerde vervolgens een groep mensen, die hij uit Egypte leidde naar een ander land en beval hen zonder onderscheid iedereen te doden die daar al woonde om het land voor zichzelf te hebben. Deze gemanipuleerde mensen waren en zijn niet slecht! Ze waren echter slachtoffers van de manipulatie door YHWH, die ze voor zeer egoïstische doeleinden wilde gebruiken. Deze game is nog steeds aan de gang, maar in een gewijzigde vorm door het zionisme van de Rothschild-dynastie, die eigenlijk geen betrekking heeft op een specifiek volk. Het is eigenlijk een financiële maffia, waaraan iedereen welkom is om deel te nemen aan het spel, ongeacht religie of afkomst, die in voldoende mate gewetenloos hebzuchtig is naar macht en geld.

Als je het wilt geloven of niet, is dat niet mijn probleem. Maar ik ontvang soms (niet heel vaak) inzichten zoals inspiraties van een hoger niveau. Deze komen bijna altijd in de zeer vroege ochtend, wanneer ik nog steeds half slaap, meestal rond 4 uur. De volgende tekst kwam op deze manier naar me toe en werd snel door me heen geschreven toen ik later achter de computer zat. Ik had een duidelijk gevoel dat in de huidige tijd van radicale verandering (einde van een fase in de mensheid, maar niet van de wereld) deze informatie erg belangrijk is en dat het tijd is dat deze aan de wereld wordt gegeven voor degenen die zijn voorbereid om het te begrijpen.

Zie voor meer informatie ook hier: Rothschild Zionism – David Icke P1 en Rothschild Zionism – David Icke P2 : David Icke spreekt over het verschil tussen het Joodse volk en het zionisme. Het is het Rothschild-rijk dat het zionisme heeft gecreëerd dat we in Amerika en over de hele wereld zien. Het Joodse volk heeft er niets mee te maken. En het rijk van Rothschild is een hulpmiddel van YHWH … Zie ook Joden, geen zionisten en echte Thora-joden .

*Mijn naam is Enlil en ik behoor tot een volk genaamd de Anunnaki (enkelvoud: Anunnaku) dat leeft op een planeet die Nibiru heet. We zijn geschapen door de oorspronkelijke schepper, de hoogste God – die eigenlijk een mannelijk en vrouwelijk deel is – maar we kwamen in opstand en ze keerden ons de rug toe, omdat we op onze eigen manier wilden leven, zonder hun tussenkomst. Daarom hebben we de mythe gecreëerd om ze te hebben gedood in zelfverdediging omdat (zoals de mythe beweert) ze ons wilden vernietigen omdat we op zoek waren naar totale vrijheid. Het is natuurlijk onmogelijk om de oorspronkelijke makers te doden, maar op die manier laten we onze mensen geloven dat ze volledig onafhankelijk zouden zijn. Ze weten niet dat ze op deze manier in het donker zijn gaan levenregio van de schepping, omdat ze het ware licht niet meer kennen. De Anunnaki zijn vijf-dimensionale wezens en zijn daarom meestal onzichtbaar voor aardse mensen. We kunnen ons echter zichtbaar maken door onszelf in drie dimensies te centreren in plaats van in hogere dimensies. We leven heel lang door aardse maatregelen, gemakkelijk duizend jaar en met levensverlengende maatregelen zelfs tot tienduizend jaar. Maar als we op aarde zijn, verouderen we veel sneller en moeten we vervolgens actief ons leven verlengen om dit tegen te gaan.

De Babyloniërs wisten hiervan – zoals we het hadden gemythologiseerd – en schreven erover op kleiplaatjes in hun scheppingsverhaal Enuma Elish en andere teksten. De aardse wetenschap begrijpt er niet de volledige breedte van en weigert dit te zien als een kosmische gebeurtenis met buitenaardse wezens, en dat is goed voor ons. Ze hoeven niet meer te begrijpen. Omdat we vijfdimensionaal zijn, beheersen we de ruimtevaart op manieren die niet in drie dimensies kunnen worden begrepen, en onze technologie is dienovereenkomstig heel anders dan wat mensen op aarde weten.

Dit wordt weerspiegeld in mijn boek dat je het Oude Testament noemt. De allereerste zin in het boek wordt meestal vertaald als “In het begin schiep God de hemel en de aarde.” Hier is het woord vertaald als “God” ontegenzeggelijk in het meervoud en betekent daarom “goden”. On heeft geprobeerd deze vraag onder het tapijt te vegen door het tot een pluralis majestatis te verklaren. Alleen vertalen als “goden” past niet grammaticaal, omdat het werkwoord vertaald als “geschapen” in het enkelvoud is. Maar er is een andere oplossing. Het eerste woord dat wordt vertaald als “in het begin” kan ook “de eerste” betekenen, degene die in het begin was, de oorspronkelijke maker – wie we onbekend wilden zijn. Het woord voor ‘hemel’ is ook in het meervoud en kan een beetje vrij vertaald worden als ‘kosmische werelden’. We hebben dan: ‘De eerste schiep de goden, de kosmische werelden en de aarde’, die in overeenstemming is met de Babylonische record en onze ware geschiedenis. Onder deze “goden” zijn wij, de Anunnaki.

