web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Verhalen uit het verleden – “Ik verloor mijn liefde in Ierland”

Heb je ooit iemand ontmoet en het gevoel gehad dat je diegene eerder kende? Geloof je in liefde op het eerste gezicht? Past Life-therapeut Barb Angelo deelt het verhaal van Devon, een succesvolle zakenman, die wilde weten wat hem ervan weerhield meer geld te verdienen.

Na verschillende hypnotherapiesessies besloot hij regressie uit vorige levens eens te proberen. Wat Devon zich herinnert in twee met elkaar verweven vorige levens, zal je doen geloven in liefde – en liefdesverdriet – die de tijd overstijgt.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