web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

21 Tekenen dat je iemand uit een vorig leven hebt ontmoet

21 Tekenen dat je iemand uit een vorig leven hebt ontmoet

22d51cfe7b51c510da0ff0f55f4b3845 AnGel-WinGs.nl

 

Tekenen dat je iemand uit een vorig leven hebt ontmoet
Denk je dat het ontmoeten van iemand uit een vorig leven een euforische ervaring zal zijn? Dat kan, maar het kan ook zoveel meer zijn dan dat.

We zijn allemaal wel eens in de situatie geweest waarin we een nieuw iemand  hebben ontmoet, maar deze onmiddellijke en diepe verbinding mee hebben gehad– soms tot het punt dat we kunnen anticiperen op wat ze hierna gaan zeggen – of het gevoel hebben dat ze in onze levens waren voor altijd.

Iemand ontmoeten uit een vorig leven kan soms een soort ‘instant karma’ zijn dat we bij bepaalde mensen voelen.

Een karmische verbinding met vorige levens heeft het niveau van comfort en het gevoel dat we iemand al ‘kennen’ en dit is slechts onze gedeelde geschiedenis die ons inhaalt en zich afspeelt in dit leven.

Dit soort verbindingen met vorige levens zijn gemakkelijk te herkennen, maar hoe zit het met de andere die zich ook over meerdere levens kunnen uitstrekken en zielsbeloften inhouden, maar die misschien niet zo voor de hand liggend zijn? Hoe herkennen we ze?

De tekenen van een ontmoeting met iemand uit een vorig leven kunnen van vitaal belang zijn voor de groei van je ziel

Hier zijn een paar tekenen dat je iemand uit een vorig leven hebt ontmoet.

1. Waarom we onze medezielen ontmoeten

7df3ad799768242ba90a5739d22008e3 AnGel-WinGs.nl

Volgens Michele Knight, een beroemde helderziende, “zijn de zielen met wie we de diepste band hebben en met wie we hebben gekozen om te leren en mee te groeien, degenen die er zijn om ons de meest diepgaande lessen te leren. En soms zijn deze lessen niet gemakkelijk. Alleen omdat je elkaar in een vorig leven hebt gekend, wil nog niet zeggen dat het allemaal liefde en een gelukkig einde zal zijn in dit leven.’

2. Opnieuw geboren voor een nieuwe opzet van het spel!

Een van ons of we kunnen er allebei niet in slagen de les te leren of te vergeven op zielsniveau. Totdat dit gebeurt, blijven we terugkomen – net als studenten die een examen opnieuw moeten doen, totdat we het ‘goed’ hebben. Om iemand uit een vorig leven te herkennen, moeten we de tekens kennen waarnaar we moeten zoeken, zelfs in onze meest uitdagende relaties, zodat we kunnen identificeren met wie we een sterke band met vorige levens hebben.

3. Als je iets over jezelf leert

Iemand ontmoeten uit een vorig leven kan een uitdaging zijn. Als je op de een of andere manier wordt uitgedaagd – positief of zelfs negatief, is dit een teken dat hier een belangrijke zielsverbinding is. Hoe groter de uitdaging en hoe meer je op zielsniveau moet groeien om het aan te gaan, hoe meer levens je met deze persoon hebt doorgebracht. Onthoud: dit geldt zowel voor negatieve als positieve ervaringen, omdat we vaak meer leren van mislukkingen dan van onze successen.

4. Als je een onmiddellijke connectie voelde

Iemand ontmoeten uit een vorig leven kan leiden tot onmiddellijke herkenning en gemakkelijke verbinding. Je voelde een onmiddellijke connectie die “niet van deze wereld” was of zo vertrouwd dat je niet kunt geloven dat deze persoon ooit niet in je leven was. Deze lijkt voor de hand liggend, maar de geest twijfelt aan wat het lichaam en de ziel zeggen. Als je meteen oplicht en synchroniseert met een andere persoon, dan is dit een sterke indicator dat je deze ziel eerder bent tegengekomen, misschien meerdere keren. Het betekent niet noodzakelijk dat deze persoon je soulmate is of dat jullie bij elkaar horen. Het betekent gewoon dat je elkaar eerder hebt ontmoet.

Lees ook eens:  Reïncarnatie van huisdieren is dit mogelijk?

88336d80bc31f8fd260ad388e8edee3e AnGel-WinGs.nl
5. Als je een onmiddellijke en intense afkeer van iemand voelde

Je emoties helpen je te weten wat wel of niet met je resoneert, zelfs als je de redenen niet begrijpt. Intuïtieve mensen ervaren vaak negatieve indrukken van mensen die hen kwaad willen doen, en dat duidt niet noodzakelijkerwijs op een relatie uit een vorig leven!