We zijn vele duizenden jaren geleden naar de aarde gekomen om bepaalde mineralen op te graven die we op onze planeet nodig hadden. We waren voornamelijk gevestigd in Mesopotamië en Sinaï, en hadden mijnbouwactiviteiten in wat tegenwoordig Israël wordt genoemd en ook in Afrika. Tot op heden zijn er geen duidelijke overblijfselen van deze activiteit te vinden, want voordat we vertrokken hebben we alles vernietigd door nucleaire explosies – zoals in Sodom en Gomorrah (waar we beweerden dat de mensen alleen zondig zouden zijn omdat ze te veel wisten over ons) – en alleen ruïnes van wat voor ons door mensen op aarde is gemaakt, kunnen op bepaalde locaties worden gevonden, waaronder enkele ruïnes in de oerwouden van Midden-Afrika die nog steeds archeologen in verwarring brengen.

Voor de mijn- en graafactiviteiten hadden we eerst onze eigen mensen, maar deze kwamen na enige tijd in opstand en zeiden dat het werk te zwaar voor hen was. Dus we hadden een conferentie over het probleem en besloten om een ​​werknemer te creëren. Door genetische experimenten, door onze genen te vermengen met dergelijke aardse levensvormen, hadden we in het begin weinig succes. De eerste wezens die we op die manier maakten, waren op verschillende manieren defect. Maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd om te produceren wat we lullu noemden, de arbeider. Ze fokten en toen we er genoeg van hadden, werden ze aan het werk gezet in de mijnen en opgravingen. Er waren in die tijd ook andere mensen op aarde, voornamelijk op andere en nogal verafgelegen locaties en het zou moeilijk zijn geweest om hen te dwingen voor ons te werken. Maar nu hadden we onze zelfgemaakte slaven. Het werk was zwaar en ze leden ook aan vergif en radioactiviteit in de mijnen (vooral toen we ze uranium moesten laten verwijderen), maar omdat ze ons niet veel meer waard waren dan dieren, hebben we ze gewoon vervangen door nieuwe. Op die manier was het eenvoudiger dan machines te bouwen voor het werk.

Toen we later de aarde verlieten, lieten we ze op hun eigen manier voortbestaan, maar we wilden controle over hen houden en hun ontwikkeling beïnvloeden op de manieren die we wilden. Daarom bleven enkelen van ons op aarde en ik was een van hen. We stonden toen voor het probleem om ons leven in de aardse omstandigheden te verlengen en zo lang te leven als een Anunnaku en niet zo kort als aardse mensen. We kunnen voedsel eten dat aardse mensen eten, maar dat is niet erg levensverlengend voor ons. De manier om ons leven te verlengen is om te voeden met subtiele levensenergieën van levende wezens. Zulke energieën worden vrijgelaten wanneer ze sterven en in hun bloed worden gedragen. Voor degenen die een zekere mate van helderziendheid hebben, kunnen ze worden gezien als een mist boven vers vergoten bloed, en het is die mist die we nemen. Dat is waarom we offers van mensen op deze planeet eisten, vooral bloedoffers. Eigenlijk kunnen we levensenergie uit stervende lichamen halen, zelfs zonder bloedvergieten, maar het is gemakkelijker als het bloed wordt uitgescheiden. En daarom willen we dat mensen vechten en doden en agressie, woede en angst in hun genen stoppen. Wanneer een mens ziek of oud sterft, blijft er heel weinig levensenergie over; zijn “batterijen” zijn vrij leeg. Wanneer hij volledig actief sterft en tot dan goed levend is, zit hij vol levensenergie die we dan vrij kunnen maken. Dat is de reden waarom we agressie en oorlog aanwakkeren. Om dezelfde reden hebben we een wet vastgesteld dat mensen geen bloed mogen eten. Wanneer ze dieren slachten, moeten ze het bloed laten wegstromen, dat levensenergieën draagt. Het bloed is voor ons, het vlees is voor hen. Maar de betere levensenergieën die we krijgen van mensen en niet van dieren. Lagere levensvormen zijn nog minder waardevol voor ons,

Ik houd het verhaal hier kort en laat veel weg wat er gebeurde toen de Anunnaki nog op aarde waren, omdat er belangrijkere punten zijn waar ik naartoe wil. Wat er nog meer te vertellen valt, is te lezen in de Babylonische teksten.

