web analytics
11:11 Dubbele getallen

Reïncarnatieverhaal Herinneringen

Zelda:
Locatie onbekend – Een van de eerste herinneringen die ik had, was dat ik een vrouwelijke Neanderthaler was. Het was winter en ik was alleen aan het jagen. Ik herinner me dat ik in de sneeuw naar beneden keek en een stapel bloederige ingewanden zag. Ik dacht dat ik vis at? Het was moeilijk te zeggen.

De volgende herinnering gaat over Pompeii, maar die is erg kort. Ik herinner me dat ik de aarde onder mijn voeten voelde rommelen. Toen begonnen de gebouwen om me heen te trillen en te vallen. De droom zelf begon af te brokkelen. Ik denk niet dat ik er levend uitgekomen ben en geen gezin heb gehad. Telkens als ik beelden zie van mensen die vastzitten in vulkanisch gesteente, krijg ik kippenvel en zijn de emoties sterk. Ik geloof dat ik een man was in dat leven.

Ierland? – In een andere droom was ik een man en een kluizenaar die in een grot woonde. Er is niet veel van dat leven te zien, weet alleen dat het erg eenzaam en toch comfortabel in de natuur was. Ik geloof dat ik in Ierland heb gewoond.

Ergens in Europa (mogelijk Frankrijk) – Tijdens een hypnose werd ik getoond als een zigeunerluitspeler die door een menigte of een kermis liep. Ik had donkerbruin bijna zwart haar met bruine ogen, een snor en een baard. Ik had ook een gat in een oor met een gouden ring. Ik herinner me dat ik een beetje lang was en trots op mijn spel. Dit visioen kwam twee keer door. Ik was in dat leven ook een gitarist.

Lees ook:   11 tekenen dat je je tweelingvlam hebt ontmoet

Spanje – Er is niet veel te zien van dat leven, maar ik was een jonge man die verdwaald was. Ik denk dat ik om de verkeerde redenen lid ben geworden van het priesterschap, maar uiteindelijk ben gebleven omdat ik nergens anders heen kon. Ik worstelde veel met diepe innerlijke gedachten die toen als zondig werden beschouwd, maar ze aan niemand toegaven.

Afrika – De tijd is onbekend, maar vroeg in Afrika. Ik was een meisje dat in de steek werd gelaten door haar moeder. Ik denk dat ze zei dat ik onder een boom moest blijven terwijl ze eten ging zoeken, maar nooit meer terugkwam. Terwijl ik daar naar de zonsondergang zat te kijken, kwam er een groep wilde hyena’s naar voren. Ik geloof dat ik door hen werd aangevallen en opgegeten omdat ze me van de honger omsloten. Het was heel eng om te onthouden en ik heb het in dit leven moeilijk met grotere honden. Hoewel ik van alle honden hou, is er een angst als ik zie dat er een achter me aan zit.

Ierland – In dit leven was ik een vrouwelijke leider. Al op jonge leeftijd leerde ik zeilen. Ik kleedde me vaak als een jongen om geaccepteerd te worden en knipte mijn haar kort zoals ik ook  deed in dit leven. Ik was erg goed in het oplichten van mensen en kreeg wat ik wilde voor mij en mijn bemanning. Ik kwam in de problemen en betaalde er de prijs voor, maar toen kwam ik altijd weg met vrijheid.

Lees ook:   Vorige levens en METOO

Wenen – Ik was een broer of zus van een bekende componist. Maar ik denk dat ik op jonge leeftijd stierf voordat ik kon praten. Ze hadden meerdere broers en zussen, maar slechts één zus overleefde. Ik herinner me dat ik een geest was in dat leven en over hen waakte als een beschermengel.

Engeland – Ik was een arm boerenmeisje dat niet ouder werd dan 16. Ik had lang blond haar. Veel mensen gaven er commentaar op, ook al waren mijn gezicht en kleren vies. Ik verdiende geld met verschillende werkzaamheden. Op een gegeven moment raakte ik zwanger, maar ik denk niet dat we het hebben overleefd.

China – Ik was een man die veel van huis reisde. Ik was goed in zeilen. De tijd is onbekend, maar ik denk niet dat ik levend terug ben gekomen. Ik was ongeveer 20 jaar oud.

Japan? – Ik had een visioen waarin ik een man was en op jonge leeftijd gedwongen werd mijn lichaam te verkopen. Mijn meester was een man en hij is  in dit leven gereïncarneerd als mijn misbruiker. Ik heb ook mijn beste vriend ontmoet, een andere jongen die eigendom was van dezelfde meester. We werkten allemaal samen en probeerden het beste te maken van een slechtere situatie. De tijd is niet bekend.

Amerika – Ik was een man in de tijd van de Amerikaanse Revolutie. Ook al was ik jong, ik had een volwassen, opstandige geest. Ik was ook getrouwd, maar besteedde veel tijd aan het vechten tegen de Britten. Ik herinner me dat ik bevriend was met Paul Revere en dat we deelnamen aan de beroemde middernachtrit. Deze persoon is tegenwoordig niet zo bekend, maar stond op de achtergrond van de geschiedenis.

Lees ook:   Schokkend, ziel verlaat lichaam

Egypte – Ik was een mannelijke priester/sjamaan. Hier is niet veel te zien. Alles wat ik weet is dat ik dol ben op alles wat te maken heeft met Egyptische goden en balseming. Ik ben gefascineerd door het proces.

Amerika – Mijn enige bekende leven vond plaats in de jaren 1900 en ik stond bekend als de originele flapper. Ze heette Zelda Fitzgerald en leidde een moeilijk leven. Een gevuld met verraad, jaloezie en geestesziekte.

Kanttekening: ik heb ook een sterke band met de heksenprocessen van Salem, maar ik weet niet zeker of het verband houdt met vorige levens.

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button