Wanneer er een sterke afkeer optreedt van mensen die bewezen hebben dat ze veilig zijn (naar jouw beste waarneming) of die echt van je houden en je groei willen ondersteunen, dan duidt die afkeer vaak op een achtergrondverhaal van verlies, verraad, schade of onbegrip . Dit is een van de tekenen van een vorige levensverbinding.

6. Als je niet begrijpt waarom je voelt wat je voelt

Dit gebeurt soms met ouders en pasgeborenen. Een moeder merkt dat ze niet goed in staat is om echt van haar (ene) kind  te houden. De verrassende reactie kan ook onder andere optreden, zoals wanneer je iemand ontmoet die je eerder hebt afgewezen of verafgood en de tegenovergestelde ervaring hebt dan je voor ogen had. Deze indicator is niet zozeer afhankelijk van intensiteit als wel van verwarring, vooral gekwelde verwarring. Waarom? Omdat dit tekenen zijn dat je iemand uit het verleden kent en nog steeds onopgelost karma hebt.

7. Als je je een ander persoon voelt om hen heen

e7b111c43b49f7034685632050368054 AnGel-WinGs.nl
In het geval van gezinsdynamiek, heb je misschien één ouder of broer of zus wiens aanwezigheid je lijkt te immobiliseren of je zelfvertrouwen afbrokkelt. Als alternatief kunt u iemand tegenkomen wiens aanwezigheid de beste delen lijkt te ontbranden waarvan u niet wist dat ze bestonden. Alle plannen in de wereld lijkt misschien plotseling irrelevant omdat deze ‘nieuwe’ persoon je leven volledig heroriënteert. Iemand ontmoeten uit een vorig leven kan zo’n positief effect hebben.

8. Als je een sterk verlangen voelt om deze persoon in het leven te hebben

Problemen uit vorige levens komen voort uit het onderbewustzijn, waar alle tijd het nu is. Als je iemand uit een vorig leven ontmoet, kun je je soms diep aan hem of haar hechten.

Als iemand in een vorig leven je vader was en stierf terwijl je een jong kind was, zou je je extra aanhankelijk en behoeftig kunnen voelen met de huidige incarnatie van deze ziel. Je zou het gevoel kunnen hebben dat je overleving afhangt van het feit dat deze persoon op een bepaalde manier in je leven blijft. Komt dit misschien omdat het onderbewustzijn geen onderscheid maakt tussen verleden, heden en toekomst?

9. Als uw situatie een terugkerend thema is

Hoewel je misschien niet het gevoel hebt dat je deze persoon eerder hebt gekend, voelt de situatie waarin je je bevindt zo vertrouwd aan? Iemand ontmoeten uit een vorig leven kan lijken alsof de geschiedenis zich op de een of andere manier opnieuw herhaalt. Als je jezelf terugvindt in een situatie waarin een eerdere ervaring wordt herhaald, maar met een heel andere persoon, dan is dit een ander teken van een diepe verbinding met een vorig leven. Omdat je de les in het verleden niet hebt geleerd, is er een nieuwe ‘leraar’ verschenen.

Lees ook eens:  Het bizarre wonder van familie Coble

10. Als iemand je helpt zonder duidelijke reden

Iemand helpt je op de een of andere manier zonder iets terug te verwachten, wat kan betekenen dat je iemand uit een vorig leven ontmoet. Dit kan een bedrijfsmentor zijn, een leraar of iemand die je iets aanbiedt dat je hard nodig hebt, precies op het moment dat je het nodig hebt – en die niet per se verwacht terugbetaald te worden. Dit is een zeker teken dat dit iemand is die je in een vorig leven hebt ontmoet en geholpen, en die je in dit leven vooruit heeft betaald. Dit is ook een van de tekenen dat je iemand uit een vorig leven hebt ontmoet.

11. Als er iets overblijft nadat de relatie voorbij is

Je bent ze iets schuldig of zij zijn jou iets schuldig. Of ze hebben iets bij je achtergelaten. Dit kan van alles zijn, van een boek tot geld, een kind of zelfs een paard. Wat het ook is, jij of zij zullen het niet terugkrijgen of terugnemen – in ieder geval niet in dit leven!

12. Als je een sterk gevoel van Deja Vu  ervaart

07d864bbdcc57a163bb9596ed760f7dc AnGel-WinGs.nl

Iemand ontmoeten uit een vorig leven kan een gevoel van vertrouwdheid en déja vu opwekken. Als je een déja vu ervaart wanneer je met een bepaalde persoon bent, is de kans groot dat jullie twee eerder samen het leven hebben meegemaakt.

13. Als je een telepathische verbinding hebt

Is er iemand in je leven die je zo goed begrijpt dat je weet wat ze gaan zeggen voordat ze het zeggen en vice versa? Dan is de kans groot dat jullie samen vele levens hebben gereisd. Zielen die levens delen, hebben meestal een diepere verbinding dan zielen die net voor de eerste keer interactie hebben. Als je verbinding op een onbewust niveau is, ben je waarschijnlijk al eerder samen geweest.