Ik had een voldoende grote groep mensen nodig voor mijn energieke voeding en zag een kans in Egypte, waar een grote groep nomaden leefde, niet echt tot slaaf gemaakt door de Egyptenaren maar door hen behandeld als tweederangs mensen. Ze werden Hebreeën genoemd en wilden natuurlijk uit de situatie waarin ze leefden, dus besloot ik hen te helpen en op die manier mijn eigen toegewijde mensen te krijgen als een existentiële basis voor mezelf. Een Egyptenaar genaamd Mozes (niet echt een van hen) werd geschikt bevonden om hen te leiden en ik beïnvloedde hem, inspireerde hem en manipuleerde zijn gedachten. Hij vroeg de Farao dat de Hebreeën het land mochten verlaten, maar ik wilde niet dat dit te gemakkelijk zou gebeuren, omdat ik mijn kracht wilde tonen en op die manier meer toewijding van de mensen wilde krijgen. De farao was een paar keer bereid om ze te laten gaan, maar ik verhardde zijn hart (Ex 7:13) om van gedachten te veranderen, zodat ik plagen over het land kon laten komen om mijn kracht te tonen. Toen stemde hij er absoluut mee in om hen te laten gaan, en ik liet Mozes hen het land uit leiden naar een land dat ik voor hen had beloofd. Ze staken eerst de Rode Zee over, waar ik door zwaartekrachtmanipulaties voldoende water weg duwde zodat ze konden passeren. Daarna wandelden ze vele jaren op het Sinaï-schiereiland, voedden zich en ondersteunden zich op een manier die ik leuk vond, omdat ze daar andere mensen en dorpen overvielen om hen te doden en van hen te stelen. Op die manier had ik meer levensenergie om te oogsten. Na een lange tijd bereikten ze het land dat ik hen had beloofd, maar het was niet leeg en gratis. Mensen woonden daar in townships. Maar het was eigenlijk een van de landen waar we waren gevestigd voordat de Anunnaki vertrokken, en om die reden wilde ik dat ze daar zouden wonen. Dus liet ik Mozes hen vertellen dat ze hen genadeloos moesten doden en niemand sparen, zodat ze konden wonen in huizen die ze niet hadden gebouwd, drinken uit putten die ze niet hadden gegraven en olijven eten en wijn drinken van bomen en wijngaarden die ze had niet geplant (Deut 6:11). En ze deden wat hun was opgedragen en ik had een zeer grote oogst van levensenergie … In sommige gevallen mochten ze alleen jonge maagden in leven houden, voor seksuele dienstverlening (Judg 21:12). Het Oude Testament beschrijft dit in zeer levendige details, vooral in Joshua en Judges. De aardse mensen begrijpen de breedte van deze bijbelse verhalen niet. drink uit bronnen die ze niet hadden gegraven en eet olijven en drink wijn uit bomen en wijngaarden die ze niet hadden geplant (Deut 6:11). En ze deden wat hun was opgedragen en ik had een zeer grote oogst van levensenergie … In sommige gevallen mochten ze alleen jonge maagden in leven houden, voor seksuele dienstverlening (Judg 21:12). Het Oude Testament beschrijft dit in zeer levendige details, vooral in Joshua en Judges. De aardse mensen begrijpen de breedte van deze bijbelse verhalen niet. drink uit bronnen die ze niet hadden gegraven en eet olijven en drink wijn uit bomen en wijngaarden die ze niet hadden geplant (Deut 6:11). En ze deden wat hun was opgedragen en ik had een zeer grote oogst van levensenergie … In sommige gevallen mochten ze alleen jonge maagden in leven houden, voor seksuele dienstverlening (Judg 21:12). Het Oude Testament beschrijft dit in zeer levendige details, vooral in Joshua en Judges. De aardse mensen begrijpen de breedte van deze bijbelse verhalen niet.

Ik werd nu Jahweh genoemd, eigenlijk JHWH zonder klinkers, wat een paar interpretaties van de naam openlaat, afhankelijk van welke klinkers men eraan wil geven. De algemene interpretatie is “hij is” (“Ik ben degene die is”), maar met verschillende klinkers worden andere betekenissen mogelijk. Een van hen is zelfs “hij brengt rampspoed” … Wel, dat laatste is eigenlijk wat ik ze voor mijn eigen bestwil heb aangedaan, zodat er een goede toevoer van levensenergie voor mij zou zijn. Aardse mensen zijn echt niet veel meer dan alleen maar vee voor Anunnaki. Ik liet hen ook geloven dat ik de oorspronkelijke schepper zou zijn die alles had geschapen, en dat er geen hogere God zou zijn dan ik. Een beetje zoals de Anunnaki liet hun mensen geloven dat er geen originele makers waren. Als leugens onze doelen dienen, aarzelen we niet om ze te gebruiken.

In het begin had ik ook een partner met de naam Asherah. Maar vrouwelijke energieën zijn zachtmoedig en passen niet in mijn plannen, dus scheidde ik van haar en verbood het om haar te noemen. De mannelijke eigenschappen moeten worden benadrukt en de vrouwtjes moeten als secundair worden beschouwd, ten dienste van de man. Dit is in tegenstelling tot de oorspronkelijke creatie, waar de man en de vrouw gelijk werden geschapen, maar het is de manier waarop ik het wil.

Na enige tijd hadden ze al dat land ingenomen en begonnen hun leven daar te leven. Maar ik had een voortdurende toevoer van levensenergie nodig en wilde bloedvergieten door geweld, moord en oorlogen. Voor dat doel heb ik conflicten opgevoerd, later onder andere met de Romeinen, die hun land binnenvielen. Ik had verwacht dat ze met alle mogelijke middelen tegen de Romeinen zouden vechten, zodat er veel moord zou plaatsvinden. Maar het was niet naar mijn tevredenheid. Mijn behoefte aan levensenergie en mijn bezorgdheid dat ik misschien niet voldoende in staat ben om mijn leven op deze planeet te blijven verlengen, groeide. En ik wilde ook mijn macht op deze planeet verspreiden en mijn mensen hun land laten verlaten en over de hele wereld verspreiden.

Het is vergelijkbaar met een grote boerderij met een grote hoeveelheid vee en ze te doden wanneer dat nodig is. Alleen hoef ik het niet op mijn handen te leggen, ik laat ze elkaar doden! En wanneer ik veel levensenergie oogst, kan ik het via hogere dimensies naar de Anunnaki op Nibiru kanaliseren.

In de tijd dat de Romeinen het land regeerden, werd in Israël een man geboren die echt hinderlijk voor me was. Zijn naam was Jesjoea (Jezus) en hij werd blijkbaar gezonden door een entiteit die veel hoger was dan ik (wat de mensen niet zouden moeten weten), genaamd Christus. Hij ging naar het Oosten en kwam terug na veel in andere landen te hebben geleerd, en hij begon een nieuw geloof en een uitweg uit mijn heerschappij te onderwijzen naar een vrediger leven, een leven zonder geweld en moord. Hij leerde de mensen zonder onderscheid van elkaar te houden – wat een onzin! Hoe moet ik mijn voorraad levensenergie krijgen als ze dat deden? Ik heb ze nodig om te haten en gewelddadig te zijn. Hij leerde ook mensen niet te gehoorzamen tegen hun eigen hart en hun eigen gevoel van wat rechtvaardig is en wat niet. Ik wil dat mijn mensen zich strikt houden aan de laatste druppel bloed! Daarom moest ik hem stoppen. Ik manipuleerde de hogepriester en anderen en liet hen hem kruisigen en hoopte dat wat hij had geleerd dan vergeten zou worden. Maar dat gebeurde niet; in plaats daarvan werd de beweging die hij was begonnen sterker en werd hij nog bedreigender voor mij. Dus besloot ik dat ik het moest infiltreren en veranderen om iets te worden dat in plaats daarvan mij en mijn doelen zou dienen. Ik stuurde een visioen naar Paulus en liet hem geloven dat hij een nieuwe tak van het christendom zou leiden, en dat deed hij.

Deze Jezus had ook de onbeschaamdheid om de Hebreeën over mij te vertellen dat “U van uw vader de duivel bent, en de lusten van uw vader zult u doen. Hij was vanaf het begin een moordenaar en verbleef niet in de waarheid, omdat er geen waarheid in hem is. Wanneer hij een leugen spreekt, spreekt hij zelf: want hij is een leugenaar en de vader ervan ‘(Johannes 8:44). Is het niet duidelijk dat ik van zo’n griezel af moest komen?

Toen waren er eerst twee takken van het christendom. Er waren twee cirkels rondom deze Jezus geweest: een innerlijke cirkel met zijn discipelen en anderen dicht bij hem, en een uiterlijke cirkel met mensen die voornamelijk naar zijn prediking hadden geluisterd en geïnteresseerd raakten, maar niet echt dicht bij hem kwamen. Er waren dingen die hij niet in de buitenste cirkel zei, maar zeker wel in de binnenste cirkel. Vanuit de binnenste cirkel groeide het gnostische christendom en later kwam het Paulijnse christendom uit de buitenste cirkel, als een soort ‘christelijk licht’ dat veel diepere waarheden ontbrak die Jezus zijn discipelen had geleerd. Het was een oppervlakkige en gemodificeerde vorm van christendom. De gnostische christenen kenden ook waarheden over mij die ik op geen enkele manier wilde dat de wereld zou weten, zodanig dat ik niet de hoogste god ben die ik beweer te zijn en dat ik in werkelijkheid een entiteit ben die ze Yaldabaoth noemden, een geschapen wezen met beperkte kennis. Ze schreven hierover in teksten alsDe Apokryphon van John (ook wel de geheime boek van John ), die ik moest verdwijnen, maar zij werden herontdekt in de 20 ste eeuw. Dus moest ik ook van de gnostische christenen af. Voor dat doel manipuleerde ik Constantijn, die zichzelf tot keizer van de Romeinen had gemaakt. Ik had hem laten geloven dat hij zou winnen als hij zou vechten in het teken van Christus, wat een nette leugen was, omdat Christus nooit strijd wilde hebben, maar vrede. Maar hij deed en vergoot veel bloed waaruit ik veel levensenergie kon opnemen. Toen gaf ik later het idee in zijn hoofd om een ​​kerk te vormen als een hulpmiddel om alle Romeinen te verenigen in een soort christendom dat niet echt was. De Christus van die kerk is niet de echte Christus, maar een neppe die ik voor dat doel had opgericht. Hij deed dat op het concilie in Nicaea in 325. De gnostische christenen waren er ook, maar hij deed wat ik wilde: hij liet hen niet spreken en vernietigde hun verzoekschriften zonder ze te lezen. Daarna, Gnostische christenen werden als ketters beschouwd en verdwenen langzaam – precies wat ik had gewild. Veel later kwam een ​​nieuwe grote gnostische beweging van de Balkan naar Zuid-Frankrijk en verspreidde zich van daaruit: de Katharen. Dus ik moest ze ook kwijt. Ik manipuleerde de mensen van de kerk en liet ze ze allemaal in de 13 dodenth eeuw, en ik had opnieuw veel levensenergie om te oogsten …

Al eerder had ik een handige truc gespeeld om een ​​parallelle religie te creëren. Onder de naam Al-Lah (‘de god’) liet ik Muhammed een nieuwe religie voor me vinden die sterk werd. Ik had toen twee religies die ik tegen elkaar kon uitspelen in Machiavelliaanse zin. Iets waar ik later goed gebruik van kon maken voor mijn kracht en voor nog meer oogst van levensenergie in bloedige gevechten waar ik veel van heb genoten. Dit lijkt veel op iemand die tegenwoordig geniet van wrede computergames, maar het is geen game. Het is realiteit. Ze genieten zoveel meer van computerspelletjes als er iets te winnen valt, en voor mij valt er veel te winnen in het echte ‘spel’. Ik win levensenergieën van beide kanten.