 

14. Als je hun ogen herkent

c40ebac91eaaec4af85f3fc75f0e5173 AnGel-WinGs.nl

Dit is een eigenschap die veel voorkomt bij zielsverwanten. Als je iemand uit een vorig leven ontmoet, herken je hun ogen. Het komt waarschijnlijk omdat jullie in vorige levens samen zijn geweest. Er wordt aangenomen dat terwijl ons lichaam van leven tot leven verandert, onze ogen altijd hetzelfde blijven, zodat je iemand uit een vorig leven op deze manier kunt herkennen.

15. Als je relatie van korte duur maar intens is

Heb je ooit iemand ontmoet en had je een intense relatie met diegene die alleen binnen een paar maanden of zelfs weken eindigde? Vaak hebben we onopgeloste zaken met iemand uit een vorig leven, maar we hebben niet veel tijd nodig om het op te lossen. Een korte, intense relatie kan de afsluiting bieden die beide partijen nodig hebben. Hoewel zo’n relatie pijnlijk en verwarrend kan zijn, kan het precies zijn wat beide partijen op onbewust niveau nodig hadden.

16. Heb je je soulmate ontmoet?

Iemand ontmoeten uit een vorig leven is niet altijd leuk.
De drang naar vereniging met iemands ‘Zielsverwant’ is zo dwingend en zo universeel. Om goed te begrijpen hoe onze zielsverwanten ons beïnvloeden, moeten we eerst de soorten ‘zielenverwanten’ begrijpen die we op onze reis kunnen tegenkomen. We hebben platonische, romantische en andere zielsverwanten die lid zijn van onze zielsfamilie. Iemand ontmoeten uit een vorig leven betekent dat we aangetrokken zijn tot ons zielsfamilielid.

Lees ook eens:  Man uit een vorig leven

507c74c9c3b83c1836888011de90a7a3 AnGel-WinGs.nl

17. Partners in Haat

Geloof het of niet, degenen die je haat met alle intensiteit van je wezen zijn één groep van je zielsverwanten. Degenen die we haten zijn onze zielsverwanten in de zin dat ze voortdurend het pad van onze ziel kruisen, leven na leven. Want het is de haat voor elkaar die ons als lijm aan elkaar plakt totdat we de haat die ons bindt kunnen begrijpen en loslaten.

18. Partners in Love

Degenen van wie we zelfs in de kleinste mate houden, zijn een andere groep van onze zielsverwanten. Opnieuw worden deze onze zielsverwanten, vanwege de liefde die ons samenbindt. Onze partners in liefde – en haat – komen het vaakst naar ons toe als ouders, broers en zussen, echtgenoten en kinderen. Ze dienen om ons te herinneren aan die aspecten van ons karakter
die we moeten liefhebben en koesteren.

 

19. De enige echte

Wanneer mensen gewoonlijk naar hun Soulmate verlangen, verlangen ze echt naar “de enige echte” persoon die ze compleet kan maken. Wanneer we bij onze tweelingziel zijn, realiseren we ons dat we “twee helften van dezelfde persoon” zijn. Onze zielsverwant geeft ons de kans om in liefde te groeien zoals geen ander dat kan. Iemand ontmoeten uit een vorig leven kan de meeste voldoening geven als ze onze tweelingziel zijn.

20. Het kan een moeilijke weg zijn!

aa2ecad29b850126014249bdc056d2b2 AnGel-WinGs.nl
Er wordt aangenomen dat als het een relatie uit een vorig leven is, die relatie vaak een hel is, je extase en pijn krijgt, je een krachtige intensiteit en een psychische verbinding krijgt. Maar het wordt vaak geplaagd door problemen en het lijkt alsof je dezelfde relatie keer op keer herhaalt terwijl je vermoeide ziel hoopt dat het anders zal zijn. Deze relaties bootsen verslaving na en niet onvoorwaardelijke liefde. Het maakt niet uit hoe lang je uit elkaar bent geweest, één telefoontje en je bent verslaafd. Ja, iemand ontmoeten uit een vorig leven kan intens en triggerend zijn.

21. Idealiter doen vorige levens er helemaal niet toe

Maar als ze het doen, doen ze het echt! Als je relaties hebt die gewoon niet willen samenwerken of waardoor je je verward, “minder dan” of obsessief voelt, wil je misschien factoren uit het vorige leven onderzoeken. Automatisch schrift kan helpen, evenals het vastleggen van uw dromen.

Genees je verleden voor een betere toekomst.
We hopen dat je nu weet hoe je iemand uit een vorig leven kunt herkennen die deze tekens identificeert, je zult je meer bewust zijn wanneer je iemand uit een vorig leven ontmoet. Genees je karma uit je vorige leven of verbind je met je liefdevolle zielsverbindingen, hoe dan ook, we wensen je het allerbeste bij het vinden en terugwinnen van je ware Zelf.

Winnie Fox

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