Lees ook:   6000 jaar oud intact skelet gevonden in Nieuwegein

Mijn mensen ervoeren ontberingen in hun diaspora, maar er was tot nu toe te weinig geweld en moord voor mijn behoeften. Er moest iets worden gedaan. Ook waren sommige tradities onder deze mensen zachtmoedig en zacht geworden en ze waren echt niet zo agressief als ik had gewenst, zoals de Chassidim, de Sefardiem en een paar anderen. Er waren krijgers in het oosten, de Khazaren genaamd, en ze waren meer zoals ik wilde. Ik liet ze manipuleren om zich te bekeren tot de Hebreeuwse overtuigingen om een ​​echt militante groep in die religie te worden. Deze bekeerde Hebreeën verspreidden zich naar het Westen, voornamelijk naar Oost-Europa en Duitsland, trouwden daar inheemse Hebreeuwse vrouwen om de genen te mengen en uit hen ontstonden de Askhenazim. Ze namen langzaam de controle over de Hebreeuwse bevolking in verschillende landen, maar de zachtmoedige Chassidim waren er nog steeds en ik wilde van hen af. Toen een slechte heerser in Duitsland aan de macht kwam, gaf ik in de hoofden van hem en anderen om de Hebreeën uit te roeien. En dat deed hij, maar de meesten van hen die stierven – en me weer veel levensenergie gaven – waren Chassidim en andere zachtmoedige Hebreeën, terwijl de Askhenazim voornamelijk overleefden, vooral omdat de belangrijkste naar de Verenigde Staten waren geëmigreerd. Dus nu, opnieuw, had ik een meer militant volk, dat bovendien veel van de nazi’s had geleerd dat ze konden oefenen tegen Palestijnen in het eigen land dat ze later hadden. Eigenlijk had ik de Askhenazim in de Verenigde Staten in het geheim de Duitse regering in deze dagen steunen, met het doel zich te ontdoen van zachtmoedige Hebreeën. maar de meesten van hen die stierven – en me weer veel levensenergie gaven – waren Chassidim en andere zachtmoedige Hebreeën, terwijl de Askhenazim voornamelijk overleefden, vooral omdat de belangrijkste naar de Verenigde Staten waren geëmigreerd. Dus nu, opnieuw, had ik een meer militant volk, dat bovendien veel van de nazi’s had geleerd dat ze konden oefenen tegen Palestijnen in het eigen land dat ze later hadden. Eigenlijk had ik de Askhenazim in de Verenigde Staten in het geheim de Duitse regering in deze dagen steunen, met het doel zich te ontdoen van zachtmoedige Hebreeën. maar de meesten van hen die stierven – en me weer veel levensenergie gaven – waren Chassidim en andere zachtmoedige Hebreeën, terwijl de Askhenazim voornamelijk overleefden, vooral omdat de belangrijkste naar de Verenigde Staten waren geëmigreerd. Dus nu, opnieuw, had ik een meer militant volk, dat bovendien veel van de nazi’s had geleerd dat ze konden oefenen tegen Palestijnen in het eigen land dat ze later hadden. Eigenlijk had ik de Askhenazim in de Verenigde Staten in het geheim de Duitse regering in deze dagen steunen, met het doel zich te ontdoen van zachtmoedige Hebreeën. die bovendien veel van de nazi’s hadden geleerd die ze konden oefenen tegen Palestijnen in het eigen land dat ze later hadden. Eigenlijk had ik de Askhenazim in de Verenigde Staten in het geheim de Duitse regering in deze dagen steunen, met het doel zich te ontdoen van zachtmoedige Hebreeën. die bovendien veel van de nazi’s hadden geleerd die ze konden oefenen tegen Palestijnen in het eigen land dat ze later hadden. Eigenlijk had ik de Askhenazim in de Verenigde Staten in het geheim de Duitse regering in deze dagen steunen, met het doel zich te ontdoen van zachtmoedige Hebreeën.

Het was als een omgekeerde etnische zuivering, eerder een etnische revolutie, omdat de pseudo-Hebreeuwse Ashkenazim grotendeels echte Hebreeërs elimineerden om in mijn dienst overheersend te worden. Een indicatie hiervoor is dat Lord Victor Rothschild tegen het toekennen van asiel of zelfs hulp aan Joodse vluchtelingen was tijdens de Holocaust. Een andere interessante ontwikkeling is dat, hoewel gesticht door Ashkenazim, het huidige maçonnieke zionisme iedereen in zijn rijen accepteert die zijn belangen dient, Hebreeuws of niet, en het kan ooit zelfs een Arabier zijn … maar het verzet zich fel tegen de vele niet-zionisten Hebreeën. Zionisten zijn over het algemeen niet-religieus en sommige zijn zelfs atheïst. Het kan me niet schelen of ze in me geloven of niet zolang ik ze kan laten doen wat ik wil.

Voor mijn doeleinden had ik geheime genootschappen tot mijn dienst. Eerst waren er de vrijmetselaars, gevormd tijdens de tijd van de inquisitie (die me veel heeft gediend om veel bloed voor mij te vergieten). Ze vormden een bescherming voor hun leden tegen de Inquisitie en waren een groep mensen met goede bedoelingen en veel geheime kennis. Daarom dienden ze mijn belangen nog niet veel. In de 18e eeuw had ik daarom een ​​groep gevormd die de Illuminati wordt genoemd en die mijn belangen zeer dient. Ik liet ze de vrijmetselaars infiltreren en de macht in hun organisatie opnemen, zodat ook de vrijmetselaars mijn doeleinden zouden dienen. Later creëerde ik ook de Zionisten als een hoogste vrijmetselaarsorganisatie om de macht over hen allemaal te nemen. De zionisten zijn oorspronkelijk door mij geschapen door mijn volk, maar het zijn niet allemaal Hebreeën. Iedereen die mijn doeleinden dient, kan een zionist zijn. Niet alle zionisten zijn Hebreeën en heel veel Hebreeën zijn geen zionisten. Met behulp van de zionisten ben ik van plan mijn heerschappij over de hele aarde te vestigen. Er is beweerd dat sommige vrijmetselaarsorden Satanisten zijn. Dat is waar, maar Satan is mijn partner. Hij is ook een Anunnaku en we werken goed samen, en het is alleen duidelijk dat we het tegenovergestelde zijn.

Veel zionisten beschouwen het doden van de Hebreeën in wat de ‘holocaust’ wordt genoemd als een enorm menselijk offer voor mij, zodat ik hun hun land terug zou geven. Welnu, mijn intenties waren een beetje anders, zoals ik al eerder zei, maar zo’n lekker bloedvergieten was zeker welkom voor mij, en ik wilde in elk geval dat ze hun land terug zouden hebben, omdat dit in mijn eigen belang was. Hun land? Wel, wat maakt het uit dat ze het feitelijk op mijn bevel hebben gestolen door toen al een grote “holocaust” op te richten, waarbij iedereen werd afgeslacht op een manier die ook een soort van opoffering was. En nu manipuleerde ik wereldmachten om ze het land te laten afnemen van degenen die daar sinds twee millennia woonden.

Racisme dient ook veel voor mijn doeleinden. Er is en is nog steeds veel daarvan op deze planeet. Het begon vooral bij de Hebreeën, die werd geleerd dat ‘heidenen’ minder waard zijn dan ze zijn en hen eigenlijk zouden moeten dienen. Ze noemen de ‘heidenen’ goyim , het meervoud van een woord goeie dat eigenlijk ‘vee’ betekent. Ik leerde hen ook om de Kol Nidre te bidden (zoek het woord op internet!) En andere gebeden, waarbij ze geen enkele verplichting hebben tegenover ‘heidenen’ en dat de dag zal komen, waarin de heidenen aan hun voeten zullen liggen om hen te dienen. Het is het ‘goede recht’ van een Hebreeuws om tegen een gozer te liegen, bedrieg hem en dood hem zelfs. Later werd dit omgekeerd en werden de Hebreeën zelf onderworpen aan racisme, wat opnieuw mijn belangen in bloedvergieten diende. Wat ik helemaal niet wil hebben, is dat Hebreeën en ‘heidenen’ een vreedzame broederschap van liefde en tolerantie sluiten! Dat zou mijn plannen saboteren …

Het zionistische racisme is een ontwikkeling die mij amuseert. Het keert zich niet alleen tegen goyim , die menig Isreali-zionist als “tweebenige dieren” (!) Beschouwt, maar ook tegen vreedzame Hebreeën die niet tot de oorspronkelijk niet-Hebreeuwse maar bekeerde Ashkenazim behoren. Zo worden bijvoorbeeld in Israël geïmmigreerde Hebreeërs met een donkere huidskleur uit Soedan behandeld alsof de gekleurde mensen vroeger nog steeds meer werden behandeld in de VS! Wie een hart heeft voor Palestijnen wordt niet zelden in elkaar geslagen, net als de anti-zionistische Hebreeën . Er zijn veel van de laatste , maar men wil hen tot zwijgen te brengen. Dat is iets waar mijn wrede hart van geniet.

Dit idee om een ​​’uitverkoren volk’ te zijn, is een illusie die ik heb gecreëerd, omdat ze door mij werden gekozen en op geen enkele manier door de oorspronkelijke schepper. Het is in veel opzichten vergelijkbaar met het nazi-idee van “Übermensch”, oorspronkelijk geïntroduceerd door Nietzsche, een andere waan die ik aan de aardbewoners had gegeven. Het is slechts een truc om er mijn gereedschap van te maken. Wanneer mensen hen de schuld geven van veel wat er is gebeurd en gebeurt in de wereld, is het alleen omdat ik ze het laat doen. Dit is eigenlijk wat Jezus bedoelde toen hij aan het kruis zei: “Vader, vergeef hen, omdat ze niet weten wat ze doen” (Luc 23:34). Maar ik laat mensen liever geloven dat ze zelf hebben gedaan waarvoor ze de schuld krijgen, en niet dat ik ze het liet doen … De zionisten werkten een slim plan uit dat ik voor hen inspireerde en het werd bekend als de protocollen van de ouderen van Zion (of Sion) die zwaar is bekritiseerd als fraude, maar tegenwoordig weet iedereen die het weet hoe het in de wereld wordt toegepast door middel van kunstmatige financiële crises en dergelijke, ontworpen om de controle te nemen over private en algemene financiën.

Er waren verschillende volkeren op aarde die niet onder de heerschappij van de Anunnaki hadden gestaan, maar in sommige gevallen onder andere en meer welwillende buitenaardse wezens, hoewel in een paar gevallen ook mensen door hen werden misbruikt, zoals het aardse volk van Egypte. Er waren ook heel weinig anderen die bloedvergieten wilden voor hun energieke voeding, zoals degenen die de Azteken regeerden. Maar anderen waren vrediger en welwillend, zoals degenen die de Inca’s regeerden en de oorspronkelijke Maya’s (die pas na de Azteekse invasie wreed werden). Het was vergelijkbaar in de Aziatische landen. Dus ik liet mijn ‘christenen’ deze landen binnenvallen om ze met geweld tot mijn merk van christendom te bekeren, met veel bevredigend bloedvergieten. In India, China en Japan was het niet zo eenvoudig, maar veel kon worden gedaan door Britse bezetting, maar niet genoeg. Het communisme vernietigde later ongewenste spiritualiteit in China en de hindoe-cultuur werd tenminste oppervlakkiger. Tegenwoordig doet commercie en big business de rest daar, in mijn belang. Ik weet niet waar de goden van India zijn gebleven, maar we hebben in het begin, duizenden jaren geleden, zwaar gevochten en we vrezen dat ze ooit terug kunnen komen. Ze zijn ook tussenliggende goden, maar waren te welwillend en tolerant tegenover de aardse mensen, omdat ze zich niet hoeven te voeden met hun levensenergieën (omdat ze nooit de rug toekeerden naar de oorspronkelijke schepper en kunnen voeden vanuit zijn licht). duizenden jaren geleden, en we vrezen dat ze ooit terug kunnen komen. Ze zijn ook tussenliggende goden, maar waren te welwillend en tolerant tegenover de aardse mensen, omdat ze zich niet hoeven te voeden met hun levensenergieën (omdat ze nooit de rug toekeerden naar de oorspronkelijke schepper en kunnen voeden vanuit zijn licht). duizenden jaren geleden, en we vrezen dat ze ooit terug kunnen komen. Ze zijn ook tussenliggende goden, maar waren te welwillend en tolerant tegenover de aardse mensen, omdat ze zich niet hoeven te voeden met hun levensenergieën (omdat ze nooit de rug toekeerden naar de oorspronkelijke schepper en kunnen voeden vanuit zijn licht).

Via de zionisten streef ik naar de totale controle over de mensheid op deze aarde. De zionisten zijn erg invloedrijk in de Amerikaanse regering (onder andere door de elitaire ‘Skull and Bones’-orde die deel uitmaakt van het zionisme) en via de’ Bilderbergers ‘ook in andere regeringen. Wat de Nieuwe Wereldorde wordt genoemd, is er een van. We willen een derde wereldoorlog om de wereldbevolking die nu veel te hoog is, enorm te verminderen en om ook de controle over andere delen van de wereld te nemen. Deze oorlog zal een nucleaire oorlog zijn en veel radioactiviteit verspreiden. Dat past in onze plannen, aangezien Anunnaki immuun is voor radioactiviteit en omdat radioactiviteit eigenlijk een donker licht is, een “antilight”. Het wordt geassocieerd met de dood, omdat het afkomstig is van stervende materie (uiteenvallen) en omdat het driedimensionale biologische systemen doodt of genetisch aantast. Uit de energieën van radioactiviteit kunnen we vervolgens nieuwe materie creëren en een echt donkere wereld vestigen en deze nog meer geïsoleerd houden van het goddelijke licht van de oorspronkelijke schepper.

Het is tegenwoordig niet eenvoudig om mijn heerschappij over de aarde te vestigen, omdat velen te veel weten. Ik probeer hun geest te laten manipuleren door subliminale middelen en in latere jaren ook bepaalde farmaceutische hulpmiddelen, in het geheim samen toegediend met andere medicijnen, zoals nieuwere vormen van vaccins. Ik hoop op die manier mensen gedeeltelijk te kunnen zombificeren en hun eigen wil te verlammen zodat ze doen wat hen wordt opgedragen. Er bestaat een risico dat groepen worden gevormd die zichzelf vrijmaken van mij, zelfs als ze sterven, omdat ze weten dat er geen dood is. Alleen het lichaam sterft, maar de ziel is onsterfelijk. Er is in de eerste plaats de persoonlijke, individuele manier om zichzelf van mij te bevrijden door middel van bevestigingen zoals: “Ik ben volledig vrij, bevrijd en onafhankelijk van Yahweh en zijn invloed” en “Ik behoor tot de echte Christus” (en niet de nep-Christus van mijn kerk). Dan is er de beslissing om de manieren te volgen waarop Jezus wilde dat je het wist: doe alleen als je hart het ermee eens is en zoals je weet dat goed is, anders ongehoorzaam. Deze gevaarlijke praktijk van ongehoorzaamheid of niet-medewerking werd later ook onderwezen door Gandhi. Het is gevaarlijk voor mij, maar kan ook leiden tot je dood, maar zoals mensen met spirituele kennis weten, is er geen echte dood. Het is eigenlijk veel beter voor u om te sterven met een zuiver hart en een schoon geweten dan om deel te nemen aan onrechtvaardige activiteiten, alleen om uw leven en materiële welvaart te behouden.

 

Maar het is niet beter voor mij en ik wil niet dat mensen dat weten, en het gevaar voor mij is dat dit zich kan verspreiden in groeiende groepen die ook geheime kennis over mij verwerven, ik wil niet dat ze die hebben, zodat ik de controle over hen verliezen. doe alleen als je hart het ermee eens is en zoals je weet goed is, anders ongehoorzaam. Deze gevaarlijke praktijk van ongehoorzaamheid of niet-medewerking werd later ook onderwezen door Gandhi. Het is gevaarlijk voor mij, maar kan ook leiden tot je dood, maar zoals mensen met spirituele kennis weten, is er geen echte dood. Het is eigenlijk veel beter voor u om te sterven met een zuiver hart en een schoon geweten dan om deel te nemen aan onrechtvaardige activiteiten, alleen om uw leven en materiële welvaart te behouden. Maar het is niet beter voor mij en ik wil niet dat mensen dat weten, en het gevaar voor mij is dat dit zich kan verspreiden in groeiende groepen die ook geheime kennis over mij verwerven, ik wil niet dat ze die hebben, zodat ik de controle over hen verliezen. doe alleen als je hart het ermee eens is en zoals je weet goed is, anders ongehoorzaam. Deze gevaarlijke praktijk van ongehoorzaamheid of niet-medewerking werd later ook onderwezen door Gandhi. Het is gevaarlijk voor mij, maar kan ook leiden tot je dood, maar zoals mensen met spirituele kennis weten, is er geen echte dood. Het is eigenlijk veel beter voor u om te sterven met een zuiver hart en een schoon geweten dan om deel te nemen aan onrechtvaardige activiteiten, alleen om uw leven en materiële welvaart te behouden. Maar het is niet beter voor mij en ik wil niet dat mensen dat weten, en het gevaar voor mij is dat dit zich kan verspreiden in groeiende groepen die ook geheime kennis over mij verwerven, ik wil niet dat ze die hebben, zodat ik de controle over hen verliezen. Deze gevaarlijke praktijk van ongehoorzaamheid of niet-medewerking werd later ook onderwezen door Gandhi. Het is gevaarlijk voor mij, maar kan ook leiden tot je dood, maar zoals mensen met spirituele kennis weten, is er geen echte dood. Het is eigenlijk veel beter voor u om te sterven met een zuiver hart en een schoon geweten dan om deel te nemen aan onrechtvaardige activiteiten, alleen om uw leven en materiële welvaart te behouden.

Maar het is niet beter voor mij en ik wil niet dat mensen dat weten, en het gevaar voor mij is dat dit zich kan verspreiden in groeiende groepen die ook geheime kennis over mij verwerven, ik wil niet dat ze die hebben, zodat ik de controle over hen verliezen. Deze gevaarlijke praktijk van ongehoorzaamheid of niet-medewerking werd later ook onderwezen door Gandhi. Het is gevaarlijk voor mij, maar kan ook leiden tot je dood, maar zoals mensen met spirituele kennis weten, is er geen echte dood. Het is eigenlijk veel beter voor u om te sterven met een zuiver hart en een schoon geweten dan om deel te nemen aan onrechtvaardige activiteiten, alleen om uw leven en materiële welvaart te behouden. Maar het is niet beter voor mij en ik wil niet dat mensen dat weten, en het gevaar voor mij is dat dit zich kan verspreiden in groeiende groepen die ook geheime kennis over mij verwerven, ik wil niet dat ze die hebben, zodat ik de controle over hen verliezen. Het is eigenlijk veel beter voor u om te sterven met een zuiver hart en een schoon geweten dan om deel te nemen aan onrechtvaardige activiteiten, alleen om uw leven en materiële welvaart te behouden. Maar het is niet beter voor mij en ik wil niet dat mensen dat weten, en het gevaar voor mij is dat dit zich kan verspreiden in groeiende groepen die ook geheime kennis over mij verwerven, ik wil niet dat ze die hebben, zodat ik de controle over hen verliezen. Het is eigenlijk veel beter voor u om te sterven met een zuiver hart en een schoon geweten dan om deel te nemen aan onrechtvaardige activiteiten, alleen om uw leven en materiële welvaart te behouden. Maar het is niet beter voor mij en ik wil niet dat mensen dat weten, en het gevaar voor mij is dat dit zich kan verspreiden in groeiende groepen die ook geheime kennis over mij verwerven, ik wil niet dat ze die hebben, zodat ik de controle over hen verliezen.

Andere buitenaardse en meestal welwillende krachten hebben gestreefd naar invloed op de aarde, maar we vochten tegen hen terug en namen de controle over onszelf. Barbara Marciniak heeft hierover geschreven in haar boek Bringers of the Dawn , dat we om politieke redenen fictie en fantasie noemen, maar er zit meer waarheid in dan we willen dat mensen weten. We hebben een energetische barrière rondom de aarde ingesteld, zodat ze hier niet gemakkelijk mensen kunnen bereiken. Toch slagen ze erin door te dringen met berichten, zoals dat boek en zoals deze boodschap hier, waarin ze in mijn (Enki’s) naam spreken als iemand die ze willen dat we in zijn ware licht zien (of zijn gebrek eraan …).

In de laatste zin laten we deze boodschap afsluiten met een gebed:
“We bidden tot de oorspronkelijke Schepper en tot de echte Christus, die zijn liefde voor zijn schepping is, dat de aardbevolking wordt gered van de vreselijke gecontroleerde vernietiging door nucleaire oorlogen en gecontroleerd vernietiging, gepland door de Anunnaki en ontworpen om zichzelf te laten overleven en volledige controle te krijgen door manipulatie van de overlevende aardse mensen. Moge er in plaats daarvan een algemene vernietiging zijn door natuurlijke krachten die iedereen terecht raakt, zowel zij als wij, om het oude te verwijderen en ruimte te maken voor het nieuwe door natuurlijke rampen die ook hun faciliteiten en macht op aarde vernietigen, en zodat de ware bevolking van deze aarde kan dan op zichzelf regenereren in liefde, vrede en vrijheid en de ware Christus kan terugkeren. ‘

RECONCILIATIE
Wat er ook was, is en mag zijn, we zullen deze entiteit die verloren is gegaan in de schepping moeten vergeven , opnieuw in de zin van “Vader, vergeef hem, omdat hij niet weet wat hij doet!”

https://www.christian-reincarnation.com/Confgod.htm

Gerelateerde berichten